Östermalm

Skeppargatan 28, 3 tr

Ljus och effektiv bostad med solig balkong & öppen spis i ett vackert toppläge på Östermalm

Adress

Skeppargatan 28, 3 tr

Rum

2

Slutpris

3 200 000 kr

Avgift

1 760 kr/mån

Boyta

42 kvmOm bostaden

Härlig ljus bostad som disponeras som 2:a. Allt i gottt skick. Luftigt vardagsrum med utgång till solig balkong. Öppen spis. Bra arbetskök. Sovrum mot tyst innergård. Helkaklat fräscht duschrum. Här trivs man!

Välkomna till denna soliga och effektiva bostad med balkong i ett tyst toppläge på Östermalm nära Östermalmstorg, Stureplan och Karlaplan.

Välkomnande hall med fint stengolv – Ölandssten. Kapphängare.

Helkaklat fräscht duschrum år 2010 med i vitt med svart klinkergolv med golvvärme. Dusch med två duschväggar i klarglas, handdukstork, wc, tvättställ och spegelskåp ovan. Uttag för el finnns för tvättmaskin.

Stort och luftigt vardagsrum i vitt (målat år 2012) med parkettgolv i original. Stora generösa fönsterpartier ut mot enkelriktade Skeppargatan i högt ljust läge med balkong (mått 2,60 x 1,20) som har ny trätrall. Sol mellan kl 13 – 18 under sommaren. Här trivs man! Öppen spis i vitt tegel, fungerar ej. Två lösa garderober med spegelglas som kan lämnas om man önskar.

Mellan kök och vardagsrummet finns en kort korridor med tre förvaringsskåp med överskåp och på andra sidan står kyl/frys.

Arbetskök med ena sidan originalskåpen kvar från golv till tak, vit kyl.. Andra sidan har gasspis, fläkt, diskmaskin. Ekbänkskiva och stänkskydd i glas. Bra förvaring med ekluckor. Hylla i glas. Nya linoleumgolv år 2010 i mörkgrått.

Sovrum (tidigare matrum) i vitt med stort fönster in mot tyst innergård utan insyn. Säng idag om 1,60. Dragdörr in mot köket som kan användas. Nya linoleumgolv år 2010 i mörkgrått.

Pris: 3 200 000 kr

Månadsavgift: 1 760 kr

Andel i föreningen: 4,58440 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 330 kr/mån

Byggår: 1940

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns vindsförråd, cykelförråd och fäsch tvättstuga med två maskiner, torkskåp och torktumlare.

Lägenhetsnummer: 33 (1302)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 6.

Energiförbrukning: 131 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. www.stockholm.se www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 24 lägenheter, varav 3 är hyresrätter vilket betingar ett stort dolt framtida kapital för föreningen. 3 st uthyrda lokaler.

Förening: Brf Valfisken 8

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 24

Antal lokaler: 3

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: www.comhem.se. Betalas separat.

Internet: Leverantör: www.comhem.se. 299 kr/m. Finns nu indraget Telia fiber.

Sammanställning: Balkong, läge sydväst.

Fantastiskt läge på Östermalm och synnerligen attraktiva 1800-talskvarter nära Östermalmstorg/Stureplan samt Karlaplan. Här lever man i rofylld och lugn boendemiljö med bekvämt promenadavstånd till Djurgårdsbron och kungliga Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Vid Karlaplan finns all tänkbar och eftersökt service såsom ICA Karlaplan som är öppet till 23.00, Fältöversten med sina butiker, affärer, restauranger, apotek, systembolag m.m. samt T-bana och flertalet innerstadsbussar. Med ytterligare några minuters promenadavstånd når man Östermalmstorg och Saluhallen, Strandvägen, Dramaten samt Stureplan med allt från skärgårdsfärjor till rikligt nattliv.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.