Östermalm

Östermalmsgatan 81, ½ tr

Sekelskiftespärla på bästa adress. Optimal planlösning, generösa ljusinsläpp och trivsam uteplats.

Adress

Östermalmsgatan 81, ½ tr

Rum

2

Slutpris

3 560 000 kr

Avgift

1 507 kr/mån

Boyta

41 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän Östermalms 2:a om 41 ljusa och välplanerade kvm i ett härligt skick. Högt till tak med stuckatur och takrosetter, vackra genomgående furugolv samt spegeldörrar och snövita snickerier. Dubbla glasdörrar till trivsam uteplats med fint solläge. Läget är fantastiskt med få minuters promenad till såväl Karlaplan som Östermalmstorg. Vacker, välskött hörnfastighet och förening med mycket god ekonomi. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Hallen är ljus med infällda spotlights i taket.

– Separat toalett med WC och handfat. Klinkergolv.

– Snyggt, utmärkt kök med bra arbetsytor och gott om skåp. Bänkskiva i valnöt. Kyl/frys, spishäll, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn samt spisfläkt.

-Trivsamt, rymligt och lättmöblerat vardagsrum med generösa ljusinsläpp. Dubbla balkongdörrar i glas till uteplatsen, uteplatsen vetter mot den lugna innergården. Öppen planlösning mot köket.

– Helkaklat badrum med klinkergolv. Golvvärme, handfat, infälld belysning via spotlights . Badrummet angränsar till sovrummet.

-Sovrum med plats för dubbelsäng. Rymlig klädkammare.

– Genomgående högt till tak, vackra snickerier och vitlaserade furugolv.

Pris: 3 350 000 kr

Månadsavgift: 1 507 kr

Andel i föreningen: 1,35600 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 100 kr/mån

Total driftkostnad: 350 kr/mån

Byggår: 1904

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd som tillhör bostaden. Lättillgänglig tvättstuga med två maskiner, torktumlare och separat torkrum. Trevlig innergård med grill och trädgårdsmöbler. Innergården används i princip uteslutande av de två lägenheterna med uteplatser.

Renoveringar: -1988-1991 Byte av elstigar, byggnation av tre vindsvåningar. Omläggning av yttertakets plåttäckning och stuprör. -2003, Byte av stammar i uppgång 81 och 83. -2006, Fönsterrenovering mot gatan. -2009, Stambyte i gårdshuset på 81 A. -2010, Byggnation av balkonger och altaner. Renovering av soprum samt renovering av fönster till vindsvåningar. -2011, Ovk besiktning av samtliga lägenheter, sotning av eldstäder samt översyn och underhåll av värmesystem. -2012, Spolning av avloppstammar samt målning av hiss i uppgång 83. Besiktning av fasader mot gården.

Lägenhetsnummer: 8201

Hiss: Nej

Våning: 0.5

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna. För mer infromation : www.stockholm.se

Allmänt om föreningen: Föreningen består 27 bostadsrätter och en lokal.

Förening: Storken 10

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 27

Antal lokaler: 1

TV: Leverantör Comhem.

Internet: Leverantör Comhem.

Sammanställning: Trevlig uteplats med härligt solläge. Gediget byggt med lärkträ.

Lugnt ostört och synnerligen eftersökt läge på Östermalmsgatan med direkt närhet till Karlaplan och Karlavägen, Fältöversten, Tessinparken och Östermalmstorg samt gångavstånd till Djurgårdsbron, Lill-Jansskogen, Humlegården samt Stureplan. Kommunikationerna är utmärkta i form av T-bana (Karlaplan, Stadion eller Östermalmstorg) och flertalet innerstadsbussar. Utbudet av mataffärer (Fältöversten och ICA Esplanad bl a), caféer, restauranger, butiker, gym (SATS Stadion ca 300 meter) m.m. är gott. Välkommen till trevliga Östermalm!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.