Östermalm

Grev Turegatan 25, 1 tr

Snygg design, nyskick, suverän planlösning och mysig balkong! Drömboende mellan Stureplan och Östermalmstorg!

Adress

Grev Turegatan 25, 1 tr

Rum

2

Slutpris

3 075 000 kr

Avgift

2 298 kr/mån

Boyta

41 kvmOm bostaden

Sällan har uttrycket ”läget, läget, läget….” passat bättre för att beskriva detta drömläge på Östermalm, mellan Östermalmstorg, Stureplan och Humlegården. Här på nedre delen av Grev Turegatan, alldeles intill Humlegårdsgatan och Saluhallen finns denna makalöst fina lägenhet som under 2011 totalrenoverats till nyskick. Stilsäker och minimalistisk design, snygga materialval och modern färgsättning sätter prägel på den suveräna planlösningen, helt perfekt för två personer! Alla inredningsdetaljer och disponeringslösningar har valts för att skapa maximal trivsel och komfort!

Öppna sköna sällskapsytor med kök, vardagsrum och balkong som hänger ihop i ett. Balkongen ger härlig förlängning av vardagsrummet, vilket förenar ute med inne. Det här är den bästa platsen att blicka ut över folkvimlet längs med gatan ner mot Stureplan! Platsbyggt kök i läcker och arkitektonisk design med komplett maskinell utrustning och trivsam matplatsdel intill. Toppfräscht, snyggt och helkaklat badrum med tvättmaskin. Rejält sovrum med plats för dubbelsäng.

Välkommen till ett unikt boende för dig som vill bo mitt i Stockholm, vid Stureplan med dess restauranger och nattliv, Humlegården, Dramaten och Skärgårdsbåtarna vid Nybrokajen!

– Hall med plats att hänga ytterkläder vid klädhängare. Klinkergolv i antrasitgrått. Vitmålade väggar och tak.

Öppna och sköna sällskapsytor med kök, vardagsrum och utgång till balkong i ett!

– Nytt snyggt och stilrent kök i minimalistisk design. Vita grepplösa skåp och draglådor. Bänkskiva i vitt med bronstonat spegelglas ovan. Komplett maskinell utrustning såsom intregrerad kyl, frys och diskmaskin. Induktionshäll, varmluftsugn och fläkt. Invid köket finns en matplatsdel för 4-6 personer med klinkergolv i antrasitgrått. Köket öppnar mot vardagsrummet.

– Härligt vardagsrum med oljad fiskbensparkett och vitmålade väggar samt tak. Två garderober för bra förvaring. Vardagsrummet ger plats för soffa och TV-möbel. Utgång till mysig balkong med plats för bord och två stolar. Balkongen ger härlig förlängning av vardagsrummet, vilket förenar ute med inne. Det här är den bästa platsen att blicka ut över folkvimlet längs med gatan ner mot Stureplan!

– Bra disponerat sovrum med plats för säng om 140-160 cm. Här finns även möblerbar väggyta att ställa garderob eller byrå vid. Nylagd oljad fiskbensparkett och vitmålade väggar samt tak.

– Toppfräscht nytt badrum i läcker design med helkaklade väggar i vitt och klinkergolv i svart med golvvärme. Vägghängd toalett, dusch med vikdörr i glas, tak- samt handdusch, infällda spotlights i tak, handfat på kommod och spegel ovan. Handdukstork och toppmatad tvättmaskin från Whirlpool.

Pris: 2 950 000 kr

Månadsavgift: 2 298 kr

Andel i föreningen: 4,81790 %

Byggår: 1937

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och tvättstuga.

Renoveringar: Byte av V/A-stammar och elstigar 2001. Trapphus 2007. Tvättstugan 2008. Balkonger 2008. Renovering av fasad och byte av tak 2008.

Lägenhetsnummer: 1102

Hiss: Ja

Våning: 1

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Skvalberget 18 förvärvade fastigheten år 2000. Föreningen består av 21 lägenheter och 2 kommersiella lokaler som hyrs ut.

Byte av V/A-stammar och elstigar 2001. Trapphus 2007. Tvättstugan 2008. Balkonger 2008. Renovering av fasad och byte av tak 2008. Föreningen har även nyligen bytt port, satt in ny hiss och målat om de allmänna utrymmena.

Det finns tvättstuga och källarförråd.

Årsredovisningen 2016 är ej klar.
Tvisten löst.
Fönsterrenovering ej utfört.
Inga planerade eller beslutade avgiftshöjningar.

Förening: Brf Skvalberget 18

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 21

Antal lokaler: 2

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Balkong med plats för bord och två stolar. Balkongen är trevligt belägen med vy längs med Grev Turegatan ner mot Stureplan. Det här är den utmärkta platsen att blicka ut över folkvimlet.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge mellan Östermalmstorg, Stureplan och Humlegården. Här lever man mitt i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förrutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen och restaurang ”Lisa På Torget”, når man på några minuter Strandvägen, Karlaplan och Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Utbudet av restauranger, caféer, mataffärer samt kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar) är gott.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.