Östermalm

Grevgatan 23 C - i litet gårdshus

ALLA VISNINGAR ÄR INSTÄLLDA PÅ SÄLJARENS BEGÄRAN. LÄGENHETEN ÄR SÅLD.

Adress

Grevgatan 23 C - i litet gårdshus

Rum

2

Slutpris

3 450 000 kr

Avgift

2 157 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Tyst och rofyllt inne bland gårdarna i fastighet anno 1880, finns denna unika och sagolikt charmiga lägenhet om två rum och kök. Lägenheten är belägen i mysigt litet gårdshus i två plan. Kakelugnar och vackra ursprungsdetaljer, stora fönsterpartier, snövita snickerier och ljusa färger sätter prägel på den i övrigt ytterst väldisponerade planlösningen. Kök i modernt, stilrent utförande med komplett maskinell utrustning. Två bra rum, sovrum och vardagsrum, med varsinn kakelugn. Kaklat badrum med dusch.

Välkommen till Grevgatan och detta utmärkta läge invid Grevgatsbackens topp! Här lever du i genuina kvarter mellan Strandvägen, Djurgården och Östermalmstorg.

– Trevlig och välkomnande hall med möjlighet att hänga ytterkläder och ha övrig förvaring i klädkammare. Ekparkett och stort fönster mot gården. Vackert glasparti mot köket.

– Kök i stifullt modernt utförande med god förvaring i skåp och draglådor. Arbetsbänkar med mosaik på väggen ovan. Integrerad kyl, frys och diskmaskin. Spishäll, fläktkåpa och ugn i rostfritt. Vinhylla och ytterligare väggfasta hyllor för förvaring. Ekparkett med golvvärme.

– Sovrum med plats för dubbelsäng. Vacker fungerande kakelugn, ekparkett (nytt 2012), väggar i ljus kulör och stort fönster mot gården.

– Vardagsrum med plats för soffa och TV-möbel. Vacker fungerande kakelugn, ekparkett, väggar i ljus kulör och stort fönster mot gården. Vardagsrummet ansluter till badrummet.

– Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv, duschhörna, WC, handfat och badrumsskåp.

Pris: 3 095 000 kr

Månadsavgift: 2 157 kr

Andel i föreningen: 1,98700 %

Byggår: 1880

Övriga byggnader/utrymmen: Lägenhetsinnehavaren får nyttja två st källarförråd. I källaren finns en fin tvättstuga som renoverades 2010 med två maskiner, en torktumlare och en mangel. I källaren finns även en föreningslokal. Fantastiskt fin innergård med sittmöbler, planteringar och grill. På gården finns även cykelställ.

Renoveringar: Omputsning av fasad 2008. Nya balkonger byggdes 2008. Renovering av innergård 2009. Installation av centralvärme och fjärrvärmeanslutning 2009/2010. Varmvattenanslutning 2010. Belysning gård och trapphus 2010. Ny gatufasad 2010. Takrenovering 2011. Föreningen har genomfört stambyten (partiellt) efter behov och i samband med när enskild medlem renoverar sitt badrum. Stammarna spolas och kontrolleras med jämna mellanrum.

Lägenhetsnummer: 36 (1001)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1 av 2.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan och externa garagemöjligheter i området. Se gärna www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Norden nr 1 förvärvade fastigeheten på Grevgatan 23 år 1983. Fastigheten byggdes 1878 och består av 38 lägenheter (1503 kvm) fördelade på tre byggnader, ett gatuhus, ett gårdshus och ett litet gårdshus i två plan (i det lilla gårdshuset ligger denna lägenhet).

Förening: Brf Norden 1

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel-TV via ComHem

Internet: Bredband via ComHem.

Fantastiskt läge på Östermalm och synnerligen attraktiva 1800-talskvarter invid Grevgatsbackens topp, mellan Karlaplan och Östermalmstorg. Här lever man i rofylld och lugn boendemiljö med bekvämt promenadavstånd till Djurgårdsbron och kungliga Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Vid Karlaplan finns all tänkbar och eftersökt service såsom ICA Karlaplan som är öppet till 23.00, Fältöversten med sina butiker, affärer, restauranger, apotek, systembolag m.m. samt T-bana och flertalet innerstadsbussar. Med ytterligare några minuters promenadavstånd når man Östermalmstorg och Saluhallen, Strandvägen, Dramaten samt Stureplan med allt från skärgårdsfärjor till rikligt nattliv.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.