Östermalm

Karlavägen 59 C, 2 tr

Stilren design och toppskick, optimal planlösning och balkong i söderläge. Bäst i klassen!

Adress

Karlavägen 59 C, 2 tr

Rum

2

Slutpris

3 100 000 kr

Avgift

1 982 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Välkommen till detta förstklassiga och ostörda Östermalmsläge, mellan Östermalmstorg och Karlaplan! På två trappor i vacker fastighet finns denna suveräna lägenhet i mycket gott skick med optimal planlösning. Vardagsrum i öppen planlösning med köket skapar en trivsam atmosfär och de sociala möjligheterna är många. Från vardagsrummet finns utgång till balkong i söderläge mot lugn innergård. Kök i stilren design med plats för ett mindre matbord. Rymligt sovrum med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna och ett toppfräscht badrum med tvättmaskin. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av en stor garderobsvägg samt två klädkammare gör att 2 personer med lätthet kan bo här. Lägenheten i kombination med det utmärkta läget i stadsdelen gör detta till en bostad många väntat på!

– Välkomnande hall med väggar i ljus ton och snyggt mörkt klinkergolv med värmeslingor. Bra plats för avhängning med hatthylla och skoförvaring. I anslutning finns en rymlig klädkammare.

– Underbart vardagsrum med utgång till balkong i söderläge mot lugn innergård. Öppen planlösning mot kök skapar en trivsam och rymlig känsla. Vacker fiskbensparkett och vitmålade väggar.

– Kök i stram stilren design med skåpinredning i högblankt vitt. Maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, lavastensgrill samt inbyggnadsmikro. Plats för mindre matbord. Mörkt klinkergolv med värmeslingor och väggar i ljus ton.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Mycket god förvaring i form av platsbyggd garderobsdel samt en mindre klädkammare. Vacker fiskbensparkett och vitmålade väggar.

– Toppfräscht badrum med mörkt klinkergolv med värmeslingor och vitt kakel på väggar. Utrustat med vattenfallsdusch, spotlights i tak, duschvägg, vägghängd WC, stilren kommod samt tvättmaskin.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 982 kr

Andel i föreningen: 1,19550 %

Byggår: 1886/1929

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstuga i fastigheten.

Renoveringar: VA-stammar är delvis bytta i föreningen. I denna lägenhet byttes de 2007 i badrum och kök i samband med renoveringen. Elen byttes 2006. Delar av taket renoverades 2006. Fasaden renoverades 2006. Trapphusen renoverades 2007. Tvättstugan renoverades 2007. Nya entrémattor och sopkärl 2010.

Lägenhetsnummer: 20

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 5 (2 trappor).

Allmänt om föreningen: Brf Rådjuret 7 är en äkta förening som bildades 1985 och är belägen på Karlavägen 59 med uppgångar A – D. Fastigheten förvärvades 2001 och består av flerbostadshus om 5 våningar med 42 st lägenheter med bostadsrätt och 3 st lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken. Delat ägande om minst 90%/10% mellan är föräldrar/barn accepteras.

Föreningens ekonomi är mycket god och månadsavgifterna sänktes med 10 % per 2014-01-31. I december 2014 såldes föreningens sista kvarvarande hyresrätt och samband med det gjordes en större amortering av föreningens lån.

För mer information, se www.brfradjuret7.se

Byte av V/A-stammar sker partiellt, d v s vid varje enskild medlems renovering av kök och badrum så bekostar föreningen bytet av de vertikala stammarna, lägenhetsinnehavaren står själv för bytet av de horisontella stammarna.
Elstigare byttes och 3-fas el drogs in i fastigheten 2007.
Fasaden, tak och trapphus renoverades 2007.
Tvättstugan renoverades 2007.
Balkonger byggdes 2008.
Nya entrémattor och sopkärl 2010.
Fönster målade utvändigt 2014.
I övrigt är vinden exploaterad och ombyggd till bostäder.

Hushållsel ca 300:-, gas ca 250:- och hemförsäkring ca 150:-/månad.

Förening: Brf Rådjuret 7

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem. Förutom Comhem finns 100 mbit lina indraget i lägenheten. Väldigt förmånligt avtal med Bredband2 som leverantör, 100 mbit kostar 131 kr/mån.

Sammanställning: Balkong i söderläge.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge invid Karlavägen och alldeles nära Östermalmstorg. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping, caféer och restauranger och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen och ICA Esplanad på Karlavägen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Mycket bra kommunikationer med t-banestation ca 50 meter från porten!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.