Östermalm

Riddargatan 21, 1 tr.

Arkitektonisk design, stilrent toppskick och solig balkong! Drömläge på Riddargatan!

Adress

Riddargatan 21, 1 tr.

Rum

2

Slutpris

3 010 000 kr

Avgift

1 958 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Sällan har uttrycket ”i hjärtat av Östermalm” passat bättre för att beskriva detta suveräna läge, ett stenkast från Strandvägen, Östermalmstorg, Stureplan och skärgårdsfärjorna vid Dramaten. Arkitektonisk design, optimala funktionslösningar och stilrena inredningsdetaljer sätter en alldeles särskild karaktär på detta drömboende i korsningen av Riddargatan och Skeppargatan. Lägenheten har med stilsäker och varsam hand nyligen renoverats till toppskick och ger en bostad utöver det vanliga med solig balkong i väster och öppna sällskapsytor!

– Välkomnande instegshall med klinkergolv och plats för avhängning. Platsbyggd garderobslösning med spegeldörrar.

– Fräscht kaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, duschplats med vikdörrar i tonat glas, handfat på skiva i carerramarmor med förvaring under, designad blandare och heltäckande infälld spegel ovan. Badrummet har toalett, handdukstork och infällda spotlights i taket.

– Härlig öppen planlösning där matsalsdel öppnar mot vardagsrum och ger synnerligen trivsamma sällskapsytor med utgång till balkong i väster. Väggar och tak i sober färgsättning och golv klätt med Sisalmatta av naturmaterial. Matsalsdelen ger plats för stort matbord och många middagsgäster, vardagsrummet ger plats för rejäl soffgrupp. Vardagsrummet ansluter även till köket och det utmärkta sovrummet. Till sovrummet hör en skjutdörr med tapet i Josef Frank design.

– Kök i stilren vit design med strama linjer och grepplösa köksluckor. Köket har grått klinkergolv, infällda spotlights i taket, en arbetsö med draglådor och bänkskiva carerramarmor. Diskhon har vit bänkskiva och carerramarmor som stänkskydd ovan. Integrerad kyl, frys och diskmaskin, fläkt, keramikhäll och separat varmluftsugn.

– Via skjutdörr, dekorerad med tapet i Josef Frank design, nås ett bra disponerad sovrum. Sovrummet ger plats för dubbelsäng, har sobert målade väggar och tak, ett stort fönster samt en rundad öppning i väggen mot köket som ger generöst ljusinsläpp.

Pris: 2 390 000 kr

Månadsavgift: 1 958 kr

Andel i föreningen: 2,15100 %

Byggår: 1939

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, tvättstuga och vindsförråd om ca 4 kvm.

Renoveringar: 2005 Stammar, elstigare, ommålning trapphus samt OVK-besiktning. 2007 Renovering tvättstuga. 2008 Fönsterrenovering (energiglas).

Lägenhetsnummer: 114-3

Hiss: Ja

Våning: 1

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering tillämpas där tillstånd kan sökas hos Gatu- och fastighetskontoret på telefon 08 – 508 263 00 eller via internet www.stockholm.se/trafikkontoret.

Allmänt om föreningen: Brf Valfisken 32 innefattas av 32 lägenheter och en lokal. Föreningen sänkte avgifterna med 10% den 1/7 2009. V/A-stammar och elstigar byttes 2005 då även tvättstuga och trapphus renoverades.

Förening: Brf Valfisken 32

Antal lägenheter: 32

Antal lokaler: 2

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Solig balkong i väster med vy över korsningen av Riddargatan och Skeppargatan.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge i korsningen av Riddargatan och Skeppargatan, alldeles invid Strandvägen. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östermalmstorg med trevliga Saluhallen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.