Östermalm

Odengatan 12 A, 3 tr

Drömboende högst upp på eftersökt adress. Perfekt planlösning, ljuvlig balkong & stora fönsterpartier som ger strålande ljusinsläpp. Skuldfri förening

Adress

Odengatan 12 A, 3 tr

Rum

2

Slutpris

4 650 000 kr

Avgift

900 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Odengatan 12 och detta vackra hem, rikt på såväl känsla som funktion och med en atmosfär som slår det mesta. Med ett perfekt läge på Odengatan bor du högst upp i stilfull fastighet från 1893 i ett kvarter omringat av ett högklassigt utbud av restauranger, caféer och butiker.

Lägenheten är utmärkt disponerad, yteffektiv och funktionell för både en och två personer. Här ges öppna sociala ytor mellan vardagsrum och kök med rymlig matplats samt utgång till härlig möblerbar balkong med trivsam vy över himmel och takåsar. Tack vare den rejäla takhöjden och de stora fönsterpartierna ges en fantastisk känsla av ljus, luft och rymd. Här finns ett kök som inspirerar till matlagning och ett underbart sovrum med stort fönster och utmärkt förvaring. Helkaklat duschrum i stilsäkert utförande och separat toalett. Genomgående fina golv samt optimala förvarings- och funktionslösningar.

Med det bästa av två världar bor du här på suverän adress, i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm. Tyst läge mot vackra innergårdar endast några kvarter från såväl Stureplan, Odenplan och city. Närliggande Hagaparken och Lill-Jans skogen har fantastisk natur och härliga promenad och joggingstråk. Även parker som Humlegården, Vasaparken och Observatorielunden når man efter kort promenad. Kommunikationerna är utmärkta med både tunnelbana och flertalet innerstadsbussar.

Vacker och välskött fastighet i skuldfri förening med mycket låga månadsavgifter. För denna lägenhet är avgiften endast 900 kr.

Välkommen att längta hem!

– Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Gott om plats för ytterkläder och skor.

– Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket vilket skapar en hemtrevlig känsla. Stort fönsterparti ger fint ljusinsläpp, härlig takhöjd och ljusa trägolv skänker behaglig karaktär. Generös yta med plats för soffa, matbord och övrig önskad möblering.

– Utgång till ljuvlig balkong med plats för bord, stolar och växter.

– Stilrent kök med full takhöjd för optimal förvaring och funktion. All önskvärd maskinell utrustning som spishäll, ugn, fläkt och stor integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Luftigt och lättarbetat kök som gör matlagningen till en social tillställning.

– Underbart rofyllt och luftigt sovrum med plats för dubbelsäng. Optimal förvaring i garderober och fint ljusinsläpp genom stort fönster.

– Via sovrummet når du badrummet med dusch. Kaklade väggar med inslag av glasmosaik. Granit keramik med värme på golv.

– Toalett angränsande till hallen med WC och handfat.

Pris: 4 150 000 kr

Månadsavgift: 900 kr
I avgiften ingår värme & VA.

Andel i föreningen: 2,54500 %

EL: 200 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 350 kr/mån

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1893

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 1304

Hiss: Nej

Våning: 3

Antal våningar: 3

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 161 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan.

Allmänt om föreningen: Brf Trasten 19 är en äkta och skuldfri bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen upplåter 24 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt.
Till lägenheten hör två vindsförråd om ca 4 och 13 kvm. Fräsch och välutrustad tvättstuga samt barnvagnsrum med smidig access. Högst upp i huset finns en takterrass (gamla piskbalkongen) som medlemmarna kan nyttja. Två underbara gemensamma innergårdar med planteringar, uteplatser och möjlighet till grill. Avgiften höjdes med 10 % vid årsskiftet, inga ytterligare framöver.
Föreningen har ett gruppavtal med Stockholms stadsnät där varje enskild bostadsinnehavare betalar en årsavgift för bredband (200/200) om 1360kr/år.

Utförda renoveringar:
Stambyte har skett löpande i hela fastigheten (partiellt).
2018 Ny fjärrvärmeanläggning
2017 OVK
2015/2016 Trappuppgång samt hissrenovering
2015/2016 Utvändig Fönsterrenovering
2013 Spolning av stammar
2012 Fasadrenovering
2012 Balkongbygge
2011 Takrenovering
2010 Byte av elstigar i fastigheten
2007 Renovering av tvättstuga
2004 Avloppsrenovering av samtliga stammar samt alla golvbrunnar

Förening: Brf Trasten 19

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 23

Antal lokaler: 2

TV: Ansluten till kabelnät.

Internet: Kabel-tv och bredband (fiber 200/200) via Stockholms Stadsnät. Det ingår ej i månadsavgift utan betalas som separat engångskostnad 1360 kr/per år och anslutning.

Sammanställning: Stor underbar och möblerbar balkong med eftermiddags- och kvällssol som ger ett härligt "uterum", som gjord för att inta morgonkaffet på med plats för bord, stolar och växter. Två fina gemensamma innergårdar med uteplatser, planteringar och möjlighet till grill.

Här på Odengatan 12 bor man med ett attraktivt innerstadsläge med närhet till det mesta. Här har du kort promenadavstånd till Humlegården, Lill Jansskogen, Hagaparken och Brunnsviken. Närhet även till KTH och Handelshögskolan. Läget är också utmärkt för er som på endast några minuter vill nå city och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området finns ett suveränt utbud av mataffärer, butiker, gym, caféer och restauranger som Meno Male, Brasserie Balzac, Pom & Flora, Sirap, Le Nom, Buco Nero, Caffé Nero, Prime Burger m.m. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, För resa med tunnelbana väljer du fördelaktigt mellan stationerna Tekniska högskolan, Rådmansgatan eller Odenplan på några minuters gångavstånd.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.