Östermalm

Eriksbergsgatan 9

Ljuvlig 10-tals tvåa på attraktiva Eriksbergsgatan. Stilren & kvadratsmart med vackra tidstypiska detaljer & trivsam atmosfär. Skuldfri förening.

Adress

Eriksbergsgatan 9

Rum

2

Slutpris

4 700 000 kr

Avgift

1 866 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Eriksbergsgatan 9 och detta fantastiska Östermalmsläge precis invid Stureplan och grönskande Humlegården. Här bor du i lugna kvarter med närhet till allt staden har att erbjuda.

Denna utmärkta tvårummare om 40 kvm har på senare tid renoverats med modern och stilren design, ljus färgsättning och med de vackra originaldetaljerna från byggåret bevarade. Den är utmärkt disponerad, yteffektiv och funktionell för både en och två personer. Här finns ett kök som inspirerar till matlagning och ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord samt fint ljusinsläpp från stort, vackert spröjsat fönster med djupa nischer. Trivsamt sovrum med stort fönster. Helkaklat badrum i stilsäkert utförande. Hall med plats för ytterkläder och skor. Genomgående fina furugolv, högt till tak, dörröverstycken, takrosett samt optimala förvarings- och funktionslösningar.

Lägenheten är belägen på entréplan i välskött och skuldfri förening i vacker fastighet från 1916.

Välkommen på visning!

– Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Gott om plats för ytterkläder och skor. Gallergrind.

– Stilrent kök med mycket bra förvaring i flertalet skåp samt goda arbetsytor. Full maskinell utrustning såsom spishäll, fläkt, ugn, kyl/frys och diskmaskin.

– Lättmöblerat vardagsrum med stort fönster som skänker fint ljus och harmonisk atmosfär för avkopplande stunder. Här ryms soffa med tillhörande möblemang och matbord för många gäster vilket gör detta till en självklar plats för social samvaro och umgänge.

– Rofyllt sovrum med plats för rejäl säng och vackert spröjsat fönster med djupa nischer.

– Stilrent helkaklat badrum (2018) med klinkergolv, takdusch, WC, handfat med kommod med spegel ovan samt spotlights i tak.

Pris: 3 995 000 kr

Månadsavgift: 1 866 kr
I avgiften ingår värme, VA & bredband (100Mbits).

Andel i föreningen: 5,01000 %

EL: 200 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 350 kr/mån

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1916

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 1001 (4)

Hiss: Ja

Antal våningar: 5

Energideklaration: Ej utförd

Allmänt om föreningen: Brf Asken 2 är en äkta bostadsrättsförening med 9 lägenheter om totalt 961 kvm boyta. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen bildades år 2008 och marken innehas med äganderätt. Föreningen är skuldfri och omsättningstillgångarna (kassa, bank mm) uppgick till ca 1,7 mkr per 2018-12-31.

Utförda renoveringar:
Stambyte 1980.
Hiss ombyggnad 2004.
Omläggning av tak 2015.
Installation av fiberfastighetsnät 2018.
Stambyte 2018.

Planerade renoveringar:
Fönsterrenovering.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd. Det finns rejäl tvättstuga med två tvättmaskiner.

Förening: Brf Asken 2

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel-TV & bredband via Com Hem.

Internet: Fiberfastighetsnät.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.