Östermalm

Nybrogatan 50, 3 tr.

Drömläge i hörnet av Karlavägen/Nybrogatan. Perfekt planlösning, generösa ljusinsläpp och ytor i bra skick. Synnerligen låg avgift, 814:-/m!

Adress

Nybrogatan 50, 3 tr.

Rum

2

Slutpris

3 800 000 kr

Avgift

814 kr/mån

Boyta

37 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 37 ljusa och välplanerade kvm i bra skick. Läget är fantastiskt med kort promenad till allt vad Östermalm kan erbjuda. Välkomnande hall, underbart vardagsrum med ekparkett och fransk balkong, utmärkt kök och ett snyggt badrum.

Oerhört stabil förening med välskött fastighet och extremt låga månadsavgifter. I avgiften inkluderas kabel-TV (basutbud) och bredband 100 Mbit. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

– Välkomnande hall med stor platsbyggd garderob och svart klinkergolv.
– Utmärkt kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys samt spis med ugn. Fläkt med frånluft. Svart klinker med golvvärme.
– Lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti och fransk balkong. Vacker, oljad ekparkett med holländskt mönster.
– Sovrum med plats för rejäl säng.
– Fräscht badrum med kaklade väggar och klinker på golv. Handdukstork med vattenburen värme, WC, handfat och dusch. Förberett för tvättmaskin.

Pris: 3 475 000 kr

Månadsavgift: 814 kr
I avgiften ingår värme, vatten samt kabel-tv (basutbud) och bredband 100 Mbit. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsström: 250:-, hemförsäkring: 125:-

Andel i föreningen: 1,04390 %

Byggår: 1942

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga, vindsförråd och en gemensam innergård.

Lägenhetsnummer: 76 (1305)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3.

Energiförbrukning: 134 per kvm (Atemp) och år

Energiklass: E

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata alternativt externa garagemöjligheter.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Forellen 15 är en äkta bostadsrättsförening med mycket stabil ekonomi och extremt låga månadsavgifter. Goda lokalintäkter från Ica Esplanad och The Londoner. Inga aviserade avgiftsförändringar.För ytterligare information gällande ekonomin, se föreningens årsredovisning.

Välskött stambytt fastighet där bl.a. samtliga stammar byttes 1996, renovering av fönster utfördes 1996 och målning av trappuppgångar genomfördes 2014. Renovering/byte av husets hissar genomfördes 2014. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd. Gemensamma tvättstugor i källaren. Innergård med plats för cyklar. Indragning av fibernät genomfört, kabel-tv via Comhem och bredband genom bredbandsbolaget.

Förening: Forellen 15

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbud (värde 149 kr/mån) ingår i avgiften.

Internet: Bredband via fiber. Leverantör: Bredbandsbolaget. 100 Mbit (värde 369:-/mån) ingår i avgiften.

Sammanställning: Fransk balkong mot Nybrogatan.

Välkommen till Östermalm och detta svårslagna läge på i hörnet av Nybrobatan och Karlavägen. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping, caféer och restauranger och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen och ICA Esplanad på Karlavägen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping, rekreationsområdet i Lill-Jansskogen och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Kommunikationerna är också utmärkta med bussar på Karlavägen och Valhallavägen samt T-bana (Stadion eller Östra Station) och Roslagsbanan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.