Östermalm

Wittstocksgatan 19

Stilren och snygg minitvåa med utsikt mot Gustav Adolfsparken!

Adress

Wittstocksgatan 19

Rum

2

Slutpris

2 340 000 kr

Avgift

1 626 kr/mån

Boyta

37 kvmOm bostaden

Välkommen till denna suveräna minitvåa med optimal planlösning i fantastiskt läge på Östermalm. Lägenheten är i mycket bra skick och har en härligt öppen sällskapslösning med stilrent kök, matplatsdel och lättmöblerat vardagsrum i ett. Trivsamt sovrum med plats för stor säng och toppfräscht helkaklat badrum. Här invid Gustav Adolfsparken lever du rofyllt i synnerligen attraktiva kvarter nära Karlaplan och Fältöversten. Med en kort promenad når man även Östermalmstorg, Strandvägen, Dramaten, Stureplan samt Djurgården. Stabil förening med god ekonomi. Missa inte denna!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt mycket god förvaring i form av två stora garderober med tillhörande överskåp. Ljust klinkergolv och väggar i vitt.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Stort fönster i fritt läge mot Gustav Adolfsparken ger ett härligt ljus. Här finns plats för stor matplats samt soffdel. Parkettgolv och väggar i vitt.

– Stilrent kök med mörkbetsade köksluckor av massiv ek, bänkskiva i granit och ljust kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, spishäll samt spisfläkt. Ljust klinkergolv och väggar i vitt.

– Trivsamt somvrum med utsikt mot Gustav Adolfsparken. Fondvägg och övriga väggar i vitt. Ljust klinkergolv.

– Toppfräscht badrum med ljust klinkergolv med värme och kakel i mörk ton på väggar. Utrustat med en ångdusch.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 626 kr

Andel i föreningen: 2,42900 %

Byggår: 1937

Övriga byggnader/utrymmen: Tvättstugan är belägen i källaren och är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt ett torkrum. Cykelrum finns att tillgå. Högst upp i fastigheten finns en takterrass som medlemmarna får nyttja. Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 6 kvm.

Renoveringar: Föreningen har under de senaste åren renoverat fasaden, taket samt hissen.

Lägenhetsnummer: 001

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: Brf Tamburmajoren 10 består av 31 lägenheter, varav en är en återstående hyresrätt (lägenhet om 87 kvm), samt 1 hyreslokal. Föreningen har utmärkt ekonomi och har långfristiga skulder på endast 4 miljoner kr och ca 2,1 miljoner kr i omsättningsbara tillgångar (kassa, bank etc).

Förening: Brf Tamburmajoren 10

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Fantastiskt läge på Östermalm och synnerligen attraktiva kvarter nära Karlaplan. Här lever man i rofylld och lugn boendemiljö med bekvämt promenadavstånd till Djurgårdsbron och kungliga Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Vid Karlaplan finns all tänkbar och eftersökt service såsom ICA Karlaplan som är öppet till 23.00, Fältöversten med sina butiker, affärer, restauranger, apotek, systembolag m.m. samt T-bana och flertalet innerstadsbussar. Med ytterligare några minuters promenadavstånd når man Östermalmstorg, Strandvägen, Dramaten samt Stureplan med allt från skärgårdsfärjor till rikligt nattliv.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.