Östermalm

Grev Turegatan 25, 2 tr

Drömläge vid Stureplan. Suverän planlösning och bra balkong!

Adress

Grev Turegatan 25, 2 tr

Rum

2

Slutpris

2 950 000 kr

Avgift

2 019 kr/mån

Boyta

36,5 kvmOm bostaden

Oslagbart läge med allt runt hörnet; Stureplan och gröna Humlegården. Här på nedre delen av Grev Turegatan, alldeles intill Humlegårdsgatan och Saluhallen finns denna perfekta lägenhet med suverän planlösning och balkong.

Balkongen ger en härlig förlängning av vardagsrummet, vilket förenar ute med inne. Det här är den bästa platsen att blicka ut över folkvimlet längs med gatan ner mot Stureplan! Bra kök. Helkaklat duschrum. Sovrum.

Välkommen till ett unikt boende för dig som vill bo mitt i Stockholm, vid Stureplan med dess restauranger och nattliv, Humlegården, Dramaten och Skärgårdsbåtarna vid Nybrokajen!

Välkomna till denna effektiva funkislya med en välkomnande hall med kapphängare. Ljust laminatgolv.

Stort öppet vardagsrum i vitt med plats för både matsal och soffgrupp med utgång till balkong på Grev Turegatan. Stora generösa fönsterpartier mot balkongen som ger fint ljusinsläpp. Originalparkettgolv. Vita väggar. Rejäl klädkammare.

Sovrum med fönster. Gråa väggar. Ljust laminatgolv. Glasfönsterpartier in mot köket som avdelare.

Effektivt arbetskök med luckor i ek med mycket bra förvaring. Vit kyl. Vit elspis med fläkt ovan. Vit bänkskiva med diskho med vitt kakel ovan. Ljust laminatgolv.

Helkaklat duschrum i vitt med skjutbara duschväggar. Blått klinkergolv. WC, tvättställ med spegelskåp ovan och handdukstork.

Pris: 2 950 000 kr

Månadsavgift: 2 019 kr

Andel i föreningen: 4,11280 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 330 kr/mån

Byggår: 1937

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 2-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och tvättstuga.

Renoveringar: Byte av V/A-stammar och elstigar 2001. Trapphus 2007. Tvättstugan 2008. Balkonger 2008. Renovering av fasad och byte av tak 2008.

Lägenhetsnummer: 21 (1201)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5.

Energiförbrukning: 159 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan om 800 kr/m och externa garagemöjligheter i området finns. www.stockholm.se www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Skvalberget 18 förvärvade fastigheten år 2000. Föreningen består av 21 lägenheter och 2 kommersiella lokaler som hyrs ut.

Byte av V/A-stammar och elstigar 2001. Trapphus 2007. Tvättstugan 2008. Balkonger 2008. Renovering av fasad och byte av tak 2008. Föreningen har även nyligen bytt port, satt in ny hiss och målat om de allmänna utrymmena.

Det finns tvättstuga och källarförråd.

Årsredovisningen 2016 är ej klar.
Tvisten löst.
Fönsterrenovering ej utfört.
Inga planerade eller beslutade avgiftshöjningar.

Förening: Brf Skvalberget 18

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 21

Antal lokaler: 2

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: www.comhem.se

Internet: Bredband. Leverantör: www.comhem.se Obligatorisk avgift om 158 kr tillkommer på månadsavgiften för bredbandet.

Sammanställning: Balkong med plats för bord och två stolar. Balkongen är trevligt belägen med vy längs med Grev Turegatan ner mot Stureplan. Det här är den utmärkta platsen att blicka ut över folkvimlet.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge mellan Östermalmstorg, Stureplan och Humlegården. Här lever man mitt i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förrutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen och restaurang ”Lisa På Torget”, når man på några minuter Strandvägen, Karlaplan och Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Utbudet av restauranger, caféer, mataffärer samt kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar) är fantastiskt.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.