Östermalm

Jungfrugatan 60, 2 tr

Funkispärla i drömskick med stilren design och solig balkong. Toppläge nära Karlaplan!

Adress

Jungfrugatan 60, 2 tr

Rum

2

Slutpris

2 400 000 kr

Avgift

2 127 kr/mån

Boyta

36 kvmOm bostaden

Välkommen till detta suveräna läge på Nedre Gärdet, ett stenkast från Tessinparken, Karlaplan och Fältöversten! Med kort promenad når du även Djurgården, Östermalmstorg och Stureplan.

I lugnt och ostört läge mot härlig, grönskande och trädgårdslik innergård finns denna snygga funkislägenhet i toppskick som är optimalt planerad för två personer. Lägenheten präglas av fräscha och nyrenoverade ytskick, rikliga ljusinsläpp från stora fönsterpartier och typiska funkisdetaljer. Vardagsrum med utgång till solig balkong, kök från 2007 i stilren dansk design, där bevarad originalinredning samsas med moderna och trendiga detaljer, sovrum med plats för dubbelsäng och fräscht kaklat och stambytt badrum.

– Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i två rymliga garderober med tillhörande överskåp. Marmorgolv i original och säkerhetsdörr.

– Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv, badkar, toalett, handfat, badrumsskåp och handdukstork.

– Ljus, härligt och lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till solig balkong. Från balkongen har du utsikt över trevlig och grönskande innergård. Vardagsrummet har sober färgsättning och fin fiskbensparkett.

– Snyggt kök i stilren design från 2007 med inredning från danska Kvik. Detta samsas med bevarad originalinredning från byggåret. Bänkskivor i oljad massiv valnöt med kaklad vägg ovan. Gashäll och varmluftsugn med microfunktion från Siemens, kyl och frys (Elektro Helios) och integrerad diskmaskin. Ekparkett.

– Smart sovrum med plats för dubbelsäng om 160 cm. Stort fönster med ljusinsläpp och vy över den fina innergården. Ekparkett och fondtapet.

Pris: 1 750 000 kr

Månadsavgift: 2 127 kr

Andel i föreningen: 2,16900 %

Byggår: 1936

Övriga byggnader/utrymmen: Det finnstvättstuga, källarförråd och vindsförråd. Trädgårdsliknande och trevlig innergård med planteringar, utemöbler samt en fontän.

Renoveringar: V/A-stammar byttes 2003-2004. Byte av elstigar 2006-2007.

Lägenhetsnummer: 18.

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna samt externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Jungfrun Gärdet förvärvade fastigheten 2005 och består av 38 lägenheter (tre st hyresrätter) och två lokaler. V/A-stammar byttes 2003-2004. Byte av elstigar 2006-2007. Takarbeten, renovering av trapphus och nya säkerhetsdörrar installerades 2007. Hissrenovering och renovering av fönster 2008.

Förening: Brf Jungfru Gärdet

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Härlig och solig balkong i högt ostört österläge som vetter mot trädgårdslik innergård.

Lugnt ostört och synnerligen eftersökt läge på Nedre Gärdet nära Tessinparken, Karlaplan och Fältöversten. Dessutom är det bekvämt gångavstånd till Djurgårdsbron, Östermalmstorg, Lill-Jansskogen, Humlegården och Stureplan. Kommunikationerna är utmärkta i form av T-bana och flertalet innerstadsbussar. Utbudet av mataffärer (främst en Vivobutik rakt över gatan och Sabis på Fältöversten), caféer, restauranger, butiker m.m. är det gott om. Välkommen till trevliga Östermalm!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.