Östermalm

Linnégatan 94, 4 tr

Högt läge med utsikt över takåsar från stora och spröjsade fönster, vacker ekparkett, härlig takhöjd och fina snickerier. Perfekt planlösning!

Adress

Linnégatan 94, 4 tr

Rum

2

Slutpris

3 850 000 kr

Avgift

1 718 kr/mån

Boyta

32 kvmOm bostaden

BUDGIVNING PÅGÅR, RING FÖR VISNING

Välkommen till Östermalm, Gyllene triangeln och en suverän lägenhet om 32 ljusa och välplanerade kvm. 4 tr (med hiss) i vacker och välskött fastighet från 1930. Läget är fantastiskt invid Nobelparken och med en kort promenad nås bl.a. Djurgårdsbron, Stureplan och Karlaplan.

Högt till tak, vacker ekparkett, spröjsade fönster, fina snickerier och mycket bra förvaring. Välkomnande hall, utmärkt kokvrå, kaklat badrum, lättmöblerat vardagsrum och sovrum med plats för dubbelsäng.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Klädkammare.

– Kaklat badrum med dusch, WC och handfat. Klinkergolv.

– Vardagsrum med ekparkett, stort spröjsat fönster och naturlig plats för soffa och matbord.

– Utmärkt kokvrå med kyl (frysfack), spis med glaskeramikhäll, ugn och fläkt.

– Sovrum med fantastisk förvaring i platsbyggda garderober, ekparkett, spröjsat fönster och plats för dubbelsäng och skrivbord.

Pris: 3 175 000 kr

Månadsavgift: 1 718 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsel 150 kr, hemförsäkring 125 kr.

Andel i föreningen: 3,43000 %

Byggår: 1930

Uppvärmning: Bergvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, tvättstuga och vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 1401

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5.

Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade fastigheten 1994 och består av 16 bostadsrätter och en lägenhet som upplåtes med hyresrätt. Fastigheten ritades av den kända Stockholmsarkitekten Björn Hedvall och uppfördes 1929. Föreningen har även ett garage om 150 kvm.
Välskött fastighet med stora renoveringarna genomförda bl.a. V/A stambyte 2000/2006, elstigare 2007, installation av bergvärme 2007. För mer info gällande genomförda renoveringar, se bifogad årsredovisning.

Förening: Hornblåsaren 13

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Fin gemensam innergård med sommarmöbler. 1½ tr upp från lägenheten finns en trapphusbalkong som nyttjas flitigt av lägenhetsinnehavaren. Här är det fantastisk utsikt över Stockholms takåsar.

Välkommen till härliga Östermalm och detta perfekta läge invid Nobelparken nära Djurgårdsbron och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk utmed Djurgårdskanalen. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen, når man med kort promenad Karlaplan med Fältöverstens shopping. Bra kommunikationer med tunnelbana och flertalet innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.