Östermalm

Skeppargatan 11

Kvadratsmart minitvåa i fint skick med vackra sekelskiftesdetaljer, härlig rymd & trivsam atmosfär. Eftertraktat läge invid Strandvägen & Nybroviken.

Adress

Skeppargatan 11

Rum

2

Slutpris

3 960 000 kr

Avgift

2 344 kr/mån

Boyta

32 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Skeppargatan 11 och detta trivsamma hem, rikt på såväl känsla som funktion och med en mysig atmosfär. Med ypperligt Östermalmsläge och på mycket eftertraktad adress strax ovanför Strandvägen invid Nybroviken, Stureplan och Djurgården bor du i ett kvarter omringat av ett högklassigt utbud av restauranger, caféer och butiker.

Lägenheten har renoverats med stil och finess och den karaktäriseras av stilsäkra materialval, ljus färgsättning, fina golv samt bra förvarings- och funktionslösningar. Planlösningen är optimerad, maximalt yteffektiv och funktionell för både en och två personer. Tilltalande detaljer som generös takhöjd om ca 3,30 meter och två höga fönster med djupa nischer ger fint ljusinsläpp. Nybyggt kök med all önskvärd maskinell utrustning i öppen planlösning med vardagsrummet. Mysigt sovrum med fönster och plats för mindre dubbelsäng. Helkaklat badrum i stilsäkert utförande. Lägenheten är belägen på en ½ trappa.

Välskött äkta förening som äger marken med god ekonomi, låg skuldsättning (2 397 kr/kvm) och vacker renoverad fastighet från 1877.

Östermalm ger dig både trevliga stadskvarter och promenad längs vatten, gröna parker och stråk. Här behöver du inte sakna något, kvarteren ger dig det bästa av det mesta i fråga om restauranger, caféer, nöjen, shopping, kultur och kommunikationer.

Välkommen på visning!

– Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Gott om plats för ytterkläder och skor.

– Stilrent nybyggt kök med mycket bra förvaring i flertalet skåp samt goda arbetsytor. Bänkskiva i granit och handgjort kakel i grön ton från Stiltje. Full maskinell utrustning med induktionshäll, fläkt, ugn och micro. Integrerad kyl/frys och diskmaskin. Luftigt och lättarbetat kök som gör matlagningen till en social tillställning med matplats för 4 personer.

– Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket vilket skapar en hemtrevlig känsla. Två vackra stora fönster med fönsterbrädor i marmor och djupa nischer ger fint ljusinsläpp samt generös takhöjd och vackra golv. Trivsam yta med plats för soffa och övrig önskad möblering.

– Mysigt litet sovrum med plats för 140 cm säng och stort fönster.

– Fint helkaklat badrum med klinkergolv, dusch, WC och handfat med spegel ovan.

Pris: 3 995 000 kr

Månadsavgift: 2 344 kr
I avgiften ingår värme, VA & kabel-TV (grundutbud). Obligatorisk avgift för bredband 206 kr och el 272 kr tillkommer på månadsavgiften (totalt 2 344 kr). Övriga driftskostnader/månad: Hemförsäkring ca 150:-.

Andel i föreningen: 2,63921 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1877

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 4 (1004)

Hiss: Ja

Antal våningar: 5

Energideklaration: Ej utförd

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Vinterfågeln är en s.k äkta förening som registrerades 1984 och äger marken. Förening med god ekonomi, låg belåningsgrad om 2 397 kr/kvm per 2021-12-31 och bra avgifter. Omsättningstillgångarna (kassa, bank mm) uppgick till 1 154 000 kr. En obligatorisk elkostnad fördelas ut per andel och lägenhet. För denna lägenhet är elkostnaden f.n 272 kr/mån. För mer information gällande ekonomin se årsredovisning.
Inga beslutade avgiftsförändringar.

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Kyrkogården 13 på adressen Skeppargatan 11 i Stockholm. Föreningen har 30 lägenheter om totalt 1252 kvm. Till lägenheten hör ett källarförråd. Gemensam tvättstuga. Cykelförråd på gården under tak.

Renoveringar:
VA-stammar 2001/2002
El-stigare 2001/2002.
Tak före 2000 ommålat 2018
Delar fasad och fönster 2007
Trapphus 2001/2002
Uppvärmningssystem 2000/2003
Gård 2010
Tvättstuga 2021

Inga planerade renoveringar.

Förening: Brf Vinterfågeln

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 30

TV: Kabel-Tv via Tele 2 (basutbud) ingår i avgiften.

Internet: Bredband 2 via fiber 1000/100 Mbit/s.

Sammanställning: Grönskande innergård med flertalet sittplatser och trevliga grillmöjligheter.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.