Östermalm

Nybrogatan 54, 2 tr

Suverän och maximalt yteffektiv tvåa i gott skick med toppläge, härligt ljus och sekelskifteskänsla!

Adress

Nybrogatan 54, 2 tr

Rum

2

Slutpris

2 730 000 kr

Avgift

1 539 kr/mån

Boyta

30 kvmOm bostaden

Välkommen till detta förstklassiga och helt suveräna Östermalmsläge, i mysiga kvarter mellan Östermalmstorg och Karlaplan! Lägenheten, en perfekt ”mini-2:a” när den är som allra bäst, ligger högt och lugnt mot lummig innergård i fastighet från 1883 och har på senare tid smakfullt renoverats. Här bevaras verkligen härlig sekelskifteskänsla! Planlösningen är maximalt yteffektiv med genomgående smarta funktionslösningar, tidsenliga detaljer, generös takhöjd och sobra kulörer. Stora fönsterpartier ger bra ljusinsläpp, smart sovrum med plats för säng om 120-140 cm och allrum med modernt, fullutrustat kök, matplats och sällskapsdel med plats för soffa och TV-möbel. Hall med plats för avhängning och fräscht badrum med dusch. Välskött förening med god ekonomi och fastighet i gott skick. OBS! T-bana Stadion direkt utanför porten!

– Välkomnande och rymlig hall med plats för ytterkläder och förvaring i klädkammare. Vitmålade väggar, tak med spotlights och grått klinkergolv med golvvärme.

– Ett mycket bra sovrum med plats för 120-140 cm säng. Sovrummet har ett stort fönster med utsikt över lummig innergård. Vitmålade väggar. Parkettgolv.

– Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Duschhörna (möjlighet att sätta in badkar) och det är förberett för tvättmaskin. Handfat, badrumsskåp, WC och handdukstork.

– Öppna, ljusa sällskapsytor i allrum med kök och matplats för 4-5 personer. Köket har gott om förvaring i skåp och draglådor, arbetsbänk med glasmosaik ovan, kyl med frysfack, integrerad diskmaskin, spis med keramikhäll och fläktkåpa. Högt till tak om ca 3,20 meter, vitmålade väggar, vacker fiskbensparkett och ett stort fönster med utsikt över lummig innergård.

Pris: 2 450 000 kr

Månadsavgift: 1 539 kr

Andel i föreningen: 1,62340 %

Byggår: 1883

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finna cykelförråd, källarförråd och tvättstuga. Trevlig innergård med planteringar och trädgårdsmöbler.

Renoveringar: V/A-stammar och elstigare bytta (trefas installerat) 2006. Renovering av tvättstuga 2010. Installation av säkerhetsdörrar 2008. Trapphus är renoverat. Nya entréportar 2013. För mer information, se bifogad årsredovisning för 2012.

Lägenhetsnummer: 19 (1201)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5.

Energiförbrukning: 116 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna samt externa garagemöjligheter i området. Bl a finns garage på Nybrogatan. För hyra av plats i garaget, kontakta Emte Fastigheter på 090 – 12 90 00.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Ekorren 3 förvärvade fastigheten på Nybrogatan 54-56 2006. Föreningen består av 42 lägenheter, varav 2 är hyresrätter, och 2 hyreslokaler. Ekonomin i föreningen är god.

Förening: Brf Ekorren 3

TV: Kabel-TV via ComHem.

Internet: Bredband via ComHem.

Ett kvarter från Karlavägen och nära till bra kommunikationer med både bussar på Karlavägen och T-bana (Stadion). På Karlavägen hittar du den välsorterade livsmedelsaffären ICA Esplanad. Ypperliga träningsmöjligheter på S.A.T.S Stadion. Detta gör vardagen enklare så att du får tid över till annat.

Börja helgen med en brunch på Mornington, Mocco eller Foam. Besök ett urval av alla gallerier eller möbelaffärer i kvarteren. Ta en promenad genom Karlavägens allé till Humlegården innan ni avslutar med en fördrink eller middag på kvarterskrogen Halv Grek plus Turk eller Daphne´s. Runda av kvällen med allt vad Stureplan har att erbjuda i form av nöjesliv.

Du bor även nära Karlaplan med Fältöverstens shopping och har bekvämt promenadavstånd till Djurgården med dess vackra grönområden samt promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.