Östberga

Älvsåkersgränd 10, 3 tr

Härlig boende på högsta våningsplanet med balkong, fri utsikt och eftermiddagssol. Stort ljusinsläpp och fräscht badrum.

Adress

Älvsåkersgränd 10, 3 tr

Rum

2

Slutpris

1 335 000 kr

Avgift

3 186 kr/mån

Boyta

57 kvmOm bostaden

Välkommen till Älvsåkersgränd och ett av Östbergas styvaste läge med fri utsikt mot Liseberg och mer därtill. På det högsta våningsplanet med ett stillsamt läge, tillhandahålls nu denna förträffliga lägenhet med två rum och kök.

Våningen har bevarat vackra originaldetaljer från byggåret. Dessa detaljer kombineras med senare tillagda ytskikt i olika kulörer, vilket sätter sin prägel på den i övrigt trivsamma planlösningen. Lägenheten disponeras med 2 rum varav ett stort och härligt vardagsrum med utgång till balkong. I vilsamt och tyst läge finner ni ett sovrum med en gedigen yta. Fräscht badrum som renoverades i samband med stambytet 2009.

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter och 2 garderober i anslutning till hallen samt klädkammare med bra förvaring. Vitmålade väggar och plastmatta.

– Trevligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt utgång till balkongen. Stora fönster med generösa ljusinsläpp. Vitmålade väggar, fondvägg med grå mönstrad tapet och parkettgolv.

– Charmigt originalkök, bra förvaringsutrymmen med köksluckor i vit. Köket är utrustat med kyl/frys, spis och ugn. Fönster ut mot innergård, vitmålade väggar, fondvägg med ljus mönstrad tapet och plastmatta.

– Stort sovrum med gott om plats för önskad möblering och fönster mot innergård. Vitmålade väggar, fondvägg med randigmönstrad tapet, garderob och plastmatta.

– Fräscht och rymligt badrum med golvvärme och spotlights i tak. Utrustat med tvättställ, dusch, badkar, WC, handdukstork, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare.

Pris: 1 150 000 kr

Månadsavgift: 3 186 kr
Kabel-TV grundutbud via ComHem. Säljaren har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel är ca 160 kr/mån och hemförsäkringen är ca 115 kr/mån.

Andel i föreningen: 1,51400 %

Byggår: 1968

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga och källarförråd. Tvättstugan i närliggande fastighet utrustat med tvättmaskin, torktumlare och torkrum. Cykelplats finns på innergården.

Renoveringar: 2009 Stambyte

Lägenhetsnummer: 838 (1305)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3.

Energiförbrukning: 179 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Förening: Brf Ättegrenen 3

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Stor balkong, läge sydväst.

Östberga är ett attraktivt område som utvecklats mycket under de senaste åren med många ombildningar till bostadsrätter samt nyproduktioner. Älvsåkersgränd är belägget på ett lugnt och trevligt område, med närhet till Östberga centrum.
Härliga promenadstråk på Östbergahöjden ner till Årstafältet och för de golfintresserade finns det en driving range. För hundägare finns en stor rastgård där hundarna kan springa fria. Närhet till pizzerior, små butiker och livsmedelsbutiker gör läget alldeles förträffligt söder om söder.

Goda allmänna kommunikationer, buss 134 som tar er till Årstabergs pendeltågsstation, tvärbana och tunnelbana. Buss 168 som tar er till Gullmarsplan. Med bil tar det ca. 8 minuter till Stockholm City.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.