Norrmalm / Vasastan

Rådmansgatan 46, 6 tr

Drömboende högst upp i huset med solig balkong, tornrum, öppen spis och ca 4 meter i tak. Lyxkänsla och eftersökt läge i city!

Adress

Rådmansgatan 46, 6 tr

Rum

2

Slutpris

5 990 000 kr

Avgift

3 452 kr/mån

Boyta

75 kvmOm bostaden

Möjlighet ges nu att förvärva en unik lägenhet i härligt skick belägen högst upp i huset. Fantastisk balkong i söderläge med skjutbara glasdörrar och utsikt över takåsarna. Stora sällskapsvänliga ytor med öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Vardagsrummet är ett tornrum med drygt fyra meter till tak, öppen spis, skjutbart fönsterparti samt flera takfönster. Stilfullt och väldisponerat kök, rofyllt sovrum samt badrum med golvvärme. Lägenheten har tvättmaskin, torktumlare samt diskmaskin. Hiss finns. Här erbjuds ett lyxigt boende med ljus, rymd och charm. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. Platsbyggd spegel och spotlightbelysning.

– Fantastiskt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Stort skjutbart förnsterparti, öppen spis, drygt fyra meter till högsta punkt i tak samt tre takfönster (takfönstren går ej att öppna). Gott om plats för önskad möblering samt matplats, med platsbyggd bänk i läder från Tärnsjö, för större sällskap och trevliga middagar. Det höga läget i kombination med den generösa takhöjden ger ljus och rymd. Golv i massiv ask från Rappgo och kalksten.

– Väldisponerat kök med stommar från Ballingslöv. Goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt samt bra arbetsytor med bänkskiva från Silestonekomposit samt praktisk köksö (Ikea) med förvaring. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt, kyl och frys.

– Bakom köket finns ett rymligt förvaringsutrymme. Här finns även tvättmaskin och torktumlare från Siemens

– Rofyllt sovrum med utgång till balkongen via skjutbara glasdörrar. Plats för säng och sängbord. Här finns även två garderober.

– Balkong i soligt söderläge. På balkongen finns belysning, eluttag samt elmanövrerad markis. Plats för bord, stolar och blomster!

– Stilfullt och rymligt badrum med kalkstensgolv med golvvärme, handdukstork, dusch, infällbara duschväggar, skåp och wc. Spotlightbelysning

Pris: 5 990 000 kr

Månadsavgift: 3 452 kr

Andel i föreningen: 2,74600 %

Byggår: 1957-59

Övriga byggnader/utrymmen: Lägenhetens källarförråd finns på plan -2. Stort fokus har lagts på modern funktion, med såväl gemensamma sällskapsytor, med allt som kan underlätta vardagen. Gemensam terrasserad innergård med loungemöblering och grill på plan 1, bokningsbar takterrass med ismaskin i anslutning på plan 6, grovsoprum samt cykelrum. Två gemensamma tvättsugor – en mindre på plan 5 samt en större på plan-1 (bokas på hemsidan).

Lägenhetsnummer: 1606

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 175 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen StudioApt.46 bildades 2012 och består av 62 bostadsrätter, 1 hyresrätt, 3 lokaler, 13 garageplatser (separat kö) samt 2 uthyrningsbara förråd. Total bostadsyta är ca 2159 kvm och lokalyta ca 769 kvm Föreningens fastighet Sjöråen 24 har under 2011 och 2012 genomgått en genomgripande renovering där i stort sett samtliga system är bytta – delar av värmesystemet kvarstår samt vissa delar av stamledningarna som vidgjordes under 90-talet. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som köpare. Bredband 100/10 Mbit från Com Hem ingår i avgiften. Föreningen har ett gemensamt abonnemang för hushållsel för lägsta möjliga kostnad, som utdebiteras på varje lägenhet baserat på dess egen förbrukning. Modern fastighet som har ett elektroniskt nyckelsystem. Dessutom finns kod i hiss till våningsplanen, alla våningar har olika koder. Överlåtelseavgift (f.n. 1110 kr) samt pansättning (f.n. 445 kr) betalas av köparen. Energiprestanda 175 kWh/m² och år. Mer info om föreningen och fastigheten finns i bifogade dokument samt på föreningens hemsida www.studioapt.se

Förening: Brf StudioApt.46

Ypperligt, centralt läge med möjlighet att njuta av det bästa som såväl Vasastan, Norrmalm och City har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarteret kryllar det av mysiga caféer och trevliga restauranger. Här har du även ett rikligt utbud av affärer och butiker. Med promenadavstånd når du Tegnérlunden, Vasaparken och Hagaparken. Även kort promenadavstånd till bl.a. Stureplan, Hötorget och Odenplan. Mycket goda kommunikationer i form av flera busslinjer samt tunnelbana (Rådmansgatan).

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.