Norrmalm / Vasastan

Luntmakargatan 56 A, 1 tr

Balkong, kakelugnar, toppskick, genomgående planlösning och sällskapsvänliga ytor. Attraktiv adress i sekelskiftesfastighet!

Adress

Luntmakargatan 56 A, 1 tr

Rum

2

Slutpris

4 825 000 kr

Avgift

3 481 kr/mån

Boyta

63 kvmOm bostaden

Välkomna till denna fantastiskt fina tvåa belägen i fastighet från 1884. Lägenheten har en underbar balkong med utgång från köket som vetter mot föreningens trevliga innergård. Stora sällskapsvänliga ytor samt goda förvaringsmöjligheter. Bostaden är i toppskick med bevarad charm. Vackra furugolv, pardörrar, fönster med speglar och djupa nischer, höga golvsocklar, spegeldörrar samt två kakelugnar (varav den ena eventuellt kan tas i drift). Den genomgående planlösningen i kombination med den generösa takhöjden (drygt 3 m) ger hela bostaden ljus och rymd. Lägenheten har både tvättmaskin och diskmaskin. Här bor du på enkelriktad gata med direkt närhet till det mesta man kan önska sig. Hiss finns. Varmt välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. En rymlig garderob samt plats för extra byrå om så önskas. Det finns även en inbyggd garderob/städskåp i vardagsrummet. Furugolv och vita väggar

– Sällskapsvänligt vardagsrum med två fönster med speglar och djupa nischer, höga golvsocklar, kakelugn (kakelugnen är ej fungerande, men kan eventuellt tas i drift på egen bekostnad – kontaktar föreningens styrelse för mer info) samt pardörrar mot sovrummet och entrén. Gott om plats för önskad möblering samt plats för större matbord om så önskas. Furugolv och vita väggar.

– Stilfullt, charmigt och väldisponerat kök med plats för matbord. Bra arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt ända upp till tak. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt, kyl och frys. Utgång till balkongen. Furugolv och vita väggar.

– Underbar balkong med plats för bord, stolar och blomster. Balkongen vetter mot föreningens fina innergård.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. En rymlig garderob med skjutdörrar, furugolv, kakelugn (ej fungerande), höga golvsocklar samt fönster med speglar och djupa nischer.

– Badrum utrustat med tvättmaskin, handdukstork, dusch, handfat, skåp och wc.

Pris: 4 650 000 kr

Månadsavgift: 3 481 kr

Andel i föreningen: 3,08770 %

Byggår: 1884

Övriga byggnader/utrymmen: Till bostaden hör ett rymligt källarförråd om ca 10 kvm. Det finns en gemensam tvättstuga i gårdshuset utrustad med tre tvättmaskiner, två torkskåp, torktumlare och mangel, cykelrum och en trevlig innergård med gemensam uteplats och grill.

Lägenhetsnummer: 0412 (1102)

Hiss: Ja

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Jägaren bildades 1999 och består av 32 bostadsrättslägenheter och 6 lokaler på adresserna Luntmakargatan 54-56. År 1996 gjordes en omfattande renovering av fastigheten vilket innefattade bl.a. stammar och el. Stammarna spolades för cirka tre år sedan. i dagsläget (140824) finns det enligt föreningen inga planerade renoveringar, taket bör läggas om inom ett par år, kostnad ca 1-1,5 mkr. Delat ägande är ok, minsta ägarandel är 5%. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som köpare. Energideklaration finns bifogad. Överlåtelseavgift 1100 kr betalas av köparen.

Förening: Brf Jägaren

TV: Bredbandsbolaget är leverantör samt Com Hem parallellt fram till 2017. Internet 100/100 är kostnadsfritt i två år fram till 2016/04 enligt föreningen.

Ypperligt, centralt läge med möjlighet att njuta av det bästa som såväl Vasastan, Norrmalm och City har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarteret kryllar det av mysiga caféer och trevliga restauranger. Här har du även ett rikligt utbud av affärer och butiker. Med promenadavstånd når du Tegenérlunden , Vasaparken och Hagaparken. Även kort promenadavstånd till bl.a. Stureplan, Hötorget och Odenplan. Mycket goda kommunikationer i form av flera busslinjer samt tunnelbana (Rådmansgatan).

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.