Norrmalm/Vasastan

Drottninggatan 102, 3 tr

Underbart sekelskifte med 3,50 i takhöjd, vackra furutiljor, snövita snickerier & generösa ljusinsläpp. Perfekt planlösning med stora sällskapsytor.

Adress

Drottninggatan 102, 3 tr

Rum

2

Slutpris

4 875 000 kr

Avgift

2 217 kr/mån

Boyta

52 kvmOm bostaden

Välkommen till en underbar och välplanerad sekelskiftslägenhet invid Tegnérlunden. Tidstypiska detaljer som högt i tak med stuckaturer och takrosett, vitlaserade furugolv, pardörrar, stora fönster med djupa nischer och höga golvsocklar. I den öppna planlösningen flödar ljuset från olika väderstreck. Yteffektivt och stilrent badrum i Carraramarmor och ett sovrum med platsbyggd förvaring.

Mycket bra förening med låg belåning, välskött fastighet, låga avgifter och en blomstrande innergård.

Här bor du på Drottninggatans drömläge med utmärkta kaféer och restauranger direkt utanför porten men samtidigt med ett oerhört lugn, med samtliga fönster mot två lugna innergårdar.

– Välkomnande hall med fönster och plats för ytterkläder. Infälld belysning via spotlights.
– Härligt och lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot köket.
– Platsbyggt kök från HTH med oerhört gott om skåp och bra arbetsytor. Snygg köksö med ytterligare förvaring och arbetsyta. Kyl/frys, induktionshäll, diskmaskin, tvättmaskin (2016) och varmluftsugn.
– Sovrum med plats för dubbelsäng samt garderobsvägg med bra förvaring.
– Fantastiskt badrum med Carraramarmor och vitt kakel. Vägghängd WC, handfat och dusch. Golvvärme och infälld belysning via spotlights.

Pris: 4 650 000 kr

Månadsavgift: 2 217 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Beräknad driftkostnad ca: hushållsel 200 kr/månad, hemförsäkring 100 kr/månad.

Andel i föreningen: 4,72669 %

Byggår: 1888

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och tvättstuga. Fin gemensam innergård med planteringar och uteplatser. Sommartid finns en kryddodling som hela föreningen får ta av.

Lägenhetsnummer: 131 (1303)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 4.

Energiförbrukning: 160 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 1991 och består av 14 bostadsrätter. Välskött fastighet och låg belåning. Föreningen planerar att höja månadsavgifterna med 5%, dryga hundralappen för denna bostadsrätt, under hösten.
Renoveringar;
V/A stammar har bytts partiellt i fastigheten.
2012 Innergården.
2002-2003 Tak och trapphus.
2001 Fönster.
1995 Fasadrenovering.
1990-1991 Elstigare.

Förening: Kurland 4

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Fin gemensam innergård med planteringar och uteplatser. Det har tidigare funnits bygglov för fransk balkong.

Välkommen till dessa fantastiskt centrala kvarter och utsökta del av Vasastan och Norrmalm invid Tegnérlunden. Här lever man på trevligaste delen av Drottninggatan med gångavstånd till i princip allt vad staden har att erbjuda. Med några minuters promenad nås Odenplan, Kungsholmen och Stureplan. Utbudet av restauranger, caféer och andra trevligheter är suveränt. Kommunikationerna är goda med närhet till Tunnelbana och flertalet innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.