Norrmalm - City - Östermalm

Kungstensgatan 28 D, 4 tr

Högt fint läge i toppklass i city

Adress

Kungstensgatan 28 D, 4 tr

Rum

2

Slutpris

4 900 000 kr

Avgift

1 502 kr/mån

Boyta

60 kvmOm bostaden

Välkomna till denna välplanerade bostad i toppskick i högt tyst läge på enkelriktad gata med närhet till allt. Här trivs man! Sveavägen runt hörnet och med T-bana, Handelshögskolan, KTH, Stureplan, Odenplan och Hötorget inom gångavstånd.

Genomgående vita väggar och fina parkettgolv.

Välkomnande hall. Vita garderober med skjutbara dörrar.

Rymligt ljust vardagsrum med flera fönster där vitmålade fönsterbänkar ramar in fint läge ut mot tyst gata.

Stort kök med bra matplats för ca 6 personer i burspråk med flera fönster i högt läge. Mycket bra förvaringsmöjligheter i vita skåp. Vitvaror: rostfri kyl/frys, induktionshäll infälld i ekskiva med fläkt i rostfritt ovan. Rostfri ugn. Diskmaskin. Mikro. Spotlightsbelysning i överskåpen ner mot bänkskivan i ek.

Rymligt vitmålat sovrum med öppna vita garderober. Stort fönster med vitmålad fönsterbänk. Idag står en säng om 1,40 men det finns gott om plats för större dubbelsäng.

Vitt helkaklat badrum med inslag av mörkt kakel som bård från golv till tak vid duschen och WC. Mörkt klinkergolv med golvvärme i hela badrummet. Duschväggar i klarglas. Vitt ovalformat handfat på körsbärsskiva med förvaring. Spegel ovan med spotlights. WC. Tvättmaskin och torktumlare. Handdukstork. Vita skåp på vägg.

Förrådsutrymme: ett gallerförsett förråd om ca 6 kvm i källaren.

Pris: 4 900 000 kr

Månadsavgift: 1 502 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet 100 Mbit. Driftskostnader tillkommer om ca 250 kr/m för el och ca 100 kr/m för hemförsäkring.

Andel i föreningen: 0,92970 %

Byggår: 1983

Fönster: 3-glasfönster

Lägenhetsnummer: 820 (1402)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5.

Energiförbrukning: 171 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Garage: Det finns ett 30-tal parkeringsplatser i garaget i källarplanet. Avgift för garageplats är ca 1 400 kr. För närvarande kö. Boendeparkering på gatan, 900 kr/m. www.stockholm.se www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: – Äkta förening.
– Föreningen bildades 1990 och består av 27 bostadsrätter och 6 affärslokaler.
– Föreningens adresser är: Kungstensgatan 28B och Sveavägen 92.
– Ventilation: Mekanisk frånluft med utsug i badrum och kök, springventiler i fönster. Enbart kolfilter fläktar får installeras.
– Trappstädning sköts av städfirma.

Hela fastigheten byggdes om 1981 (bl.a Stambyte samt byte av elstigare), ny tvättstuga 2011, uppförande av vindslägenheter 2012, byte av överdelen av taket 2013, hissarna utbytta 2014, fönsterrenovering 2015, byte av värmeväxlare 2015, ventilationsarbete i lokaler och lägenheter för godkänd OVK 2015-2016, injustering av värmesystem 2016­2017.
Källarförråd ingår. Tvättstuga. Cykel- och barnvagnsförråd.

Förening: Brf Palmträdet 5

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 27

Antal lokaler: 6

TV: Ingår i avgiften grundutbudet Viasat.

Internet: Ingår i avgiften 100 mbit.

Ypperligt, centralt läge med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan som city har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du även paradgator som Odengatan, Birger Jarlsgatan och Sveavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad bort når du Stureplan, Hötorget och Odenplan.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Rådmansgatan) samt flertal innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.