Norrmalm

Rehnsgatan 10, 3 tr

Centralt drömläge, bra skick och optimal planlösning. Balkong!

Adress

Rehnsgatan 10, 3 tr

Rum

2

Slutpris

3 800 000 kr

Avgift

2 996 kr/mån

Boyta

63 kvmOm bostaden

Välkommen till denna genomgående lägenhet om 63 kvm med balkong i högt och fritt läge. Lägenheten är optimalt planerad och i mycket gott skick. Högt i tak, djupa fönsternischer, snygga golv och det generösa ljusinsläppet gör det lätt att trivas i lägenheten.

Rymligt vardagsrum, modernt kök med stor matplats och utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol. Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt fyra dubbelgarderober med mycket bra förvaring. Fräscht helkaklat badrum. Välskött, stambytt fastighet och en förening med mycket god ekonomi. Centralt drömläge med bekvämt promenadavstånd till citykärnan!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt god förvaring i anslutande klädkammare. I dagsläget ligger en heltäckande matta, under denna finns vitlaserade furugolv. Väggar i vitt.

– Rymligt och ljust vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som matplats. Ljust parkettgolv och vita väggar.

– Trevligt kök med utgång till balkong i högt och fritt läge med eftermiddags- och kvällssol. Vita köksluckor, vitt kakel och mörk bänkskiva i snygg kombination. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis samt spisfläkt. Mycket bra förvaringsmöjligheter samt avställningsytor. Plats för stort matbord. Vitlaserade furugolv och väggar i vitt.

– Trivsamt och rymligt sovrum med mycket goda förvaringsmöjligheter i form av fyra dubbelgarderober. Vitlaserade furugolv och väggar i vitt.

– Fräscht helkaklat badrum med ljust klinkergolv och vitt kakel på väggar.

PLANSKISS KOMMER INOM KORT

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 996 kr

Andel i föreningen: 3,00000 %

Byggår: 1884

Övriga byggnader/utrymmen: Till de boendes förfogande finns; bastu, cykelställ, barnvagnsrum, sopsortering, samt en tvättstuga med full maskinell utrustning och torkrum. Till lägenheten hör ett vindsförråd med hissanslutning.

Renoveringar: Nyrenoverat trapphus. Nya säkerhetsdörrar. Föreningen har planer på att se över fönstren.

Lägenhetsnummer: 6

Hiss: Ja

Våning: 3

Allmänt om föreningen: Välskött föreningen med god ekonomi och mycket låg belåning. Föreningen består av sammanlagt 1042 kvm bostadsyta fördelat på 36 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Förening: Brf Renen 1910

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 36

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkong i högt och fritt läge med eftermiddags- ock kvällssol.

Utsökt och mycket eftertraktat läge i hjärtat av Vasastan och Norrmalm. Här promenerar man till alla trevligheter Stockholm City erbjuder med allt från Stureplans innekrogar och restaruranger till skärgårdsfärjorna vid Nybroviken. I dessa klassiska kvarter finns många restauranger från världens alla hörn, caféer, butiker etc. När du vill komma ifrån pulsen finns Lilljansskogen, Hagaparken och Brunnsviken inom gångavstånd. Kommunikationerna är utmärkta med såväl buss som tunnelbana.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.