Norrmalm

Kammakargatan 21, 5 tr, högst upp!

Unik terrassvåning högst upp med storslagen utsikt över Stockholms skyline! Öppen spis & drömskick!

Adress

Kammakargatan 21, 5 tr, högst upp!

Rum

2

Slutpris

3 700 000 kr

Avgift

3 283 kr/mån

Boyta

46 kvmOm bostaden

Högst upp i välskött och stambytt fastighet finns denna fantastiska terrassvåning i absolut toppskick om 69 kvm ” levnadsyta”, varav 46 kvm inne och 23 kvm ute. Stor och insynsskyddad altan/terrass i vinkel om hela 23 kvm som vetter mot söder och öster. Den fria utsikten över Stockholms skyline är storslagen med tinnar, torn, takåsar och många av stadens kända byggnader i blickfånget. Här ser du bland annat Globen, Kungstornen, Hötorgsskraporna, Stadshuset och flera pampiga kyrktorn. Terrassen ger härligt uterum med sol hela dagen, nylagd trätrall och plats för solstolar, trädgårdsmöbler samt planteringar.

Våningen har på senare tid varsamt renoverats med stilren, stram och tidlös design, sober färgsättning, snövita snickerier, oljad fiskbensparkett m.m. Allt flödar av ljus från stora perspektivfönster och sätter härlig prägel på den i övrigt mycket yteffektiva planlösningen. Hall med stengolv och generös förvaring i garderober och klädkammare. Toppfräscht badrum med dusch och tvättmaskin. Kök från HTH i minimalistisk, snygg och tidlös stil med komplett maskinell utrustning från Siemens. Härligt vardagsrum med fungerande öppen spis, plats för soffa och matbord samt hörnburspråk med utgång till terrassen. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och vackert hörnfönster med hänförande stadsvy.

Välkommen till ett livsstilsboende i knäpptyst läge närmast himlen som införlivar det mesta du kan önska av stil, klass och finess! Här lever du i mysiga kvarter där City och Norrmalm möts, mellan Tegnérlundens parkrum och Drottninggatans livfulla shoppingstråk, kort och gott, i hjärtat av Stockholms innerstad. Vi vill påstå att uttrycket ”läget, läget och åter läget” sällan passat bättre in!

OBS! Lägenheten är 46 kvm enligt uppmätning och 47 kvm enligt föreningens lägenhetsregister.

– Hall med plats att sätta klädhängare. Klädförvaring i två originalgarderober samt rymlig klädkammare. Stengolv och vitmålade väggar och tak.

– Fräscht badrum från 2005 med helkaklade väggar i vitt och svart klinkergolv, duschplats med vikdörrar i glas, handfat på kommod och spegel ovan, toalett, handdukstork, tvättmaskin och infällda spotlights i taket.

– Stilrent HTH-kök från 2007 med minimalistisk skåp- och lådinredning i vitt. Spotlights under skåpen och i taket. Bänkskiva i vitt med underlimmad diskho och stänkskydd ovan i rostfri design. Maskinell utrustning från Siemens såsom integrerad kyl, frys och diskmaskin. Induktionshäll, varmluftsugn och fläkt (Thermex). Svart gummimatta på golv.

– Härligt vardagsrum med strålande ljusinsläpp och känsla av rymd. Här finns ett hörnburspråk med utgång till terrassen. Plats för både soffa och matsalsmöbel. Fungerande öppen spis. Oljad fiskbensparkett och väggar i sober kulör.

– Rogivande och väldisponerat sovrum med plats för dubbelsäng och väggyta att ställa garderob. Sovrummet har oljad fiskbensparkett, väggar i sober kulör och ett hörnfönster med storslagen stadsvy.

Pris: 3 750 000 kr

Månadsavgift: 3 283 kr

Andel i föreningen: 4,08900 %

Byggår: 1944

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, vindsförråd och tvättstuga med tre tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp beläget i torkrum. Föreningen har en innergårde med trätrall och trädgårdsmöbler.

Renoveringar: RENOVERINGAR: V/A-stammar och elstigar bytta 1992. Tak och fasad 1992. Trapphus 2005. Öppna spisar besiktigades och godkändes 2005. Renovering av garage och gårdsbjälklag 2006. Spolning av stammar 2006. Nya plattor och stenar på innergården 2006. Ny maskinpark i tvättstugan 2006. Utbyte av värmepump 2009. Tätning av fönster och dörrar i samtliga lägenheter 2009. Byte av vattenledning till fastigheten 2009. Fönstermålning utförd mot gården (sydsidan) 2011.

Lägenhetsnummer: 1506

Hiss: Ja

Våning: 5

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Det finns 9 st garageplatser i fastigheten vilka enbart kan överats av juridiska personer.

Allmänt om föreningen: Brf Kammakargatan 21 förvärvade fastigheten 2004. Föreningen består av 32 lägenheter och 1 hyreslokal.
2021 Installation av solpaneler på tak.
2020 Nya torktumlare.
2020 Målning av yttertak.
2019 Målning av tvättstuga, garage och soprum. Renovering av golv och ramp i garaget. Införande av laddstolpar i garaget. Stamspolning av samtliga stammar.
2018 Åtgärdad vattenskada i garaget.
2017 OVK godkänd. Förbättrad ventilation i hyreslokal. Nytt fjärrvärmesystem.
2016 Nytt torkskåp. Radonmätning.
2014 Renovering av värmesystem. Renovering av balkonger vån 5 mot
gatan.
2013 Stamspolning och fasadrenovering.
2012 Målades yttertaket.
2011 Har samtliga ytterfönster mot gården målats om.
2010 Ombyggnation av hyresrättlokal samt av soprum.
2009 Utfördes OVK-besiktning av ventilationen. Tätning av fönster och dörrar i samtliga lägenheter. Byte av vattenledning till fastigheten. samt utbyte av värmepump.
2008 Entrén snyggades upp.
2006-2007 Mekanisk frånluftsventilation installerades.
2006 Tvättstugan renoverades och balkonger byggdes.
2005 Grunden renoverades. Trappuppgången och hissen målades även.
1992 El-stigare och samtliga V/A-stammar i kök och bad byttes.
Inga aviserade avgiftsförändringar.

Förening: Brf Kammakargatan 21

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem och Bredbandsbolaget.

Mark som ingår i upplåtelsen (kvm): 23

Typ av mark som ingår i upplåtelsen: Altan

Sammanställning: Fantastisk altan i vinkel om ca 23 m² med. Altanen/terrassen vetter i två väderstreck och har storslagen utsikt över Stockholms skyline med tinnar, torn, takåsar och många av stadens kända byggnader i blickfånget. Nylagd trätrall och möblerbara ytor för trädgårdsmöbler och planteringar.

Drömläge mellan Tegnérlunden och Drottninggatan, med närhet till allt och möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan som city har att erbjuda inom bekvämt gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du paradgator som Drottninggatan och Sveavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad bort når du Stureplan, Hötorget och Odenplan. Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Rådmansgatan) samt flertal innerstadsbussar. T-centralen med bl a Arlanda Express når du på endast 5 minuter.

Skolor i området Lilla Adolf Fredrik med låg- och mellanstadium. Närmsta högstadium är Vasa Real vid Vasaparken. Fritids finns det flera av på bl a Västmannagatan och Kammakargatan. Rekreation får du med simning, massage och gym på Centralbadet eller från motionsslingan utmed Karlbergskanalen.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.