Norra Djurgårdsstaden - Östermalm

Drevergatan 1 B

Nyproducerad tvåa i etage med dubbel takhöjd mellan planen, stilfull industridesign och egen privat uteplats om 10 kvm ger härlig huskänsla.

Adress

Drevergatan 1 B

Rum

2

Slutpris

3 975 000 kr

Avgift

2 738 kr/mån

Boyta

48 kvmOm bostaden

RING/MAILA ANSVARIG MÄKLARE FÖR ENSKILD VISNING.

Välkommen att förvärva ett boende utöver det vanliga i Skanskas projekt Brf Björk och Plaza, med ett svårslaget läge i Norra Djurgårdsstaden invid Husarviken och Kungliga Nationalstadsparken. Här saluförs nu denna nyproducerade lägenhet om två rum och kök i etage och med stor egen uteplats i soligt sydvästläge om ca 10 kvm som ger härlig och genuin ”huskänsla”. Bostaden karaktäriseras av stilsäker och minimalistisk design med industriella inslag, smakfulla materialval av högsta standard och över fem meter i takhöjd mellan de båda våningsplanen. Den öppna atmosfären förstärks av stora fönster, som gör att hemmet badar i ljus.

Den har alla tänkbara moderna bekvämligheter och en tilltalande planlösning i två plan med öppna sällskapsytor i kök och vardagsrum i entréplanet. Här finns utgång till den möblerbara och väl tilltagna uteplatsen som ger ett härligt uterum med plats för planteringar och trädgårdsmöbler. Helkaklat, mycket rymligt badrum i stilsäkert utförande med duschhörna, komfortvärme/golvvärme och egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare. Via stilig trappa nås det övre planet, ”entresolplanet” med sovrum som ger plats för dubbelsäng samt utmärkt klädförvaring i en rymlig ”walk in closet”.

Bli först i denna fantastiska bostad och få ett livsstilsboende i en klass för sig, helt unikt på Stockholms bostadsmarknad! Välkommen till Norra Djurgårdsstaden, där stad, natur och hav möts!

Brf Björk och Plaza är präglad av ett starkt miljö- och hållbarhetstänk och husen uppfyller de hårda krav som ger en Svanenmärkning. Föreningen har en bokningsbar övernattningslägenhet för medlemmarnas gäster och på taket finns en underbar solterrass samt en föreningslokal. Gemensam innergård med trygghetsbelysning, cykelförråd och garage i källaren (separat kö).

Pris: 3 975 000 kr

Månadsavgift: 2 738 kr
I avgiften ingår värme, kabel-TV (basutbud) och bredband. (Obligatorisk avgift för TV och bredband är 220:-/månad). Årsavgift för varmvatten tillkommer och regleras i efterhand mot verklig förbrukning. Övriga driftkostnader: Hushållsel ca 325:-/månad, varmvatten ca 200:-/månad och hemförsäkring ca 100-150:-/månad.

Andel i föreningen: 0,68900 %

Byggår: 2017

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 21002 (1002)

Hiss: Ja

Antal våningar: 6

Parkering/Bilplats: I föreningen finns det 43 st garageplatser som går att hyra av medlemmarna för 2 100 kr/mån. Till garageplatserna är det kö.

Allmänt om föreningen: Brf Björk och Plaza består av 94 lägenheter upplåtna med bostadsrätt (totalt 7531 kvm) samt 2 lokaler (totalt 478 kvm). Föreningen har även 43 garageplatser (2100kr/mån). Separat kö. Enligt den ekonomiska planen framgår indexbaserad årlig höjning av månadsavgifterna om 2 %. Detta kan förändras. För mer information och inspirationsbilder se: http://bostad.skanska.se/bostader-och-projekt/Norradjurgardsstaden/

I föreningen finns ett tryggt parkeringsgarage utrustat med laddstolpar för elbilar samt väl tilltagna cykelrum. Cykelparkering finns även utomhus på innergården. På entréplan finns rum för barnvagnar och rullstolar. På taket finns två stycken solterrasser med fantastisk utsikt som kan nyttjas fritt av de boende. Där finns även odlingsplatser. Föreningen har också en bokningsbar övernattningslägenhet samt en föreningslokal. Gemensam gård med trygghetsbelysning. Lägenhetsförråd finns i källarplan och alla hem är utrustade med säkerhetsdörrar. Ett miljörum för källsortering finns att tillgå. Solceller på taket samt svanenmärkt hus ger låga drifts- och underhållskostnader för föreningen.

Förening: Brf Björk & Plaza

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Internet: Fiber finns i fastigheten och info om leverantör kommer inom kort. TV och bredband är gruppanslutet och avgiften är ca 220:-/lägenhet/månad. Kostnad för eventuella TV-kanaler utöver basutbudet, fasta avgifter och samtalsavgifter för telefoni tillkommer och betalas av varje lägenhetsinnehavare direkt till respektive leverantör.

Sammanställning: Mysig privat uteplats om 9,5 kvm i soligt sydvästläge mot park.

Norra Djurgårdsstaden är en expansiv stadsdel belägen vid kanten av Kungliga Nationalstadsparken. Området beskrivs bäst som centralt och samtidigt naturnära med populära Lill-Jansskogen, Husarviken och Stora Skuggan runt hörnet samt promenadavstånd till Stureplan. Lägenheten är belägen intill Storängstorget som redan nu är en knytpunkt i området med gym, konditori, bank, sushi och blomsterhandel. Ytterligare etableringar väntas till sommaren, däribland fler restauranger och caféer. I byggnaden runt hörnet ligger COOP matvarubutik, apotek och bank. Närhet finns till flertalet idrottsanläggningar såsom tennisbanor, fotbollsplan, ridskola, skyttebana, anlagd skridskoplan, mm. Bilpool finns i området. Dessutom är det ett stenkast till för- och grundskolor samt god närhet till KTH och Stockholms Universitet.

Kommunikationer:

– Närmaste tunnelbanestation: Ropsten, ca 7 minuters gångavstånd.
– Buss 55 och 73 stannar utanför byggnaden. Buss 55 tar dig snabbt till Stureplan samt vidare mot Slussen, alternativt till Ropsten tunnelbana på 2 minuter. Buss 73 tar dig till Odenplan samt vidare mot Karolinska institutet.
– På några års sikt kommer Spårväg city att trafikera stadsdelen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.