Norra Djurgårdsstaden

Drevergatan 3, 2 tr

Nyproducerad och exklusiv 2:a med solig balkong i sydväst. Inflytt 19 april 2017. Bli först i denna underbara bostad!

Adress

Drevergatan 3, 2 tr

Rum

2

Slutpris

4 600 000 kr

Avgift

2 792 kr/mån

Boyta

54,5 kvmOm bostaden

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION!

Perfekt 2:a i toppklass med alla bekvämligheter och exklusiva tillval. Lägenheten säljs på ritning och står klar för inflytt 19 april 2017. Stilrent Marbodal-kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns även utgången till den stora balkongen om ca 13 kvm i sydväst som ger en härlig förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne. Toppmodernt, helkaklat badrum med komfortvärme, handdukstork och egen tvättsektion. Rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter i stor garderob. Föreningen har även en solig takterrass för medlemmarnas njutning.

Här bor man på idylliska Norra Djurgården med direkt närhet till vatten och grönområden, men också bara några minuter bort från pulsen kring Östermalm och City. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor samt rejäl förvaring i skjutdörrsgarderob. Grått klinker på golv i entré sedan genomgående eklamellparkett. Säkerhetsdörr.

– Snyggt badrum med vitt kakel på väggar och grå klinkergolv med komfortvärme. Här finns handdukstork, dusch med vikbara glasväggar, wc, handfat på kommod och spegel. Egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, arbetsbänk och väggskåp ovan. Spots i tak med dimmerfunktion.

– Toppmodernt Marbodal-kök med rostfria vitvaror från Siemens, i öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljusgråa skåpsluckor, cararra kakel, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, micro, köksfläkt, underlimmad diskho, avfallskvarn samt kyl och frys. Bra arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen i skåp och draglådor.

– Stort och luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp. Lättmöblerat med plats för matbord, soffgrupp och TV-möbel. Här finns även utgången till den soliga balkongen om 13,5 kvm i sydväst som ger en härlig förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Utmärkta förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Parkettgolv

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 792 kr
Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk avgift för TV och bredband på 220kr/månad. Årsavgift för varmvatten tillkommer och regleras i efterhand mot verklig förbrukning.

Andel i föreningen: 0,76400 %

Byggår: 2015-2016

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, barnvagns/rullstolsförråd, cyckelrum, föreningslokal, gästlägenet samt takterrass.

Lägenhetsnummer: 3-1206

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 6.

Allmänt om föreningen: Brf Björk och Plaza består av 94 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 2 lokaler. Föreningen har även 43 garageplatser (2100kr/mån). Inga planerade renoveringar. Enligt den ekonomiska planen framgår indexbaserad årlig höjning av månadsavgifterna om 2 %. Detta kan förändras.
För mer information och inspirationsbilder se: http://bostad.skanska.se/bostader-och-projekt/Norradjurgardsstaden/

Driftkostnader:
Hushållsel ca 250:-/månad, varmvatten ca 200:-/månad och hemförsäkring ca 100-150:-/månad.

Förening: Brf Björk och Plaza

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Sammanställning: Stor och solig balkong om 13,5 kvm i sydväst.

Norra Djurgårdsstaden är en expansiv stadsdel belägen vid kanten av Kungliga Nationalstadsparken. Området beskrivs bäst som centralt och samtidigt naturnära med populära Lill-Jansskogen, Husarviken och Stora Skuggan runt hörnet samt promenadavstånd till Stureplan. Lägenheten är belägen intill Storängstorget som redan nu är en knytpunkt i området med gym, konditori, bank, sushi och blomsterhandel. Ytterligare etableringar väntas till sommaren, däribland fler restauranger och caféer. Närheten till en välsorterad matvarubutik med apotek samt flertalet idrottsanläggningar såsom tennisbanor, fotbollsplan, ridskola, skyttebana, anlagd skridskoplan, mm. Dessutom är det ett stenkast till för- och grundskolor samt god närhet till KTH och Stockholms Universitet är annat som underlättar i vardagen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.