Norra Djurgårdsstaden

Hårdvallsgatan 11, 2 tr

Nyproducerad och exklusiv 2:a med solig balkong i söderläge. Inflytt 8 december 2015. Bli först i denna underbara bostad!

Adress

Hårdvallsgatan 11, 2 tr

Rum

2

Slutpris

3 710 000 kr

Avgift

3 241 kr/mån

Boyta

49 kvmOm bostaden

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION!

Perfekt 2:a i toppklass med alla bekvämligheter. Lägenheten säljs på ritning och står klar för inflytt 8 december 2015. Stilrent Vedum-kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns även utgången till den soliga balkongen som ger en härlig förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne. Toppmodernt, helkaklat badrum med tvättsektion. Rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter i stor garderob. Miss inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i rymlig garderob. Säkerhetsdörr.

– Snyggt badrum med vitt kakel på väggar och grå klinkergolv. Här finns dusch, wc, kommod under tvättställ och spegel. Egen tvättsektion med kombimaskin, arbetsbänk och väggskåp.

– Toppmodernt Vedum-kök med rostfria vitvaror från Siemens, i öppen planlösning mot vardagsrummet. Vita skåpsluckor, integrerad diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, micro, köksfläkt, diskho med avfallskvarn samt kyl och frys. Bra arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen i skåp och draglådor. Bardisken öppnar köket mot vardagsrumet och ger härliga umgängesytor. Parkettgolv.

– Stort och luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp. Lättmöblerat med plats för soffgrupp, och TV-möbel. Här finns även utgången till den soliga balkongen i söderläge som ger en härlig förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne. Parkettgolv.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Utmärkta förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Parkettgolv

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 241 kr
Utöver avgiften tillkommer 220 kr/mån för Telias 'Tripple Play' grundabonnemang (IP-telefoni, basutbud för TV och grundhastighet för bredband).

Andel i föreningen: 0,92490 %

Byggår: 2015

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 3-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelrum, barnvagnsrum, förråd, städrum, fastighets- och rullstolsförråd.

Lägenhetsnummer: 21203

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 7.

Parkering/Bilplats: Föreningen har 42 garageplatser och 2 mc-platser som går att hyra för 2000 respektive 750 kr/månad.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 83 lägenheter, 2 lokaler, 44 garageplatser och 2 mc-platser. Garageplatser kostar 2000 kr/månad och mc-plats 750 kr/månad. Inga planerade avgiftsförändringar. Tomträtt. Gemensamhetsanläggning garage och sopsug. För mer information se: http://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/stockholm/norra-djurgardsstaden/laduviken/

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Hushållsel ca 200-250:-/månad , hemförsäkring ca 100-150:-/månad och varmvatten ca 70:-/månad.

Förening: Brf Laduviken

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia.

Internet: Bredband. Leverantör: Telia.

Sammanställning: Stor och solig balkong i söderläge.

Norra Djurgårdsstaden är en spännande och snabbt växande stadsdel belägen vid Gärdet och Hjorthagen med en oslagbar kombination av natur- och stadsliv. Området är beläget i kanten av Kungliga Nationalstadsparken, invid Bobergs kulturmärkta gasklockor, endast ett stenkast från vatten, natur och city. Närhet till Lill-Jansskogen, Ryttarstadion, Kungliga tennishallen och Östermalms IP som vintertid spolas till is. Förskolor, caféer, restauranger, affärersamt gym finns i området. Närhet till Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan.

Goda kommunikationer finns i området med cykelvägar, buss och tunnelbana. Endast 10 minuter tar det att cykla in till city. Med buss 55 tar du dig snabbt till Stureplan eller vidare bort mot Kungsträdgården och Slussen. Promenadavstånd till T-bana Ropsten som tar dig in till T-centralen på 8 minuter. Buss 73 trafikerar Norra Djurgårdsstaden med start i Ropsten, vidare till Östra Station, Odenplan med slutstation Tomteboda. Spårväg city planeras även att trafikera stadsdelen på några års sikt.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.