Nedre Gärdet - Östermalm

Sandelsgatan 40, 4 tr.

Drömboende med högt läge invid Tessinparken. Fantastisk hörnvåning med generösa ljusinsläpp, ljuvlig balkong och perfekt planlösning!

Adress

Sandelsgatan 40, 4 tr.

Rum

2

Slutpris

5 500 000 kr

Avgift

3 327 kr/mån

Boyta

62 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 62 ljusa och välplanerade kvm i ett mycket bra skick. Stora sällskapsytor, generösa ljusinsläpp, vackra trägolv samt snövita snickerier och spegeldörrar. Härligt, lättmöblerat vardagsrum i hörna med utgång till balkong med bästa solläge. Utmärkt kök från HTH, snyggt badrum samt sovrum med plats för dubbelsäng. Gott om förvaring!

– Välkomnande hall med ekparkett och plats för ytterkläder.

– Inre hall som öppnar upp mot vardagsrummet. Bra förvaring i stor platsbyggd garderob. Ekparkett och plats för skrivbord.

– Underbart, lättmöblerat vardagsrum med fiskbensparkett och stora fönster i två vädersträck (syd/väst). Vardagsrummet är delvis öppet mot köket.

– Stor balkong i sydväst med trätrall och markis. Sol från ca kl. 13.00-19.00 under sommarmånaderna.

– Kök från HTH med gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys (Samsung), spis med keramikhäll, varmluftsugn, diskmaskin (Siemens) och fläkt (Smeg). Snygg bänkskiva i kompaktlaminat. Vitmålat furugolv.

– Sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Ekparkett.

– Kaklat badrum med klinkergolv. WC, dusch och handfat. Infälld belysning via spotlights.

Pris: 5 250 000 kr

Månadsavgift: 3 327 kr
I avgiften ingår värme, vatten, TV-basutbud och bredband. Beräknad driftkostnad/månad: hushållsström 300 kr, hemförsäkring 150 kr.

Andel i föreningen: 3,36100 %

Byggår: 1935

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. I övrigt finns tvättstuga, cykelförråd samt en fantastisk takterrass med utemöbler och grill som föreningsmedlemmarna kan nyttja.

Lägenhetsnummer: 1404

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 7

Energiförbrukning: 166 per kvm (Atemp) och år

Energiklass: A

Parkering/Bilplats: Externa garagemöjligheter finns vid bl a Fältöversten. I övrigt tillämpas boendeparkering där mantalsskriven i stadsdelen kan söka tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och fastighetskontoret. Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 700 kr, alternativt löses biljett för 50 kr/dygn.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Reveljen 40 tillträdde fastigheten Reveljen 8 med adress Sandelsgatan 40 under 1999. Föreningen omfattar 40 lägenheter varav 39 upplåts med bostadsrätt och 1 med hyresrätt (46 kvm). Inga lokaler. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Inga avgiftsförändringar aviserade.
Besök gärna föreningens hemsida: www.reveljen40.com/
Genomförda reparationer och underhåll:
2019 Hisspegel bytt och trasig hisspall borttagen
2018 Fönsterrenovering samt isoleringsglas installerat
2018 Fasadsreparation på Puts
2017 Investering nya terassmöbler
2017 OVK (godkänd 2018)
2015 Hissrenovering
2012 Stamspolning
2011 Renovering ventilation och underhållsarbete stamschakt
2011 Ramp i entrén
2004 Regelutrustning fjärrvärme
2004 Nya tvättmaskiner
2003 Källare målad
2003 Fjärrvärme installerad
2002 Tak renoverat och underhållet
2002 Trapphus renoverat
2002 Säkerhetsdörrar installerade
2001 Takterrass renoverad
2001 Stambyte
2001 VA stammar och elstigar bytta
2000 Tvättstuga renoverad

Förening: Reveljen 40

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem. Bredband från Ownit, 100 mbits.

Sammanställning: Balkong, läge sydväst.

Synnerligen eftersökt och attraktivt läge vid Tessinparken på Nedre Gärdet! Här lever du i rofylld boendemiljö med närhet till Karlaplan och Fältöversten med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer (Sabis och ICA), klädbutiker, caféer, restauranger, systembolag m.m. Kommunikationerna är goda med T-bana Karlaplan och flertalet innerstadsbussar. Med kort promenad nås Djurgårdsbron och Djurgårdens härliga rekreationsområden.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.