Nedre Gärdet - Östermalm

Sandelsgatan 21, 2 tr

Lugnt och rofyllt läge, mycket bra skick och optimal planlösning!

Adress

Sandelsgatan 21, 2 tr

Rum

2

Slutpris

2 990 000 kr

Avgift

2 300 kr/mån

Boyta

61 kvmOm bostaden

Välkommen till denna underbara tvåa om 61 kvm i välskött fastighet. Lägeheten är belägen på lugna Sandelsgatan men med endast ca 5 min. promenad till både Tessinparken samt Karlaplan. Mycket bra planlösning med ett ljust och lättmöblerat vardagsrum med dubbeldörrar som öppnar upp mot fransk balkong. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som matplats om så önskas. Modernt och fullutrustat kök med matplats för 4-6 personer. Trivsamt sovrum, hall med gott om förvaringsmöjligheter samt ett fräscht helkaklat badrum. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt mycket goda förvaringsmöjligheter. Vackert orginalstengolv och väggar i ljus ton.

– Underbart vardagsrum med dubbeldörrar som öppnar upp mot fransk balkong. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som matplats om så önskas. Parkettgolv.

– Mycket trevligt kök med matplats för 4-6 personer. Köket är utrustat med spishäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin samt spisfläkt. Gott om avställningsytor samt goda förvaringsmöjligheter. Klinkergolv i terrakottaton.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter i form av två dubbelgarderober. Parkettgolv.

– Fräscht helkaklat badrum med ljust klinker på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med handduksvärmare samt duschväggar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 300 kr

Byggår: 1952

Övriga byggnader/utrymmen: Cykelförråd och stort källarförråd (cirka 6 kvm). Välutrustad tvättstuga i port 23.

Renoveringar: 2005 rensades samtliga avloppsstammar. Inget byte aktuellt. Spolas och undersöks kontinuerligt. 2005 renoverades ventilationen. 2008-09 har vinden byggts om till två lägenheter. Alla fönster har bytts till energifönster och trapphuset renoverats. 2009-10 åtgärdas tak och fasad renoveras. Fastigheten har godkänd OVK. Engergideklaration är gjord och visar goda värden.

Lägenhetsnummer: 22

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 4

Allmänt om föreningen: Mycket välskött förening som bildades 2001. I föreningen finns 29 lägenheter varav 2 med hyresrätt (en 2:a och en 4:a) samt 3 lokaler. Föreningen har god ekonomi och ett stort dolt kapital i de två hyresrätterna. Försäljning av vinden har bekostat renoveringarna av fönster, trapphus, tak och fasad.
Brf Ryttmästaren 12 är en äkta bostadsrättsförening.

Förening: Brf Ryttmästaren

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Stor fransk balkong från vardagsrummet.

Lugnt och ostört läge på Gärdet med närhet till natur- och strövområden såsom Djurgårdem, Lill-jansskogen och Tessinparken. Utmärkta kommunikationer i form av bussar och T-bana, promenadavstånd till Karlaplan och Fältöverstens shopping.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.