Nedre Gärdet - Östermalm

Löjtnantsgatan 4, 7 tr

Högst upp med fantastisk utsikt från generösa ljusinsläpp och balkong i bästa solläge, sydväst. Toppskick!

Adress

Löjtnantsgatan 4, 7 tr

Rum

2

Slutpris

5 605 000 kr

Avgift

3 333 kr/mån

Boyta

56,5 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 56,5 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Gigantiska fönsterpartier med fri och ogenerad utsikt över takåsarna. Stor och solig balkong i sydväst. Välkomnande hall, snyggt badrum, sovrum med plats för dubbelsäng samt stora sällskapsytor med öppen planlösning mellan ett utmärkt kök och ett lättmöblerat vardagsrum.

Högst upp i vacker fastighet med modern bekvämlighet och arktektur utöver det vanliga!

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Passage mot badrummet med garderobsvägg.
– Utmärkt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, spis med glaskeramikhäll, diskmaskin, ugn och fläkt.
– Härligt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen. Stora fönsterpartier med fantastisk stadsutsikt.
– Rejäl balkong i bästa solläge med plats för bord och stolar.
– Sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng.
– Helkaklat badrum med klinkergolv med golvvärme samt handdukstork. Renoverat med 2013 med ny duschvägg, duschblandare från Tapwell samt handfat med kommod från Dansani. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
Genomgående slipbar ekparkett, stora fönsterpartier med marmorbänkar.

Pris: 4 475 000 kr

Månadsavgift: 3 333 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv basutbud. Beräknad driftkostnad/månad ca hushållsström 250 kr, hemförsäkring 150 kr.

Andel i föreningen: 1,33780 %

Byggår: 2007

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsrum och soprum. Ett källarförråd tillhör lägenheten och det finns två välutrustade tvättstugor.

Lägenhetsnummer: 374

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 7 av 7.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 53 bostadsrätter och en affärslokal. Föreningens adresser är Löjtnantsgatan 4-6 samt Starrängsringen 31. Fastigheten byggdes 2007.
Det finns 25 parkeringsplatser i källarplan (intern kö). Inga aviserade avgiftsförändringar.

Förening: Artillerigården

TV: Fastigheten är ansluten till OpenNet, Stockholms öppna nät. Genom OpenNet kan du välja om du vill ha fler TV-kanaler utöver basutbudet.

Internet: Fastigheten är ansluten till OpenNet, Stockholms öppna nät. Genom OpenNet kan du välja vilken bredbandsleverantör. Fiber är indraget i lägenheten.

Den viktigaste inspirationskällan till kvarteren var bostadsområdet La Butt Rouge utanför Paris som byggdes på 1920-talet. Tanken var att det nya områdets arkitektoniska utformning skulle ha anknytning till den funktionalism som genomsyrar övrig bebyggelse på Gärdet.

Lugnt ostört och synnerligen eftersökt läge på Nedre Gärdet nära Tessinparken, Karlaplan och Fältöversten. Dessutom är det bekvämt gångavstånd till Djurgårdsbron, Östermalmstorg, Lill-Jansskogen, Humlegården och Stureplan. Kommunikationerna är utmärkta i form av T-bana och flertalet innerstadsbussar. Utbudet av mataffärer (Hemköp på Jungfrugatan och Sabis på Fältöversten bl.a.), caféer, restauranger, butiker etc. är det gott om. Välkommen till trevliga Östermalm!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.