Nacka Forum

Serenadvägen 15, 4 tr.

Högst upp med perfekt planlösning och stor balkong i bästa solläge. Modern bekvämlighet med ytor i toppskick. Drömläge i hemtrevliga Nacka!

Adress

Serenadvägen 15, 4 tr.

Rum

2

Slutpris

3 400 000 kr

Avgift

3 821 kr/mån

Boyta

62 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 62 ljusa och synnerligen välplanerade kvm i mycket bra skick. Högst upp, 4 tr hiss, i vacker och välskött fastighet från 2009. Genomgående planlösning med stora sällskapsytor och en rejäl balkong i väst. Sovrum med walk in closet, lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot ett utmärkt kök. Snyggt badrum och suverän förvaring.

Vi tror att detta är 2:an i Nacka som ni har väntat på, det kan låta klyschigt men denna pärla måste verkligen ses och upplevas. Bäst i klassen!

– Välkomnande hall med en stor garderob och plats för ytterkläder.

– Sovrum med stor klädkammare och plats för dubbelsäng.

– Modernt badrum med helkaklade väggar och ett snyggt mörkgrått klinkergolv med värme. Vägghängd toalett, handfat, dusch, handduksvärmare samt tvättmaskin och torktumlare. Infälld belysning via dimbara spotlights.

– Ljust och väldisponerat kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Matplats för 6-8 personer. Spis med glaskeramikhäll, ugn och fläkt, microugn, diskmaskin samt kyl och frys.

– Lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot köket och utgång till balkongen.

– Balkong med bästa solläge i väst. Plats för en stor sittgrupp, belysning och eluttag ger möjlighet till att ha infravärme för att förlänga säsongen.

Pris: 2 990 000 kr

Månadsavgift: 3 821 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni. Beräknad driftkostnad/månad ca; hushållsström 200 kr, hemförsäkring 150 kr. Faktiskt elförbrukning debiteras varje månad på avin för månadsavgiften, vilket innebär att man ej behöver teckna något eget el-avtal.

Andel i föreningen: 1,38527 %

Byggår: 2009

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Gästlägenhet finns att hyra och ligger på nedre plan i port nr 15, det kostar fn. 250 kr/natt. Tvättstuga finns i port 13 B. Två tvättmaskiner, torktumlare, kallmangel och torkskåp. Cykel- och barnvagnsförråd finns i porten och i anslutning till garage. Innergård med uteplats. Trädgårdsgrupp finns för intresserade. Gräsklippning, bevattning snöröjning och sopning sköts av ett externt företag. Till lägenheten hör ett förråd om ca 4-5 kvm, förrådet finns på ½ tr i port nr 17. Separat soprum finns i markplan, direkt utanför porten och töms en gång i veckan. Grovsoprum med källsortering finns i port nr 13 A.

Lägenhetsnummer: 99-2482-1-50-2

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4.

Energiförbrukning: 121 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen HSB Palantinen är välskött och ligger centralt vid Nacka Forum och har 70 bostadsrätter i varierande storlek. Medlemskap i föreningen kräver individuellt medlemskap i HSB Stockholm.

Gemensamt med Brf. Colosseum och Brf. Capitolium upplåter Brf. Palantinen garageplatser i en samfällighet. Det finns totalt 176 garageplatser att hyra, möjlighet finns att hyra fler platser i mån av tillgång. Garageplats kostar 700 kr/mån. Vill du hyra plats kontaktar du HSB Servicecenter 08-785 35 00 alt. www.hsb.se/Stockholm.

Förening: HSB Brf Palatinen

TV: Grundutbud med kabel-TV från Comhem kabel-tv ingår i månadsavgiften.

Internet: Föreningen har ett avtal med Bredbandsbolaget som ger tillgång till internetuppkopping (100/100) samt ip-telefoni och ingår i månadsavgiften.

Sammanställning: Västervänd balkong med plats för en stor sittgrupp. Belysning och eluttag ger möjlighet till att ha infravärme för att förlänga säsongen.

Fantastiskt läge mitt i Nacka, granne till Nacka Forum och alla dess butiker, restauranger och service men ändå omgärdad av natur och härliga promenadstråk. Suveräna kommunikationer och bra parkeringsmöjligheter.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.