Nacka - Finnberget

Finnbergsvägen 50, 2 tr

Magnifik utsikt mot stadens inlopp och Djurgården! Två balkonger!

Adress

Finnbergsvägen 50, 2 tr

Rum

2

Slutpris

2 250 000 kr

Avgift

3 285 kr/mån

Boyta

58 kvmOm bostaden

Välkommen till denna smakfulla tvåa med optimal planlösning. Från vardagsrummet har du en otrolig utsikt mot Stockholms inlopp, Djurgården samt city via generösa ljusinsläpp. Om köparen så önskar kan en balkong om 6 kvm byggas med utgång från vardagsrummet. Sovrum med plats för dubbelsäng samt arbetshörna, fräscht badrum och kök med matplats och utgång till balkong i söderläge. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare som också kan nyttjas som arbetsrum. Här trivs man!

– Välkomnande hall med plats för avhängning. Ljust laminatgolv och vita väggar.

– Underbart vardagsrum med två stora fönster med den magnifika utsikten över Djurgården och Stockholms inlopp. Här byggs den nya balkongen om 6 kvm om köparen så vill. I anslutning finns en stor och rymlig klädkammare med fönster. Detta utrymme kan med fördel användas som arbetsrum. Parkettgolv och vita väggar.

– Trevligt kök med matplats för 4-6 personer. Ljusa köksluckor och vitt kakel ovan arbetsytor. Mycket goda förvaringsutrymmen samt gott om avställningsytor. Utrustat med kyl/frys, spis samt spisfläkt. Utgång till balkong i söderläge. Ljust laminatgolv och vita väggar.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaringsdel alternativt arbetshörna. Ljust laminatgolv och vita väggar.

– Fräscht badrum med badkar, handfat och WC. Ljus plastmatta på golv och vitt kakel på väggar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 285 kr

Andel i föreningen: 0,50125 %

Byggår: 1952

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 6 kvm. Det finns två tvättstugor per gård med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkrum i vardera tvättstuga. Finns även grovtvättsuga i föreningen. Barnvagnsförråd finns i vissa portar samt cykelställ på innergårdarna. Det finns en nyligen uppfräschad föreningslokal som ligger på Finnbergsvägen 40. Den består av kök med bardisk, rum med soffgrupp samt ett större rum med bord och stolar för ca 30 personer. Lokalen kostar 200 kr/ dygn att hyra. Gemensam grillplats finns på "Värnet" 200 meter från uteplatsen med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården.

Renoveringar: Föreningen lät göra en totalrenovering av fastigheterna under åren 1987-1991 då bl a VA stammar byttes ut.

Lägenhetsnummer: 32

Hiss: Nej

Våning: 2

Antal våningar: 3

Parkering/Bilplats: Parkeringsplatser delas ut efter köordning mot en avgift på cirka 300 kr/mån. Finns även ett fåtal garageplatser att hyra (kö för tillfället, 650 kr(mån), finns också möjlighet att hyra garageplatser av grannföreningen. Gästparkering mot betalning i området.

Allmänt om föreningen: Brf Finnberget består av sex stycken tre-fyravånings flerbostadshus. Föreningen bildades 2003 och består av sex hus vilka totalt inrymmer 241 lägenheter och lokaler samt en affärslokal. De flesta lägenheter är bostadsrätter men det finns även ett antal hyresrätter. Byggnaderna är uppförda 1948-56 och har genomgått en totalrenovering mellan åren 1987-1991 då bl a VA stammar byttes ut.
För mer information gå in på www.finnberget.se

Förening: Brf Finnberget

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkong i söderläge med utgång från köket. Ytterligare en balkong med utgång från vardagsrummet och med panoramavy mot Stockholms inlopp byggs och bekostas av köparen om så önskas.

Lugnt och otroligt vackert område intill Stockholms inlopp med Djurgården på ena sidan och Svindersvik på den andra. Området är unikt med sin närhet till Stockholms innerstad och Nackas underbara naturområden. Med en kort bussresa med 402:an är du i Slussen på ett par minuter eller så tar du 53:an via Slussen och Centralen vidare till Roslagstull. Åt Nackahållet går buss 469 mot Nacka sjukhus. Butiker och service finns i expansiva Sickla Köpkvarter och Nacka Forum. Förskola, grundskola (Åk 1-6) och gymnasieskola finns i närområdet. På Finnberget finns även en mindre närbutik/pizzeria.
Med en 10 minuters promenad kan du spela boule eller avnjuta en lättare middag på Boule & berså som ligger längs med Danvikskanalen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.