Liljeholmskajen - Årstaberg

Hildebergsvägen 12, vån 3

Stilren och smakfull tvåa med öppen planlösning och stor inglasad balkong!

Adress

Hildebergsvägen 12, vån 3

Rum

2

Slutpris

2 125 000 kr

Avgift

3 729 kr/mån

Boyta

52,5 kvmOm bostaden

Varmt välkomna till denna optimala tvåa om 52,5 kvm belägen på våning 3 i fastighet från 2006. Sällskapsvänlig öppen planlösning med ett välutrustat kök, vardagsrum med gott om plats för såväl matbord som soffa samt utgång till en stor inglasad balkong. Rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt arbetshörna alt stor garderobsdel. I anslutning till hallen finns en klädkammare. Toppfräscht badrum förberett för tvättmaskin och torktumlare. Välskött och populär bostadsrättsförening med garagemöjligheter, gemensamhetslokal, övernattningsrum mm.

Välkomna på visning!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt mycket god förvaring i en anslutande klädkammare. Hela lägenheten har genomgående parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Gott om plats för såväl stort matbord som soffa. Utgång till en stor inglasad balkong.

– Stilrent kök i stram design med vita köksluckor, grått kakel ovan arbetsytor och mörk bänkskiva. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, spishäll samt ovansittande spisfläkt. Bra förvaringsmöjligheter samt gott om avställningsytor.

– Rymligt och trivsamt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna.

– Toppfräscht helkaklat badrum med grått klinker på golv med golvvärme och vitt kakel på väggar. Utrustat med duschvägg. Förberett för tvättmaskin och torktumlare.

Pris: 2 075 000 kr

Månadsavgift: 3 729 kr

Andel i föreningen: 0,85380 %

Byggår: 2006

Övriga byggnader/utrymmen: På källarplanet på Hildebergsvägen 10 finns en gemensamhetslokal med kök, övernattningsrum för fyra vuxna, dusch och toalett. Övernattningsrummet har två våningssängar (fyra bäddar). Gemensamhetslokalen har ett matsalsbord med 12 stolar, 4 st klaffbord, 20 st klaffstolar samt 3 fåtöljer med ett soffbord. Köket har glas och porslin för sex personer och viss köksutrustning. Tvättsuga i källarplan samt cykelförråd. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 5 kvm. Källsortering och grovsoprum finns i friliggande byggnad på gården.

Lägenhetsnummer: 1203 (944)

Hiss: Ja

Våning: 3

Parkering/Bilplats: Brf Sjöviksparken disponerar 9 st. parkeringsplatser på gården och 40 st. parkeringsplatser i varmgarage. Parkeringsplatserna uthyres av föreningen (via EuroPark) till en kostnad av: Parkeringsplats – fn. 600:-/mån. Garageplats – fn. 1 000:-/mån. Det är för närvarande kö till parkeringsplatserna. Runt hörnet finns avgiftsbelagd gästparkering.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av tre st flerbostadshus i sex våningar samt källarvåning. Adresserna är Hildebergsvägen 8,10 samt 12 och innefattar tillsammans 84 st bostadsrätter, en gemensamhetslokal och en övernattningslägenhet, 40 st garageplatser samt 9 st parkeringsplatser. Föreningen är delaktig i Årstabergs samfällighetsföreing som tillsammans med tre st omkringliggande föreningar gemensamt sköter garage, gård, vattenledningar samt miljöstuga. Fastigheten uppfördes 2006. Inga renoveringar eller ombyggnader är planerade inom den närmaste framtiden.

För mer info, besök gärna föreningens hemsida: http://www.brfsjoviksparken.se/

Inga planerade avgiftsförändringar.

Förening: Brf Sjöviksparken

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Stor inglasad balkong.

Liljeholmen och området kring Årstaviken har under senare år integrerats med innerstaden och erbjuder både sjöläge och innerstad. Närheten till såväl vattnet och naturen som till allt det en storstad har att erbjuda är en oslagbar kombination. Det stora shoppingcentret Liljeholmstorget ligger på promenadavstånd och området erbjuder dessutom en mängd restauranger, caféer och butiker. Runt Sjövikstorget finner man till exempel en välsorterad mataffär, frisör, blomsteraffär och kemtvätt. Det vackra promenadstråket längs med kajen erbjuder en storslagen utsikt där segelbåtar, småbåtar, ångbåtar och lyxyachter passerar på sin färd mellan Mälaren och Saltsjön.

I närområdet finns även Trekanten som är en insjö och ligger i parkområdet vid Liljeholmen-Gröndal. Runt sjön finns en promenadslinga som är en del av Hälsans Stig i Liljeholmen. Sjön används gärna för fiske, utsättning görs av öring och regnbåge. Ett fiskekort behövs för att få fiska i sjön. Vintertid kan man åka skridskor på sjön – Stockholms kommun plogar en rund bana på isen. Trots sitt namn är sjön snarare långsträckt än trekantig. Trekanten har sitt utlopp i Liljeholmsviken, via en kulvert under Trekantsvägen. Vid det nordvästra hörnet, i Gröndal, ligger Trekantenbadet, som invigdes 1972. Badet har en liten sandstrand som renoverades på våren 2008 och en stor grässlänt att sola på. Det finns en flytbrygga och en utomhusdusch. Tvärbanan har en hållplats i närheten av sjön, med samma namn som sjön. Den ligger brevid hållplatserna Liljeholmen och Gröndal.

Mycket nära även till Årstaskogen som är ett härligt och stort skogsområde intill Årstaviken med sina fantastiska promenadstigar och krävande löparrundor. Här finns många härliga utsiktsplatser längs med vattnet och hela Söder framför dig.

Kommunikationerna är utmärkta, oavsett om du vill ta dig fram till fots, på cykel, i bil eller med kollektivtrafik. Till fots eller på cykel kan du snabbt ta dig till Liljeholmens centrum eller till Södermalm via nya Årstabron alternativt Hornstull via Liljeholmsbron. Med bil tar du dig snabbt ut på Essingeleden eller Södra Länken.

Alternativen med kollektivtrafik är många. Närmaste T-banestation finner du antingen i Liljeholmens centrum, alternativt i Midsommarkransen. Ett flertal busslinjer ger dig möjlighet att resa till Liljeholmen, Gullmarsplan eller Bromma Flygplats. Du når snabbt två stationer på Tvärbanan, Årstadal och Årstaberg. Till Årstabergs pendeltågstation är det promenadavstånd

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.