Liljeholmskajen

Sturehillsvägen 6, 1 tr

Nyproducerad och exklusiv 2:a med stor balkong i västerläge. Inflytt 30 juni 2016. Bli först i denna underbara bostad!

Adress

Sturehillsvägen 6, 1 tr

Rum

2

Slutpris

3 495 000 kr

Avgift

3 412 kr/mån

Boyta

55 kvmOm bostaden

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION!

Perfekt 2:a i toppklass med alla bekvämligheter. Lägenheten säljs på ritning och står klar för inflytt 30 juni 2016. Stilrent kök från Marbodal i öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns även utgången till den soliga balkongen som ger en härlig förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne. Toppmodernt, helkaklat badrum med tvättsektion. Rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter i stor klädkammare. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring i rymlig skjutdörrsgarderob. Ljudisolerande säkerhetsdörr. Ekparkett och vitmålade väggar samt tak.

– Snyggt badrum med vitt kakel på väggar och grå klinkergolv. Här finns dusch, wc, tvättställ och spegel. Egen tvättsektion med kombimaskin från Siemens, arbetsbänk och väggskåp.

– Toppmodernt Marbodal-kök med komplett maskinell utrustning från Siemens. Här finns diskmaskin, induktionshäll, ugn, micro, köksfläkt, samt kyl och frys. Bra arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen i skåp och draglådor. Ekparkett.

– Stort och luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp. Lättmöblerat med plats för soffgrupp, TV-möbel samt matsalsbord. Här finns även utgången till den stora balkongen i väst som ger en härlig förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne. Ekparkett samt vitmålade väggar och tak.

– Rofyllt sovrum med bra förvaring i rymlig klädkammare. Ekparkett.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 412 kr
Utöver månadsavgiften tillkommer kostnader för varmvatten samt triple-play (bredband, TV och telefoni). Avgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Triple-play kostar 220kr/mån.

Andel i föreningen: 0,95150 %

Byggår: 2016

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 3-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, övernattningslägenhet cykelförråd, barnvagnsrum, städrum och fastighets- och rullstolsförråd.

Lägenhetsnummer: 11101

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1.

Allmänt om föreningen: Brf Sturehillshöjden består av 82 lägenheter upplåtna med bostadsrätt fördelade på 3 lamellhus. Föreningen har även 55 garageplatser (1400 kr/mån) och 2 MC-platser (500 kr/mån). Tomträtt. Inga planerade avgiftsförändringar.

Driftskostnader: Försäkring: ca 100 – 150 kr/mån, hushållsström: ca 150 kr/mån, vatten och avlopp: ca 85 kr/mån.

För mer information: https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/stockholm/liljeholmskajen/sjovikshojden-6/

Förening: Brf Sturehillshöjden

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Telia Tripel Play. Digitalbox ingår.

Internet: Telia Tripel Play

Sammanställning: Stor balkong om ca 7 kvm i västerläge.

På en skogsbeklädd höjd ligger Sjövikshöjden. Här har du på ett bekvämt avstånd Liljeholmskajens växande utbud samtidigt som man bor i en lite mer avskild och lugn del av området. Närheten till butiker, restauranger, kaféer, service och goda kommunikationer. Addera allt detta med närheten till vattnet, Årstaskogen, samt närhet till flera skolor.

Ett stenkast från lägenheten finns fina utsiktsplatser med utsikt över vatten och Södermalm med bänkbord för picknicken. För barn med äventyrslusta och spring i benen finns en nyanlagd äventyrspark samt fotbollsplan med konstgräs som lätt blir barnens favorit.

Precis nedanför berget finner ni Liljeholmskajen med ett blandat utbud av service. Till Södermalm promenerar ni snabbt över Årstabron.
Vid Liljeholmskajen finns café, matbutik, restauranger, videobutik, gym samt frisör. Sommartid erbjuds badmöjligheter längs Mälarens strand och vid sjön Trekanten. Liljeholmen centrum ligger på bara några minuters avstånd från Årstaberg

Vid Liljeholmstorget finner ni ett riktigt bra shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädeskedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer. Se länk för mer information: www.liljeholmstorget.se.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.