Liljeholmen

Liljeholmstorget 88, 3 tr

Unik solig våning med 2 balkonger i genomgående högt läge utan insyn. Sjöutsikt.

Adress

Liljeholmstorget 88, 3 tr

Rum

2

Slutpris

4 360 000 kr

Avgift

2 802 kr/mån

Boyta

72 kvmOm bostaden

Högt belägen i en av Liljeholmens populäraste föreningar finns denna fantastiska lägenhet med 2 balkonger. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med gott om plats för det stora sällskapet.

Välskött förening med mycket god ekonomi. Garageplats finns ev. tillgänglig för endast ca 1 050 kr/mån.

På Liljeholmstorget finns vad som krävs för ett naturnära, bekvämt och trivsamt boende. Här finns förutom torghandel, butiker, caféer, service och fyra stora livsmedelsbutiker också Europas grönaste galleria med ett 90-tal butiker. I anslutning till fastigheten finns den populära Fruktlekparken liksom den natursköna sjön Trekanten med bad, fiske och plogad isbana vintertid. Kommunikationerna är i särklass med T-bana och bussterminal, Tvärbanan, närhet till pendeltågsstation och för den bilburne nära anslutning till Essingeleden (utanför biltullarna).

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med vita avhängningsmöjligheter i platsbyggda skåp och överskåp samt god förvaring i en anslutande klädkammare. Lägenheten har genomgående fina parkettgolv i ek och väggar i ljus ton.

– Fräscht badrum med wc, blått klinker samt ljust kakel på väggar. Ena fondväggen med fönster är orange. Tvättmaskin. Duschhörna med takdusch. Elektrisk handdukstork. Tvättställ med spegelskåp ovan. Extra vit skåpsförvaring lämnas.

– Ljust och luftigt vardagsrum i halvöppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Här finns gott om plats för stor soffgrupp. Stora generösa fönsterpartier samt utgång till en mindre balkong utan insyn i högt vackert läge.

– Trevligt kök med vita köksluckor och ljusgrått kakel ovan arbetsytor. Bänkskivor i ek. Köket är utrustat med vit kyl/frys, vit inbyggnadsugn och vit mikro. Elspishäll med ovansittande spisfläkt. Samtliga vitvaror från byggnadsåret 2004. Generösa arbetsytor och mycket bra förvaringsmöjligheter. Matplats för det stora sällskapet med vacker parkutsikt. Bardel mellan kök och vardagsrum.

– Trivsamt ljust sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt förvaring. Utgång till stor underbar solig balkong. Viss sjöutsikt mot sjön Trekanten.
Stort fönster mot balkongen utan insyn. Vit garderob.

Liten gång mellan sovrum och vardagsrum består av en stor klädkammare samt på andra sidan ett linneskåp samt städskåp.

Pris: 4 295 000 kr

Månadsavgift: 2 802 kr

Andel i föreningen: 0,82030 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 100 kr/mån

Total driftkostnad: 350 kr/mån

Byggår: 2004

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd om ca 3 kvm. Gemensamt inom föreningen finns två solterrasser, tre tvättstugor, en bokningsbar föreningslokal/gästlägenhet (f n 100 kr/dag; 200 kr/dygn) samt flera cykelförråd/barnvagnsrum. Närmaste tvättstuga samt cykelförråd/barnvagnsrum finns i samma trappuppgång som lägenheten.

Renoveringar: Byggnaderna uppförda med ljudklass B vilket ger ett unikt störningsfritt boende, även mellan enskilda lägenheter och våningsplan (optimalt för hembioentusiasten!). Säkerhetsdörrar i ekfanér med hög ljudklassning. Uppvärmning med fjärrvärme. Bostäderna i denna del av fastigheten är belägna ovan T-banestation och övriga kommersiella lokaler. Det aktuella trapphuset har därför ingång från innergården. Terrassplanet med innergård angörs via låst trappa från Liljeholmstorget alternativt via någon av entréerna Liljeholmstorget 92 och 96 eller Liljeholmsgränd 9, 13 och 15. Vid visningstillfällena kommer entrén via Liljeholmsgränd 9 att användas, och parkeringsplatser för bil finns längst ned på Liljeholmsgränd vid T-banan.

Lägenhetsnummer: 161

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 6 av 7.

Energiförbrukning: 123 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Garageplats genom servitut i grannfastigheten uthyres för ca 1 050:-/mån (ev kö). För gästparkering upplåtes dessa vid tillgång till plats för 50 kr/dygn. Parkeringsplats inom inhägnat område på Liljeholmsgränd uthyres för 350:-/mån (för närvarande inga platser lediga; kort kö).

Allmänt om föreningen: http://www.liljeholmsterrassen.se/

Källarförråd ingår.
Helt avskild grön nnergård som lockar till lek och samvaro.
Gemensamt inom föreningen finns två solterrasser, tre tvättstugor, en bokningsbar föreningslokal/gästlägenhet (f n 100 kr/dag; 200 kr/dygn) samt flera cykelförråd/barnvagnsrum. Närmaste tvättstuga samt cykelförråd/barnvagnsrum finns i samma trappuppgång som lägenheten.

Brf Liljeholmsterrassen har ett upphöjt läge mellan Liljeholmstorget och sjön Trekanten och består av 115 bostadsrättslägenheter samt 3 uthyrda lokaler (Konsum, McDonald’s och Liljeholmens Snabbkem).

Föreningen kännetecknas av synnerligen god ekonomi, med sjunkande belåningsgrad och goda lånevillkor. Årsavgiften har sänkts i omgångar, senast i april i år 2015 med 12,5% och har ett överskott i kassan om 1,6 mkr. Sänkning 2011 med 5%, och har därefter legat stabil.

Förening: Brf Liljeholmsterrassen

TV: Ingår i avgiften med basutbudet (f n 11 kanaler) från ComHem.

Internet: Bredband från Bredbandsbolaget debiteras (frivilligt gruppavtal genom föreningen) med 160:-/mån för 100/10 Mbit/s inkl. IP-telefoni. Endast IP-telefoni 50 kr/mån.

Sammanställning: Två balkonger. Stor balkong om 8 kvm med utgång från sovrummet i bästa solläge med överblick över den trygga innergården och utsikt mot sjön Trekanten. Den andra balkongen med utgång från vardagsrummet har utsikt mot grönt parkläge.

I Liljeholmen har på kort tid skapats en levande stadsdel med vackra och moderna bostadshus i kombination med service såsom shoppinggallerian, torghandel, restauranger, mataffärer, systembolaget, postombud, bank, butiker, gym, skola, förskolor mm. Liljeholmen har snabbt blivit en av Stockholms största knutpunkter för kollektivtrafik, med tunnelbana, tvärbana och bussar. Förutom Doftparken, Fruktlekparken och promenadstråken kring fågelsjön Trekanten med sin flora och fauna (följ utvecklingen på http://www.kringtrekanten.se) finns det pittoreska småstadslivet med småbåtshamnen i Gröndal och mysiga Vinterviken med caféer och badmöjligheter på bekvämt promenadavstånd.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.