Liljeholmen

Marieviksgatan 45, 3 tr

Drömboende i toppskick med stor balkong, perfekt planlösning samt garage i huset!

Adress

Marieviksgatan 45, 3 tr

Rum

2

Slutpris

4 060 000 kr

Avgift

3 006 kr/mån

Boyta

54 kvmOm bostaden

Fantastiskt fin och välplanerad tvåa om 54 kvm belägen i populära Liljeholmen, endast ett par minuters promenad från Liljeholmstorget och Gallerian. Lägenheten har en stor balkong med terrasskänsla och plats för bord, stolar och blomster. Bostaden är ytterst väldisponerad med sällskapsvänlig öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, rofyllt sovrum samt lyxigt badrum med bl.a. tvättmaskin/torktumlare och golvvärme. Bra förvaringsmöjligheter samt en rymlig walk-in closet som nås från sovrummet. Dessutom finns ett källarförråd. Hiss finns. Liljeholmskajen är ett mycket attraktivt och växande område med goda kommunikationer (Liljeholmens tunnelbana samt tvärbanan bara ett par minuter bort), bra serviceutbud, caféer, restauranger, nära till grönområden längs med Årstaviken samt direkt närhet till vatten och båtbryggor. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. En garderobasvägg med skjutdörrar samt plats för extra byrå om så önskas.

– Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap och trevlig middagar. Utgång till den fantastiska balkongen.

– Stilfullt och väldisponerat kök från Vedum. Bra arbetsytor och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt, kyl och frys.

– Underbar balkong med terrasskänsla. Gott om plats för bord, stolar och blomster.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt extra byrå om så önskas. Bra förvaring med en rymlig walk-in closet.

– Stort och lyxigt badrum utrustat med golvvärme, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, dusch, duschvägg, handfat och wc.

Pris: 3 395 000 kr

Månadsavgift: 3 006 kr
I avgiften ingår uppvärmning, kallvatten och Telia Triple Play (bredband/TV bas och bredbandstelefoni. Varmvatten debiteras individuellt för varje lägenhet efter förbrukning.

Andel i föreningen: 0,57900 %

Byggår: 2013

Lägenhetsnummer: 51302

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 62 per kvm (Atemp) och år

Energiklass: B

Parkering/Bilplats: Föreningen förfogar över 105 garageplatser, varav 28 platser är fasta (man har alltid samma plats att parkera på) och 77 är rörliga (man får parkera inom ett visst område i garaget beroende på ledig plats). De fasta platserna kostar i dagsläget 1400 kr/mån och de rörliga 1000 kr/mån. Platserna administreras av Mobilpark som vid intresse av garageplats kan kontaktas på tel. 018-101560 och mail www.mobilpark.se

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Sjövikskajen förvärvade fastigheten 7 december 2012 och består av två flerbostadshus i 7-9 våningar med totalt 131 bostadsrättslägenheter, total boarea ca 10532 kvm och lokaler med en lokalarea om ca 1444 kvm. Föreningen disponerar över 105 parkeringsplatser i garage. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och juridisk person accepteras ej som köpare. Överlåtelse- och pantsättningsavgift betalas av köparen. Mer information om föreningen finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens utmärkta hemsida www.sjovikskajen.se

Förening: Brf Sjövikskajen

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. Basutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Telia. Ingår i avgiften.

Sammanställning: Stor balkong med plats för bord, stolar och blomster.

I månadsavgiften som är 3006 kr ingår uppvärmning, kallvatten och Telia Triple Play, varmvatten debiteras individuellt för varje lägenhet efter förbrukning.

Säljarna har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel är cirka 300 kr per månad, varmvatten är cirka 100 kr per månad och hemförsäkringen är cirka 165 kr per månad.

Föreningen förfogar över 105 garageplatser, varav 28 platser är fasta (man har alltid samma plats att parkera på) och 77 är rörliga (man får parkera inom ett visst område i garaget beroende på ledig plats). De fasta platserna kostar i dagsläget 1400 kr/mån och de rörliga 1000 kr/mån. Platserna administreras av Mobilpark som vid intresse av garageplats kan kontaktas på tel. 018-101560 och mail www.mobilpark.se

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan köpet. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet.
Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.