Kungsholmen - Pontonjärparken

Baltzar von Platens gata 7 C, 4 tr, högst upp!

Unik terrassvåning högst upp med hänförande fri utsikt över vackra Pontonjärparken & Riddarfjärden. Stilren design & toppskick.

Adress

Baltzar von Platens gata 7 C, 4 tr, högst upp!

Rum

2

Slutpris

4 450 000 kr

Avgift

1 606 kr/mån

Boyta

52 kvmOm bostaden

ONCE IN A LIFETIME…TERRASS, UTSIKT ÖVER PONTONJÄRPARKEN & RIDDARFJÄRDEN! DRÖMBOENDE I STILRENT NYSKICK! GARAGE I FASTIGHETEN.

Unikt tillfälle att förvärva ett kvalitetsboende på en av Stockholms attraktivaste adresser, alldeles invid Norr Mälarstrand. Högst upp, helt utan insyn, med fantastiskt och soligt hörnläge finns denna terrassvåning om 63 kvm ”levnadsyta”, varav 52 kvm inne och 11 kvm ute. Terrassen är underbar med fritt frontläge och magnifik utsikt över vackra Pontonjärparken, Riddarfjärden och silhuetten av stadens takåsar.

Våningen har varsamt och smakfullt renoverats till toppskick, där stilren design och sober färgsättning möter tidsenligt bevarade detaljer. Här finns vitoljade furutiljor, spegelmönstrade dörrar och snövita snickerier. Planlösningen, som är flödande ljus, är både yteffektiv och tilltalande. Nytt kök i minimalistisk, stilsäker dansk design och vardagsrum ger öppna sällskapsytor med utgång till terrassen. Terrassen ger härlig förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne. Sovrum med plats för dubbelsäng, möblerbar hall och fräscht kaklat badrum. Synnerligen välskött bostadsrättsförening med god ekonomi, låga avgifter och garage i fastigheten för 1.200:-/mån.

Ett boende i en klass för sig för dig som söker och har väntat på något utöver det vanliga på Stockholms bostadsmarknad!

Välkomnande tambur med plats för ytterkläder vid klädhängare. Tamburen leder till inre möblerbar hall som kan möbleras med garderob eller dylikt. Passage till sovrum med garderob. Vitoljade och vaxade furutiljor, vitmålade väggar samt infällda spotlights i tak.

Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv, duschplats, nytt handfat på kommod och badrumsskåp med belysning ovan samt ny toalettstol. Handdukstork, infällda spotlights i taket och förberett för tvättmaskin.

Bra sovrum med stor garderob/klädkammare och plats för dubbelsäng. Vitoljade och vaxade furutiljor samt väggar i sober kulör.

Öppna härliga sällskapsytor med fantastiskt hörnläge, strålande ljusinsläpp och utgång till terrassen i söder om ca 11 kvm. Terrassen har fritt frontläge mot Pontonjärparken och vidsträckt utsikt mot takåsar samt Riddarfjärden.

Kök i minimalistisk stilren dansk design med skåp i dubbla rader till tak samt draglådor. Exklusiva köksmaskiner från Siemens såsom integrerad kyl, frys och fullstor diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn och fläkt. Smart och platsbyggd köksö med sittplats, förvaring och inbyggd vinkyl.

Härligt hörnvardagsrum med fönster i två väderstreck. Här finns plats för soffa, TV-möbel och matbord. Vitoljade och vaxade furutiljor, vitmålade väggar och tak.

Pris: 3 700 000 kr

Månadsavgift: 1 606 kr

Andel i föreningen: 0,49866 %

Byggår: 1930

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten finns ett källarförråd. I föreningen finns cykelförråd, grovsoprum, fem st tvättstugor, en nyrenoverad föreningslokal/övernattningsrum med terrass som kan hyras för 500:-/dygn och ett hobbyrum för snickeri- och målning.

Renoveringar: V/A-stammar i badrum byttes 1989-1992 och i kök på 1970-talet. Byte av elstigar 1989-1992. Stamspolning gjordes 2007. Totalrenovering av fönster samt installation av energiglas 2009-2010. Installation av nytt elektroniskt låssystem till entrédörrar och ny tvätthallsutrustning till garaglokalerna. Fasad- och balkongrenovering är planerad att påbörjas under 2011.

Lägenhetsnummer: 212.

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4.

Parkering/Bilplats: Garage om ca 280 platser finns i fastigheten med nedfart vid Pontonjärparken. Garaget kostar 1200:-/månad och kön är kort. Medlemmar i Brf Göken har förtur till dessa platser.

Allmänt om föreningen: HSB Brf Göken är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1930. Föreningen består av 218 lägenheter, varav en är återstående hyresrätt, och 13 hyreslokaler. Föreningens ekonomi är mycket god med låga månadsavgifter. Föreningen har en enhetsanslutning för el vilket minskar medlemmarnas elkostnader. Den el respektive lägenhetsinnehavare förbrukar mäts och debiteras på månadsavierna som skickas ut kvartalsvis.

Förening: HSB Brf Göken

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Ingår i månadsavgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem och Bredbandsbolaget. Ingår i månadsavgiften.

Sammanställning: Fantastisk terrass om ca 11 kvm i söder, helt utan insyn, med fritt frontläge och underbar utsikt över vackra Pontonjärparken, Riddarfjärden och Stockholms takåsar. Terrassen ger härligt "uterum" med möjligheter till plantering, möblerling och umgänge utomhus. Här finns markis och utebelysning.

Suveränt och mycket attraktivt läge vid Pontonjärparken, Norr Mälarstrand och Riddarfjärden med härlig strandpromenad längs med vattnet ned mot Stadshuset och Stockholm city. Det är även nära och Rålambshovsparken och Kungsholmstorg. Kommunikationerna är goda med T-bana (promenadavstånd till Fridhemsplan respektive Rådhuset) och flertalet innerstadsbussar. Här finns restauranger, mataffär och caféer i direkt anslutning till bostaden, bl a den mysiga caféet Petit France. Med en kort promenad nås Fridhemsplan med all tänkbar och nödvändig service samt Västermalmsgallerian. Dessutom är avståndet kort till Kungsholmstorg med dess trevliga utbud av restauranger. Välkommen till härliga Kungsholmen!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.