Kungsholmen - Pontonjärparken

Baltzar von Platens gata 7 B, 1 tr

VISNING INSTÄLLD! LÄGENHETEN SÅLD!

Adress

Baltzar von Platens gata 7 B, 1 tr

Rum

2

Slutpris

2 525 000 kr

Avgift

1 239 kr/mån

Boyta

36,5 kvmOm bostaden

Välkommen till en extremt välplanerad tvåa om 36,5 kvm. Vardagsrum med plats för såväl soffa samt matplats. Stilrent kök, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt platsbyggd garderobsdel. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin. Bra förvaringsmöjligheter gör att 2 personer med lätthet kan bo här.

Synnerligen välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter där kabel-TV, IP-telefoni och bredband ingår i månadsavgiften. Garage i fastigheten för 1.200:-/mån.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. Hela lägenheten har genomgående fina golv och väggar i ljus ton.

– Ljust och trivsamt vardagsrum med plats för såväl soffa samt matplats. Stort fönster ger ett härligt ljus. I anslutning finns en klädkammare.

– Kök i stilren design med skåpinredning i vitt och kakel i ljus ton ovan arbetsytor. Maskinell utrustning i form av kyl/frys, inbyggnadsugn, spishäll samt ovansittande fläkt i rostfritt.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt god förvaring i platsbyggd garderobsdel samt anslutande klädkammare.

– Fräscht helkaklat badrum med ljust klinkergolv och vitt kakel på väggar. Utrustat med stilren kommod, duschväggar samt tvättmaskin.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 239 kr

Andel i föreningen: 0,38359 %

Byggår: 1930

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten finns ett källarförråd. I föreningen finns cykelförråd, grovsoprum, fem st tvättstugor, en nyrenoverad föreningslokal/övernattningsrum med terrass som kan hyras för 500:-/dygn och ett hobbyrum för snickeri- och målning. Enhetsmätning av el som sedan kommer på månadsavin.

Renoveringar: V/A-stammar i badrum byttes 1989-1992 och i kök på 1970-talet. Byte av elstigar 1989-1992. Stamspolning gjordes 2007. Totalrenovering av fönster 2009-2010. Installation av nytt elektroniskt låssystem till entrédörrar och ny tvätthallsutrustning till garaglokalerna. Fasad- och balkongrenovering är planerad att påbörjas under 2011.

Lägenhetsnummer: 115

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1,5 av 4.

Parkering/Bilplats: Garage om ca 280 platser finns i fastigheten med nedfart vid Pontonjärparken. Garaget kostar 1200:-/månad och kön är kort. Medlemmar i Brf Göken har förtur till dessa platser.

Allmänt om föreningen: HSB Brf Göken är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1930. Föreningen består av 218 lägenheter, varav en är återstående hyresrätt, och 13 hyreslokaler. Föreningens ekonomi är mycket god med låga månadsavgifter. Föreningen har en enhetsanslutning för el vilket minskar medlemmarnas elkostnader. Den el respektive lägenhetsinnehavare förbrukar mäts och debiteras på månadsavierna som skickas ut kvartalsvis.

Förening: HSB Brf Göken

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Ingår i månadsavgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem och Bredbandsbolaget. Ingår i månadsavgiften.

Suveränt och mycket attraktivt läge vid Pontonjärparken, Norr Mälarstrand och Riddarfjärden med härlig strandpromenad längs med vattnet ned mot Stadshuset och Stockholm city. Det är även nära till Rålambshovsparken och Kungsholmstorg. Kommunikationerna är goda med T-bana (promenadavstånd till Fridhemsplan respektive Rådhuset) och flertalet innerstadsbussar. Här finns restauranger, mataffär och caféer i direkt anslutning till bostaden, bl a den mysiga caféet Petit France. Med en kort promenad nås Fridhemsplan med all tänkbar och nödvändig service samt Västermalmsgallerian. Dessutom är avståndet kort till Kungsholmstorg med dess trevliga utbud av restauranger. Välkommen till härliga Kungsholmen!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.