Kungsholmen - Marieberg

Fyrverkarbacken 28, 5 tr

Strålande ljus tvåa med högt läge & stor inglasad balkong i väster med fantastisk utsikt över Mälarens vatten. Renoveringchans i skuldfri förening!

Adress

Fyrverkarbacken 28, 5 tr

Rum

2

Slutpris

4 255 000 kr

Avgift

1 739 kr/mån

Boyta

65 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Fyrverkarbacken 28 och detta tillfälle att sätta din egen prägel och skapa ditt drömboende med svårslagen utsikt över Stockholm och Mälarens vatten.

Suverän planlösning fördelad på två rum och kök med flödande ljus från stora fönsterpartier och härliga sällskapsytor i vardagsrum och kök. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Rejält kök med matplats och utgång till möblerbar och inglasad balkong i väster som blir ett extra rum större delen av året. Helkaklat badrum samt en rymlig hall med plats för kontorsdel och goda förvaringsmöjligheter. Det höga läget i kombination med de stora fönsterpartierna ger hela bostaden ljus och rymd.

Bo på ett oslagbart läge i Marieberg nära fina promenadstråk, grönområden som Rålambshovsparken och Mariebergsparken samt en kort promenad ifrån Smedsuddsbadet. Kommunikationer via flertalet bussar i direkt närhet eller med en kort promenad till tunnelbanan Fridhemsplan som tar dig till stadens alla hörn.

Skuldfri förening med garage för 600 kr/mån, låga månadsavgifter och oerhört bra ekonomi.

Välkommen på visning!

Pris: 4 100 000 kr

Månadsavgift: 1 739 kr
I avgiften ingår vatten, värme, kabel-TV & bredband 70 kr/mån samt balkongtillägg 200 kr/mån. Berknad driftkostnad/månad ca: hushållsström 300 kr, hemförsäkring 150 kr.

Andel i föreningen: 0,43234 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1963

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 8192-2851 (1501)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5 av 9.

Energiförbrukning: 97 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Garageplats för medlemmar endast 600 kr i månaden och p-plats 300 kr i mån. Kö.

Allmänt om föreningen: Brf Silvieberg är en förening med mycket god ekonomi och utan lån. Föreningen består av 154 bostadsrätter, 9 hyresrätter varav en gästlägenhet som hyrs ut till förningens medlemmar samt 35 studentlägenheter och 10 lokaler.

I huset finns ett hobbyrum med snickarutrustning och träningsredskap, ett föreningsrum, tre välutrustade tvättstugor varav en är ej bokningsbar, barnvagns och cykelrum samt utrymme för grovsopor med källsortering. Lägenheten disponerar ett källarförråd.

Föreningen har inga planer på att ändra avgifterna. Föreningens ekonomi är fortsatt mycket stabil.

Föreningen innehar marken med tomträtt, tomträttsavtalet gäller till 2020 med förlängningsoption på 40 år. Föreningen väntar på ett erbjudande från Statens Fastighetsverk om att få köpa marken. Se årsredovisningen för ytterligare information.
Brf Silvieberg på Fyrverkarbacken 28-42 ligger i Marieberg på Kungsholmen, Stockholm – på en höjd vackert omgiven av parker i anslutning till Rålambshovsparken, Västerbron, Smedsuddbadet, Ryska ambassaden och tidningshusen. Fastigheten är kulturhistoriskt märkt till Grön.

Under våren 2015 färdigställdes stamrenovering genom relining.

Under 2018 kommer föreningen att påbörja arbetet med upprustning av våningsplanen samt att iordningställa Plattan d.v.s. den del av gården som är utanför port 28 i anslutning till utomhushissen. Där blir nya sittplatser, växter, belysning, pergola och ny plattsättning.

För ytterligare information besök gärna föreningens mycket informativa hemsida: www.silvieberg.se

Förening: Brf Silvieberg 3

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Internet: Föreningen har flera nät installerade i fastigheten. Fastighetsnätet för Bredband, Telefon och TV samt för föreningens tekniska system från Stockholms Stadsnät (200Mb) till en kostnad av endast 70kr/mån. Coaxialnät för Bredband, Telefon och TV från Comhem. "Televerksnät" från Scanova för telefon samt bredband via ADSL.

Sammanställning: Härlig inglasad balkong i väster som blir ett extra rum där man kan njuta större delen av året. Utsikt mot Mälaren och grönska. Trätrall och två utgångar.

Området är mycket centralt med närhet till såväl naturen som till stadens puls. Endast en bro bort finns Fridhemsplan och Hornstull med sitt rika utbud av närservice, shopping och nöjen. Här finns också goda kommunikationer i alla färdriktningar med ett stort utbud av busslinjer samt flertalet tunnelbanelinjer inom gångavstånd. I Mariebergs egna centrum finns apotek, bank, postombud,
Systembolag samt en välsorterad matbutik.

Läget är med andra ord svårslaget, med fantastiska promenadstråk och Mälarutsikt direkt intill porten. Omedelbar närhet till Fredhällsbadet med de
populära badklipporna dit stockholmare vallfärdar sommartid. Kort promenad bort finns även nya Hornsbergs Strand med stort utbud av restauranger och caféer. Om sommaren kan man njuta av härliga parkmiljöer vid Rålambshovsparken och Fredhällsparken

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.