Kungsholmen - Lindhagen

Lustgårdsgatan 4, 6 tr.

Högt och härligt läge, modern bekvämlighet, balkong, stora fönsterpartier och perfekt planlösning.

Adress

Lustgårdsgatan 4, 6 tr.

Rum

2

Slutpris

3 490 000 kr

Avgift

3 712 kr/mån

Boyta

63 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet med generösa ljusinsläpp, ytor i mycket bra skick och solig balkong. Planlösningen är toppen med välkomnande hall, ett utmärkt kök, snyggt badrum, ett lättmöblerat vardagsrum och rymligt sovrum med klädkammare. Mycket bra förvaring. Bekymmersfritt, nyproducerat (2011) boende i expansiva kvarter. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med ekparkett och inbyggd garderob med skjutdörrar.

– Snyggt helkaklat badrum med dusch, wc och handfat. Klinker med golvvärme samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare och handduksvärmare.

– Utmärkt, öppet kök med full maskinell utrustning. Spis med keramikhäll, varmluftsugn och fläkt, diskmaskin, micro samt kyl/frys. Gott om skåp och bra arbetsytor.

– Härligt vardagsrum med generösa ljusinsläpp och ekparkett. Lättmöblerat med naturlig plats för matbord, soffa och tv. Här finns också utgången till balkongen.

– Sovruml med plats för dubbelsäng. Här finns också en stor klädkammare.

– Balkong med utgång från vardagsrummet. Utsikt mot fin innergård. Förmiddagssol fram till lunchtid.

Pris: 3 490 000 kr

Månadsavgift: 3 712 kr
Bredband, IP-telefoni och kabel-TV. Levereras via Telia triple play och ingår i månadsavgiften. Beräknad driftkostnad/månad: ca Hushållsström 300:-, hemförsäkring 150:-.

Byggår: 2011

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga, cykelrum och barnvagnsförråd. Medlemmarna disponerar även en föreningslokal och en fin gemensam innergård. Till lägenheten tillhör ett förråd i källarplan.

Lägenhetsnummer: 6072 (1502)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 6 av 7.

Energiförbrukning: 82 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Varmgarage finns i fastighetens nedersta plan. Garaget administreras av Mobil Park AB och alla frågor om lediga platser hänvisas till dem på telefon 018-10 15 60. Garageplatserna kostar 1.200:- alt 1.500:- beroende på p-platsens lättilgänglighet.

Allmänt om föreningen: Fastigheten byggdes 2011 och består av 128 bostadsrätter.

Förening: Brf Lindhagens Backe

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 128

TV: Levereras av Telia Triple Play. TV: basutbudet "Lagom" ingår i avgiften. Övriga tilläggbeställs till självkostnad, se telia.se Internet: en (1) router till varje lägenhet ingår i avgiften och hastighet är 100 Mbps för nerladdning och 10 Mbps för uppladdning till Internet. Telefoni: fast telefoni beställs hos Telia till självkostnad.

Sammanställning: Balkong med utgång från vardagsrummet. Utsikt mot fin innergård. Förmiddagssol fram till lunchtid.

Lindhagens Backe är en av Stockholms nyaste stadsdelar och var ett av de första kvarteren i den stora utbyggnaden av Kungsholmen. Här bor du med ett unikt läge med gångavstånd till Rålambshovsparken, Hornsbergs Strand, Smedsuddsbadet och Västermalmsgallerian. På köpet får du närheten till flera mysiga cafeér, trevliga restauranger, bra mataffärer med bl a Ica Maxi i den fina gallerian som öppnats i området. Även ett flertal gym såsom SATS och Friskis & Svettis finns på kort avstånd. Mycket bra kommunikationer med flera tunnelbanestationer inom ett par minuters avstånd (Thorildsplan och Stadshagen). Knappt 10 minuters promenad till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av moderna butiker och affärer. Välkomna till attraktiva Lindhagen!

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.