Kungsholmen - Lilla Essingen

Essinge Brogata 20, 4 tr

Drömboende med högt läge och solig balkong. Fint skick och perfekt planerad mini 2:a!

Adress

Essinge Brogata 20, 4 tr

Rum

2

Slutpris

2 295 000 kr

Avgift

2 325 kr/mån

Boyta

41 kvmOm bostaden

Välkomna till en perfekt planerad mini 2:a med suveränt läge på Lilla Essingen. Här bor du lugnt med direkt närhet till bad, promenad- och joggingstråk, caféer samt kommunikationer. Lägenheten är i mycket fint skick med bevarad charm. Stort sällskapsvänligt vardagsrum med utgång till den trivsamma balkongen. Rofyllt sovrum och fint badrum med tvättmaskin. Stilfullt och väldisponerat kök med bl.a. diskmaskin. Lägenheten har mycket goda förvaringsmöjligheter. Den generösa takhöjden i kombination med det höga läget och de stora fönstren ger hela bostaden ljus och rymd. Denna lägenhet passar såväl singeln som paret. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. Här finns flera inbyggda garderober/skåp samt praktisk förvaring för skor. Plats för extra byrå eller garderob om så önskas. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Stort vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och matbord för flera. Det stora fönsterpartiet och utgång till balkongen ger gott ljusinsläpp och en öppen känsla.

– Underbar balkong med plats för bord, stolar och blomster. Högt och soligt läge. Här trivs man!

– Stilfullt och trivsamt kök med bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt, kyl och frys. Glasad skjutdörr mot sovrumsdelen.

– Fint och stilfullt badrum utrustat med tvättmaskin, golvvärme, dusch, infällbar duschvägg, handdukstork, handfat, skåp, spegel och wc.

– Mysig sovrumsdel (måtten är cirka 2.10 meter * 2.15 meter) med plats för säng. Skjutdörr mot köket och dörr mot vardagsrummet.

Pris: 2 295 000 kr

Månadsavgift: 2 325 kr

Andel i föreningen: 1,43880 %

Byggår: 1939

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd och det finns en gemensam tvättstuga och cykelrum.

Lägenhetsnummer: 20503 (1403)

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 146 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Primusköket förvärvade fastigheten 2003 och består av 60 lägenheter med bostadsrätt samt 3 lägenheter med hyresrätt (dold framtida intäkt). Föreningen klassas som en äkta bostadsrättsförening. Juridisk person accepteras ej som köpare. Delat ägande är ok – minsta ägarandel är 10%. Stambyte gjordes 1993 och stammarna spolades 2010. Postboxar installerades 2007. Säkerhetsdörrar installerades 2007-08. Trapphuset målades om 2009. Nya entréportar i ek sattes upp 2011. Höghastighetsbredband från AllTele installerades 2012. Planerade underhåll är byte av maskiner i tvättstugan 2013-17 samt målning av fönster 2014-17. Energiprestanda 146 kWh/m² och år. Mer information finns i årsredovisning 2012 samt på föreningens utmärkta hemsida http://brf.sbc.se/Association/Templates/Page____2770.aspx

Förening: Brf Primusbacken

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: AllTele. Ett obligatoriskt tillägg om 159 kr/mån tillkommer för bredband.

Eftersökt och sjönära läge på trivsamma Lilla Essingen. Här bor ni lugnt och rofyllt med allt man kan önska sig i direkt närhet. Inom ett par minuters promenad finns trevliga restauranger, mysiga caféer, mataffärer, vårdcentral, apotek, badbryggor, båtklubbar och underbara promenadstråk längst vattnet. I populära Luxområdet finns bla den välrenommerade restaurang Lux.
Bra kommunikationer med bl.a buss nr 1 som åker till Fridhemsplan där flera t-banelinjer går, och vidare direkt mot city. Från Stora Essingen går tvärbanan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.