Kungsholmen - Lilla Essingen

Essinge Brogata 5

Härlig mini 2:a med vackra trägolv och fint skick. Välskött brf med en underbar takterrass och utsikt!

Adress

Essinge Brogata 5

Rum

2

Slutpris

2 175 000 kr

Avgift

1 730 kr/mån

Boyta

37 kvmOm bostaden

Välkomna till en optimalt planerad mini 2:a med perfekt läge på Lilla Essingen. Här bor du tyst och lugnt med direkt närhet till bad, promenad- och joggingstråk samt kommunikationer. Lägenheten är i fint skick med bevarad charm. Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket, med praktisk bardisk. Rofyllt sovrum samt rymligt badrum. Vackra trägolv, vita väggar och fönster med djupa nischer. Lägenheten har mycket goda förvaringsutrymmen med en garderobsvägg med skjutdörrar, överskåp samt källarförråd. Den generösa takhöjden i kombination med det stora fönstret ger hela bostaden ljus och rymd. Denna lägenhet passar såväl singeln som paret. Lägenheten är belägen på entréplan med alla fönster mot föreningens lummiga innergård. Populär och välskött brf med bl.a. en härlig gemensam takterrass med sommarmöblering, grill och fantastisk utsikt över Stockholm. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. En rymlig garderobsvägg med skjutdörrar och belysning samt ett överskåp. Klinkergolv och vita väggar.

– Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet.
Köket är utrustat med kyl, frys, fläkt, spis och ugn. Förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt samt ett rymligt skafferi, överskåp och hyllor. Trägolv.

– Vardagrum med gott om plats för önskad möblering och matbord. Stort fönster med djupa nischer. Trägolv och vita väggar.

– Sovrum med fönster med djupa nischer. Sovrummet har måtten cirka 2.04 meter* 2.20 meter. Dörr mot vardagsrummet. Trägolv och vita väggar.

– Rymligt badrum utrustat med dusch, duschvägg, handfat, skåp, hyllor och wc.

Pris: 2 050 000 kr

Månadsavgift: 1 730 kr

Andel i föreningen: 1,92390 %

Byggår: 1938

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett källarförråd. Gemensam tvättstuga utrustad med 2 tvättmaskiner, 2 torkskåp, 1 torktumlare och mangel, cykelparkering och trevlig innergård. Dessutom har föreningen en gemensam takterrass med sommarmöblering och grill med fantastisk utsikt över Stockholm!

Lägenhetsnummer: 00001

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 190 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Montebello 1938 förvärvade fastigheten 2003 och består av 33 lägenheter med bostadsrätt, 2 lägenheter med hyresrätt (dold framtida intäkt) samt 3 lokaler (uthyrda). Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Juridisk person accepteras ej som köpare. Delat ägande är ok. Inga planerade avgiftsändringar finns enligt föreningen i dagsläget (20130814). Stammarna byttes 2003. Energiprestanda 190 kWh/m² och år. Populär och välskött förening.

Förening: Brf Montebello 1938

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Eftersökt och sjönära läge på trivsamma Lilla Essingen. Här bor ni lugnt och rofyllt med allt man kan önska sig i direkt närhet. Inom ett par minuters promenad finns trevliga restauranger, mysiga caféer, mataffärer, badbryggor, båtklubbar och underbara promenadstråk längst vattnet. I populära Luxområdet finns bla den välrenommerade restaurang Lux.
Bra kommunikationer med bl.a buss nr 1 som åker till Fridhemsplan där flera t-banelinjer går, och vidare direkt mot city. Från Stora Essingen går tvärbanan och sommartid går båttrafik Gamla Stan-Lilla Essingen-Alviks Strand.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.