Kungsholmen - Lilla Essingen

Essinge Brogata 22, 1 tr

VISNINGEN INSTÄLLD - LÄGENHETEN ÄR SÅLD!

Adress

Essinge Brogata 22, 1 tr

Rum

2

Slutpris

1 875 000 kr

Avgift

2 179 kr/mån

Boyta

31 kvmOm bostaden

Välkomna till denna mycket fina och välplanerade mini 2:a där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Den öppna planlösningen i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ljus och rymd. Sällskapsvänligt vardagsrum med plats för önskad möblering samt matbord. Väldisponerat och stilfullt kök, sovrum med plats för 1.60 meter bred säng, mycket fint badrum med golvvärme samt goda förvaringsmöjligheter. Denna lägenhet passar såväl singeln som paret. Trevligt läge med utsikt mot Essinge Brogata och härliga badmöjligheter, promenad och joggingstråk i direkt närhet. Välkomna på visning!

– Entré med bra förvaringsmöjligheter samt en inbyggd garderob med dörr i frostat glas. Svart granitgolv och vita väggar. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Sällskapsvänligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Stort fönsterparti med utsikt mot Essinge Brogata (alla fönster har ljudisolerat glas). Gott om plats för önskad möblering. Barbord mot köket. Parkettgolv och vita väggar.

– Stilfullt kök med bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med gasspis, varmluftsugn, kolfilterfläkt, kyl och frys. Barbord mellan köket och vardagsrum med förvaring under.

– Smakfullt badrum utrustat med golvvärme, dusch, duschvägg, handfat, skåp och wc. Spotlightbelysning.

Pris: 1 485 000 kr

Månadsavgift: 2 179 kr

Andel i föreningen: 2,15000 %

Byggår: 1939

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns en gemensam tvättstuga i källaren med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel.

Lägenhetsnummer: 01109

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 212 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Primusköket 11 registrerades 2001 och består av 45 bostadsrättslägenheter. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar ej juridisk person som köpare. Föreningen planerar att genomföra ett stambyte under 2014 (troligtvis under sommaren), vilket kommer medföra avgiftshöjning (troligtvis ca 10%-30% enligt föreningens ordförande) – dock är ännu inga beslut helt fattade. Mer information om detta ges av föreningens ordförande Anders Bäckström, tel. 070-909 55 50. Energiprestanda 212 kWh/m² och år.

Förening: Brf Primusköket 11

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Eftersökt och sjönära läge på trivsamma Lilla Essingen. Här bor ni lugnt och rofyllt med allt man kan önska sig i direkt närhet. Inom ett par minuters promenad finns trevliga restauranger, mysiga caféer, mataffärer, badbryggor, båtklubbar och underbara promenadstråk längst vattnet. I populära Luxområdet finns bla den välrenommerade restaurang Lux.
Bra kommunikationer med bl.a buss nr 1 som åker till Fridhemsplan där flera t-banelinjer går, och vidare direkt mot city. Från Stora Essingen går tvärbanan och sommartid går båttrafik Gamla Stan-Lilla Essingen-Alviks Strand.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.