Kungsholmen - Kungsbro Strand

Ola Hanssonsgatan 6

OBS! VISNING INSTÄLLD, LÄGENHETEN SÅLD INNAN VISNING.

Adress

Ola Hanssonsgatan 6

Rum

2

Slutpris

1 720 000 kr

Avgift

2 202 kr/mån

Boyta

35 kvmOm bostaden

– Välkomnande hall med väggar i ljus ton och parkettgolv. Utrymme för avhängning och god förvaring i form av en klädkammare.

– Ljust och trivsamt vardagsrum med stort fönsterparti. Här finns plats för såväl soffgrupp som matplats. Vita väggar och parkettgolv. Utgång till blivande balkong om köparen önskar detta.

– Kök med skåpinredning i högblankt vitt med utmärkt förvaring. Komplett maskinell utrustning i form av integrerad kyl/frys och diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt spisfläkt i rostfritt. Mycket bra förvaringsmöjligheter samt avställningsytor. Vita väggar och mörkt klinkergolv.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Bra förvaring i garebrobsdel. Vita väggar och parkettgolv.

– Fräscht badrum med ljus plastmatta och vitt kakel på vägg. Badkar och stilrent badrumsskåp.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 202 kr

Andel i föreningen: 0,94985 %

Byggår: 1933

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, grovsoprum, tvättstuga och vindsförråd. Beträffande tvättstugorna finns det två stycken bokningsbara samt en icke-bokningsbar. Maskinparken är i mycket gott skick.

Renoveringar: Under 1997 byttes köks- och avloppsstammarna ut. 2006 spolades dessutom alla stammar.

Lägenhetsnummer: 2

Hiss: Ja

Våning: 1

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering tillämpas där tillstånd kan sökas hos Gatu- och fastighetskontoret på telefon 08 – 508 263 00 eller via internet www.gfk.stockholm.se

Allmänt om föreningen: HSB´s Brf Kristinebergshöjden i Stockholm bildades 1982 och består av 96 st lägenheter och 2 st lokaler. 1997 förvärvade föreningen fastigheten Örnar 3, fördelade på två trappuppgångar (Ola Hanssonsgatan 4 & 6). Föreningen har även två kommersiella lokaler. Populär och välskött bostadsrättsförening med god ekonomi.

Förening: HSB Brf Kristinebergshöjden

Antal lägenheter: 96

Antal lokaler: 2

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem där basutbudet ingår i månadsavgiften.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Fast kostnad: 285 kr/mån. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Sammanställning: Blivande balkong om köparen önskar detta.

Här bor man i lugnt och tyst i populära kvarter med allt man kan önska sig inom promenadavstånd. I närheten finnes Fridhemsplan med trendiga Västermalmsgallerian med trevliga restauranger, mysiga caféer, trendiga butiker och mataffärer. På några minuter nås även Rålambshovsparken med härliga joggingspår längs med Norr Mälarstrand. Sommartid kan ni ta ett dopp vid Smedsuddsbadet, en riktig oas mitt i staden!

Det pågår en stor omvandling av nordvästra Kungsholmen, från Drottningholmsvägen i söder till Ulvsundasjön i norr. Det innefattar Kristinebergs slottspark i sydväst och sträcker sig en bra bit in i Stadshagen i öster. Här växer det fram en ny spännande stadsdel inom de närmaste åren. I planerna ingår bland annat ny strandpromenad, nytt handelscentrum med en galleria, ny strandpark och en stadspark, nya butiker, caféer, restauranger och nya grönområden.

Mycket goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje bara ett stenkast bort. Du tar dig till Fridhamsplan på endast 4-5 minuter och till T-Centralen på knappt 10 minuter! Det finns även flera busslinjer som avgår i närheten.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.