Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Olof Dalins väg 18, 2 tr

Solig exklusiv bostad med stor balkong i söder med unik sjöutsikt mot Mälarens sjöliv!

Adress

Olof Dalins väg 18, 2 tr

Rum

2

Slutpris

5 250 000 kr

Avgift

3 719 kr/mån

Boyta

62 kvmOm bostaden

Äntligen till salu!!!!
Välkommen till ditt drömboende invid Mälaren i toppklass! Stor solig balkong med fin sjöutsikt. Härlig öppen planlösning i gavelläge med nytt kök i vitt, matplats och vardagsrum med stora generösa fönsterpartier samt med utgång till balkongen mot vattnet. Balkongen ligger i soligt söderläge och vetter mot Mälarens glittrande sjöliv och tyst grönskande park. Ta hissen ned för ett dopp då badbryggan ligger runt knuten. Här trivs man! Under sommarmånaderna är detta som Europas sköna Riviera längs med Hornsbergs Strand.

Välkomna in till denna exklusiva och sköna bostad mitt i grönska, solbad och nöjen. Här trivs man! Genomgående stiliga färgval och ekparkettgolv.

Välkomnande hall med kapphängare. Rymlig klädkammare. Klinkergolv i grått. Renoverat 2016. Säkerhetsdörr.

Fräscht helkaklat duschrum med vita väggar och klinkergolv med vattenburen golvvärme. Tvättmaskin med ekskivor som täckskiva samt hylla ovan. Duschväggar i hörnläge, wc och tvättställ med svart kommod under. Stor spegel ovan med belysning.

Löpande hall in mot kök och vardagsrum med platsbyggda förvaringsskåp i vitt längs med ena väggen för optimal förvaring.

Öppet stilrent vitt kök med rostfri maskinell utrustning, integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys, rostfri ångugn och inbyggd mikro. Induktionshäll och fläkt. Vitt kakel ovan bänkskiva i mörk kompaktlaminat. Vissa hyllor öppna för förvaring. Belysning under överskåpen finns. Bardel för ca 2-4 personer med vinkyl under. Renoverat 2016.

Köket öppnar upp mot matplatsen för ca 6 personer och det härliga vardagsrummet med stor balkong i soligt söderläge. Ekparkettgolv och vita väggar med en blågrå fondvägg. Flera stora, höga, generösa fönster rakt ut mot Mälarens glittrande sjöliv från både matplats och vardagsrum.

Underbart sovrum med plats för dubbelsäng och flera vita garderober. Fondvägg i grått. Ekparkett. Fönster mot grönt, tyst läge.

Pris: 5 250 000 kr

Månadsavgift: 3 719 kr
Driftskostnaderna är ca totalt 450 kr per månad. Hushållsström ca 300 kr per månad och hemförsäkring ca 150 kr per månad.

Andel i föreningen: 1,09764 %

EL: 350 kr/mån

Försäkring: 100 kr/mån

Total driftkostnad: 450 kr/mån

Byggår: 1997

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 223 (0903)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2

Energiförbrukning: 155 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: www.stockholm.se för boendeparkering. www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: www.kraftan.se
Brf Kräftan 1620 består av 76 lägenheter i tre hus. Föreningen är mycket välskött. Inga planerade avgiftshöjning eller större reparationer finns.

Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd och tvättstuga i huset. Gårdspark invid fastigheten med trädgårdsmöbler och platsbyggd grill.

Föreningen disponerar över 23 garageplatser och tre carport-platser. Garaget är beläget i fastigheten och nås enkelt via hissen. Månadshyran för garageplats är mellan 1.155 kr och 1.365 kr (gäller från april 2016). Det är separat kö till garage- och carport-platserna. I övrigt gäller boendeparkering på gatorna i Kristineberg för den som är folkbokförd i stadsdelen. Se www.stockholm.se för mer information om boendeparkering eller www.garageplatsen.se för mer information om andra garage i närområdet.

För de som är intresserade av båt, så finns en båtklubb med brygga rakt nedanför huset, Mälarstrands båtklubb, som är självständig i förhållande till de fyra bostadsrättsföreningarna Mälarstrand 1, 2, 3 och Kräftan 1620. Medlemmar i dessa föreningar har förtur till platserna. För mer information om båtklubben, se www.brfmalarstrand1.se.
Förvaringsplatser för kajaker finns att hyra i bostadsrättsföreningen.

Förening: Brf Kräftan 1620

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 76

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit per månad 95 kr för uppkoppling. Kan köpa till 1000 Mbit för 199 kr/mån. Alternativa erbjudanden finns hos www.comhem.se

Sammanställning: Balkong, läge söderläge.

Attraktivt och eftersökt läge på Kungsholmen vid idylliska Kristinebergs Strand och dess båthamn med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Det finns en trevlig gårdspark med trädgårdsmöbler. Det är gångavstånd till Kristinebergs tunnelbanestation, grön linje och bara lite längre till Stadshagen, blå linje. Blåbuss genom stan finns vid Hornsbergs Strand, Moa Martinssons Torg.

Spännande och vackert område i en ny närbelägen stadsdel – Hornsbergs Strand. Området har många nya bostäder och en ny härlig strandpromenad med badbryggor, massa trevliga restauranger och diverse service. En sittbrygga i den befintliga kajkonstruktionen finns. Lindhagensgallerian och ICA Maxi med all tänkbar service. Strandparken i området är prisbelönt färdigställd. Här trivs man!

Tips! Besök gärna restaurang Piren som ligger ute på vattnet eller någon av de andra restaurangerna som är omåttligt populära!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.