Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Olof Dalins väg 18, 1 tr

Solig bostad med stor uteplats med unik sjöutsikt mot Mälarens sjöliv!

Adress

Olof Dalins väg 18, 1 tr

Rum

2

Slutpris

4 400 000 kr

Avgift

3 507 kr/mån

Boyta

62 kvmOm bostaden

Välkommen till ett drömboende invid Mälaren! Stor solig skyddad uteplats om ca 12 kvm med makalös sjöutsikt i sydvästläge. Härlig öppen planlösning i gavelläge med kök i vitt, matplats och vardagsrum med utgång till underbar uteplats. Hela bostaden har stora generösa fönsterpartier mot vattnet. Uteplatsen ligger underbart belägen i grönskande omgivning utan insyn. Hela bostaden vetter mot Mälarens vackra sjöliv och tyst grönskande park. Här trivs man! Måste upplevas. Under sommarmånaderna är detta som Europas sköna Riviera längs med Hornsbergs Strand.

Samtliga ytskikt; väggar/tak/golvlister/dörrfoder renoverades år 2012.

Säkerhetsdörr.

Välkomnande hall med vit kapphängare. Snyggt mörkt klinkergolv med skiftningar. Blå fondvägg. Rejäl klädkammare.

Fräscht helkaklat duschrum med vita väggar och klinkergolv. Kombimaskin, både tvättmaskin och torktumlare år 2014. Duschväggar i hörnläge, wc och tvättställ med spegel ovan och med stor vit kommod under. Vitt skåp lämnas. Vattenburen golvvärme finns.

Öppet kök i vitt med maskinell utrustning i vitt, diskmaskin, hel vit kyl/frys, elspis och fläkt. Vitt kakel ovan bänkskiva i ek. Belysning under överskåpen finns. Takbelysning lämnas ej. Köksö platsbyggd vid bärande pelare.

Köket öppnar upp mot matplatsen för ca 6-8 personer och det härliga vardagsrummet med stor grönskande uteplats i sydvästläge. Grön härlig fondvägg bakom matplatsen. Ekparkett och ljusa väggar. Flera stora, höga, generösa fönster rakt ut mot Mälarens glittrande sjöliv från både matplats och vardagsrum.

Bra sovrum med plats för dubbelsäng och platsbyggda garderober med skjutdörrar från golv till tak i spegelglas. Vit skiftande fondvägg. Ekparkett och fönster mot grönt läge.

Uteplatsen:
Uteplatsen ligger 1 våning upp från markplan (ovanpå garaget) och ligger mellan två av BRF:ens hus. Angränsande lägenheter har varsin uteplats, 3 st lgh. mellan dessa är det gemensam yta. Gemensamma ytan används i princip bara vid vår- och höststädning av andra medlemmar än de tre lägenheterna innehavare enskilda uteplatser. Alltså en bra uteplats med lite insyn.

Pris: 3 995 000 kr

Månadsavgift: 3 507 kr

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 380 kr/mån

Byggår: 1997

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 213 (0801)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2

Energiförbrukning: 155 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: www.stockholm.se för boendeparkering. www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: www.kraftan.se
Brf Kräftan 1620 består av 76 lägenheter i tre hus. Föreningen är mycket välskött. Inga planerade avgiftshöjning eller större reparationer finns.

Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd och tvättstuga i huset. Gårdspark invid fastigheten med trädgårdsmöbler och platsbyggd grill.

Föreningen disponerar över 23 garageplatser och tre carport-platser. Garaget är beläget i fastigheten och nås enkelt via hissen. Månadshyran för garageplats är mellan 1.155 kr och 1.365 kr (gäller från april 2016). Det är separat kö till garage- och carport-platserna. I övrigt gäller boendeparkering på gatorna i Kristineberg för den som är folkbokförd i stadsdelen. Se www.stockholm.se för mer information om boendeparkering eller www.garageplatsen.se för mer information om andra garage i närområdet.

För de som är intresserade av båt, så finns en båtklubb med brygga rakt nedanför huset, Mälarstrands båtklubb, som är självständig i förhållande till de fyra bostadsrättsföreningarna Mälarstrand 1, 2, 3 och Kräftan 1620. Medlemmar i dessa föreningar har förtur till platserna. För mer information om båtklubben, se www.brfmalarstrand1.se.
Förvaringsplatser för kajaker finns att hyra i bostadsrättsföreningen.

Förening: Brf Kräftan 1620

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 76

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit där 100 Mbit kostar 99 kr/mån

Sammanställning: Uteplats om ca 12 kvm, läge sydväst.

Attraktivt och eftersökt läge på Kungsholmen vid idylliska Kristinebergs Strand och dess båthamn med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Det finns en trevliga små gårdsparker inom samfälligheten med sittbänkar. Det är gångavstånd till Kristinebergs tunnelbanestation, grön linje och bara lite längre till Stadshagen, blå linje. Bussar 59/61 går från hållplats Olof Dalins Väg. Buss 50/61 från Moa Martinssons Torg.
www.sl.se

Spännande och vackert område i en ny närbelägen stadsdel – Hornsbergs Strand. Området har många nya bostäder och en ny härlig strandpromenad, massa trevliga restauranger och diverse service. En sittbrygga i den befintliga kajkonstruktionen finns. Lindhagensgallerian och ICA Maxi med all tänkbar service. Strandparken i området är prisbelönt och färdigställd. Här trivs man!

Tips! Besök gärna restaurang Piren som ligger ute på vattnet eller någon av de andra restaurangerna som är omåttligt populära!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.