Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Olof Dalins väg 18, 2 tr

Solig bostad med stor balkong i söder med unik sjöutsikt mot Mälarens sjöliv!

Adress

Olof Dalins väg 18, 2 tr

Rum

2

Slutpris

3 990 000 kr

Avgift

3 509 kr/mån

Boyta

62 kvmOm bostaden

Välkommen till ett drömboende invid Mälaren! Stor solig balkong med makalös sjöutsikt. Härlig öppen planlösning i gavelläge med kök i vitt, matplats och vardagsrum med utgång till balkong i ett med stora generösa fönsterpartier. Balkongen ligger i söder och vetter mot Mälaren och tyst grönskande park. Här trivs man! Måste upplevas. Under sommarmånaderna är detta som Europas sköna Riviera längs med Hornsbergs Strand.

Säkerhetsdörr.

Välkomnande hall med vit kapphängare. Klädkammare.

Fräscht helkaklat duschrum med vita väggar och klinkergolv. Tvättmaskin. Duschväggar i hörnläge, wc och tvättställ.

Öppet kök i vitt med maskinell utrustning i vitt, diskmaskin, hel vit kyl/frys 2012 år, elspis och fläkt. Vitt kakel ovan bänkskiva i eklaminat. Belysning under överskåpen finns.

Köket öppnar upp mot matplatsen för ca 8 personer och det härliga vardagsrummet med stor balkong i söderläge. Ekparkett och ljusa väggar. Flera stora, höga, generösa fönster rakt ut mot Mälarens glittrande sjöliv från både matplats och vardagsrum.

Bra sovrum med plats för dubbelsäng och tre vita garderober. Ekparkett och fönster mot grönt läge.

Pris: 3 895 000 kr

Månadsavgift: 3 509 kr

Andel i föreningen: 1,02249 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 380 kr/mån

Byggår: 1997

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 99-2399-1-223-2

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2

Energiförbrukning: 155 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: www.stockholm.se för boendeparkering. www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: www.kraftan.se
Brf Kräftan 1620 består av 76 lägenheter i tre hus. Föreningen är mycket välskött. Inga planerade avgiftshöjning eller större reparationer finns.

Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd och tvättstuga i huset. Gårdspark invid fastigheten med trädgårdsmöbler och platsbyggd grill.

Föreningen disponerar över 23 garageplatser och tre carport-platser. Garaget är beläget i fastigheten och nås enkelt via hissen. Månadshyran för garageplats är mellan 1.155 kr och 1.365 kr (gäller från april 2016). Det är separat kö till garage- och carport-platserna. I övrigt gäller boendeparkering på gatorna i Kristineberg för den som är folkbokförd i stadsdelen. Se www.stockholm.se för mer information om boendeparkering eller www.garageplatsen.se för mer information om andra garage i närområdet.

För de som är intresserade av båt, så finns en båtklubb med brygga rakt nedanför huset, Mälarstrands båtklubb, som är självständig i förhållande till de fyra bostadsrättsföreningarna Mälarstrand 1, 2, 3 och Kräftan 1620. Medlemmar i dessa föreningar har förtur till platserna. För mer information om båtklubben, se www.brfmalarstrand1.se.
Förvaringsplatser för kajaker finns att hyra i bostadsrättsföreningen.

Förening: Brf Kräftan 1620

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 76

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Attraktivt och eftersökt läge i Kristineberg intill idylliska Kristinebergs Strand och dess båthamn med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Det finns en trevlig gårdspark med bl a trädgårdsmöbler och lekplats. Gångavstånd till bussar (nr 49) och T-bana Kristineberg (grön linje). Möjlighet att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Vid intresse att anskaffa eller hyra båtplats, vänligen kontakta föreningen för mer information eller gå in på www.malarstrand1.se. OBS! Boende i föreningen har förtur till platserna.

Spännande, expansivt och vackert område under utveckling med nya Hornsbergs Strands med många restauranger. Fantastisk strandpromenad, Kristinebergs strandpark flera restauranger och diverse service. I området finns idag två större mataffärer ICA Maxi och Coop vid T-banan Kristineberg, låg-, mellan- och högstadieskola, dagis samt härligt klippbad i Fredhäll.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.