Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Olof Dalins väg 20, 6 tr

Stor solig balkong i söder, högt och fritt parkläge och vy mot Mälaren. Strålande ljus hörnlägenhet med öppna sällskapsytor. Möjlig 3:a!

Adress

Olof Dalins väg 20, 6 tr

Rum

2

Slutpris

4 630 000 kr

Avgift

3 758 kr/mån

Boyta

59 kvmOm bostaden

Välkommen till en väldisponerad, öppen och luftig hörnlägenhet som bokstavligen badar i ljus från fönster i flera väderstreck. Den omges av grönskande parkmiljö och har en stor balkong i söder. Balkongen ger ett fantastiskt uterum med högt, insynsfritt och lummigt läge mot med utsikt över parken samt sol från morgon till ca kl 16.00. Öppna sällskapsytor i stilrent, välutrustat kök och i vardagsrum med utgång till balkongen. Via vackert burspråksparti i vardagsrummet ges även fin vy mot Ulvsundasjön i Mälaren mellan husen vid Kristinebergs Strand. Rejält sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Även här finns ett fönster med fri utsikt över parken. Hall med plats för ytterkläder och skor samt ett fräscht helkaklat badrum med dusch och stort handfat.

Fastigheten på Olof Dalins väg 20 ligger högt, pampigt och längst ut på berget ovanför strandpromenaden och det glittrande vattnet vid Kristinebergs Strand. Här finns två entréer, en från den lugna återvändsgatan och en som via stor hiss går ner till ”strandplan” med direktaccess och ”badrocksavstånd” för morgon- och kvällsdoppet vid bad- och båtbryggorna.

Kristinbergs Strand och Olof Dalins väg, som ligger i skyddat läge längst ut på udden, har tillsammans med Hornsbergs Strand blivit Stockholms nya riviera med stans häftigaste sjöläge vid Mälaren!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt god förvaring i form av en garderob samt en anslutande klädkammare. Fin ekparkett och väggar i ljus ton.

– Underbart vardagsrum med sjöglimt mot Mälaren. Öppen planlösning med kök skapar en rymlig känsla. Utgång till stor balkong med parkutsikt och sol från tidig morgon till ca kl 16. Ekparkett.

– Kök i stram stilren design med skåpinredning i vitt. Komplett maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, spishäll samt spisfläkt. Plats för stort matbord. Ekparkett.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Lugnt beläget med parkutsikt. Förvaring i stor garderob med skjutdörrar längs med vägg. Ekparkett.

– Toppfräscht helkaklat badrum med klinkergolv och vattenburen golvvärme samt vitt kakel på vägg. Utrustat med stort handfat, WC, dusch samt förberett för tvättmaskin.

Pris: 3 995 000 kr

Månadsavgift: 3 758 kr

Andel i föreningen: 1,09527 %

Byggår: 1997

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 362 (1302)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 6 av 7.

Energiförbrukning: 155 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Det finns parkering att hyra i garage för 1100 – 1500:-/mån och i carport för 900:-/mån. Till dessa platser är det separat kö. I övrigt gäller boendeparkering 800 kr/m. www.stockholm.se Finns lediga garageplatser på Hornsbergs Strand i Wallenstams garage Pärlan för 1.500 kr/m. www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: www.kraftan.se
Brf Kräftan 1620 består av 76 lägenheter i tre hus. Föreningen är mycket välskött. Inga planerade avgiftshöjning eller större reparationer finns.

Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd och tvättstuga i huset. Gårdspark invid fastigheten med trädgårdsmöbler och platsbyggd grill.

Föreningen disponerar över 23 garageplatser och tre carport-platser. Garaget är beläget i fastigheten och nås enkelt via hissen. Månadshyran för garageplats är mellan 1.155 kr och 1.365 kr (gäller från april 2016). Det är separat kö till garage- och carport-platserna. I övrigt gäller boendeparkering på gatorna i Kristineberg för den som är folkbokförd i stadsdelen. Se www.stockholm.se för mer information om boendeparkering eller www.garageplatsen.se för mer information om andra garage i närområdet.

För de som är intresserade av båt, så finns en båtklubb med brygga rakt nedanför huset, Mälarstrands båtklubb, som är självständig i förhållande till de fyra bostadsrättsföreningarna Mälarstrand 1, 2, 3 och Kräftan 1620. Medlemmar i dessa föreningar har förtur till platserna. För mer information om båtklubben, se www.brfmalarstrand1.se.
Förvaringsplatser för kajaker finns att hyra i bostadsrättsföreningen.

Förening: Brf Kräftan 1620

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 76

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Avgift: 95 kr (Leverantör: Ownit).

Sammanställning: Stor solig balkong i söder med fri parkutsikt och sol från morgonen fram till ca kl 16.00.

Attraktivt och eftersökt läge vid idylliska Kristinebergs Strand i direkt anslutning till nybyggda Hornsbergs Strand och dess båthamn med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Gångavstånd till bussar (nr 49, 56, 62) och T-bana Kristineberg (grön linje), Stadshagen (blå linje). Möjlighet att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Vid intresse att anskaffa eller hyra båtplats, vänligen kontakta föreningen för mer information eller gå in på www.malarstrand1.se. OBS! Boende i föreningen har förtur till platserna.

Spännande, expansivt och vackert område med nya Hornsbergs Strand. Fantastisk strandpromenad, Kristinebergs strandpark och diverse service. I området finns flera mataffärer och i Lindhagensgallerian hittar du ICA Maxi, Systembolaget, Apotek och flera andra affärer och restauranger. Det finns låg-, mellan- och högstadieskola, dagis samt härligt klippbad i Fredhäll.

Till området hör också en stor lekpark med plaskdamm, rutschkanor, gungor, bordtennisbord och klätterredskap. En bit bort ligger tennishallen, en skateboardbana och fotbollsplan med konstgräs som är upplyst på kvällarna.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.