Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Olof Dalins väg 18, 6 tr

Stor solig balkong i söder, högt och fritt parkläge och vy mot Mälaren. Strålande ljus hörnlägenhet med öppna sällskapsytor. BEGÄRT PRIS ACCEPTERAS!

Adress

Olof Dalins väg 18, 6 tr

Rum

2

Slutpris

4 200 000 kr

Avgift

3 758 kr/mån

Boyta

59 kvmOm bostaden

RING FÖR VISNING, BEGÄRT PRIS ACCEPTERAS!

Välkommen till en väldisponerad, öppen och luftig hörnlägenhet som bokstavligen badar i ljus från fönster i flera väderstreck. Den omges av grönskande parkmiljö och har en stor balkong i söder. Balkongen ger ett fantastiskt uterum med högt, insynsfritt och lummigt läge mot med utsikt över parken samt sol från morgon till ca kl 16.00. Öppna sällskapsytor i stilrent, välutrustat kök och i vardagsrum med utgång till balkongen. Via vackert burspråksparti i vardagsrummet ges även fin vy mot Mälaren och Ulvsundasjön mellan husen vid Kristinebergs Strand. Rejält sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Även här finns ett fönster med fri utsikt över parken. Hall med plats för ytterkläder och skor samt ett fräscht helkaklat badrum med dusch och dubbla handfat.

Fastigheten på Olof Dalins väg 18 ligger högt, pampigt och ljust på berget ovanför strandpromenaden och det glittrande vattnet vid Kristinebergs Strand. Här finns två entréer, en från den lugna återvändsgatan och en som via stor hiss går ner till ”strandplan” med direktaccess och ”badrocksavstånd” för morgon- och kvällsdoppet vid bad- och båtbryggorna.

Kristinbergs Strand och Olof Dalins väg, som ligger i skyddat läge längst ut på udden, har tillsammans med Hornsbergs Strand blivit Stockholms nya riviera med stans häftigaste sjöläge vid Mälaren!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt god förvaring i form av en garderob samt en anslutande klädkammare. Hela lägenheten har genomgående fin ekparkett och väggar i ljus ton.

– Underbart vardagsrum med sjöglimt mot Mälaren. Öppen planlösning med kök skapar en rymlig känsla. Utgång till stor balkong med sol från tidig morgon till ca kl 16. Ekparkett.

– Kök i stram stilren design med skåpinredning i vitt. Komplett maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, spishäll samt spisfläkt. Plats för stort matbord. Ekparkett.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Lugnt beläget med parkutsikt. Förvaring i fyra garderober längs med vägg.

– Toppfräscht helkaklat badrum med ljust klinkergolv med vattenburen golvvärme och vitt kakel på vägg. Utrustat meddubbla handfat, WC och dusch med vikdörrar i glas.

Pris: 4 450 000 kr

Månadsavgift: 3 758 kr

Andel i föreningen: 1,24100 %

Byggår: 1997

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd ca 3 kvm och fräsch tvättstuga i entreplan med två maskiner samt en maskin för grovtvätt, torkskåp och torkumlare.

Lägenhetsnummer: 262 (1302)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 6 av 7.

Energiförbrukning: 155 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Det finns parkering att hyra i garage för 1100 – 1500:-/mån och i carport för 900:-/mån. Till dessa platser är det separat kö. I övrigt gäller boendeparkering 800 kr/m. www.stockholm.se Finns lediga garageplatser på Hornsbergs Strand i Wallenstams garage Pärlan för 1.500 kr/m. www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Brf Kräftan 1620 förvärvade år 2001 de tre fastigheterna på Olof Dalins väg 16-20 med tomträtt bestående av 76 lägenheter. Av dessa lägenheter utgör 8 st återstående hyresrätter vilket är en stor "dold tillgång" för framtiden. Föreningen är välskött, har en stabil ekonomi och bra kontroll på underhållsplan etc. För mer information gällande föreningen se gärna: http://www.kraftan.se/ eller årsredovisning.

Fastigheterna uppfördes 1997 och endast miljödeklarerade byggmaterial har använts. Bjälklagen är tjockare än normalt vilket ger mycket bra ljudisolering mellan våningsplanen.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd. Utöver det förråd som tillhör lägenheten (ca. 8 kvm) finns det 12 extraförråd i föreningen. Hyran för ett extraförråd ligger på 300kr/månad eller mer beroende på förrådets storlek. F
Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga, källsortering och grovsoprum. Gårdspark invid fastigheten med trädgårdsmöbler och lekplats som delas i samfällighet med föreningarna som äger fastigheterna vid Kristinebergs Strand. Föreningen har en egen innergård/terrass med stenläggningar, planteringar, sittplatser, grill och en boulebana. Hissen går direkt ner till "strandplanet" och ger direktaccess och badrocksavstånd till vattnet och kajen.

Föreningen disponerar över 23 garageplatser och tre carportplatser. Garaget är beläget i fastigheten och nås enkelt via hissen. Månadshyran för garageplats är mellan 1100 – 1500:-/mån och i carport 1000:-/mån. Till dessa platser är det separat kö. I övrigt gäller boendeparkering på gatorna i Kristineberg för den som är folkbokförd i stadsdelen. Se www.stockholm.se för mer information om boendeparkering eller www.garageplatsen.se för mer information om andra garage i närområdet.

För de som är intresserade av båt, så finns en båtklubb med brygga rakt nedanför huset, Mälarstrands båtklubb, som är självständig i förhållande till de fyra bostadsrättsföreningarna Mälarstrand 1, 2, 3 och Kräftan 1620. För mer information om båtklubben, se www.brfmalarstrand1.se.

Föreningen har 10 st kajakplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar. Hyran för en kajakplats ligger på 128 kr/mån. Medlemmar som önskar hyra kajakplats ombeds kontakta Styrelsen via mail till garage@kraftan.styrelseproffset.se.

I samarbete med Sunfleet finns en områdesgemensam bilpool med Volvo XC40.

Förening: Brf Kräftan 1620.

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 76

Antal hyresrätter: 8

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Avgift: 199 kr (Leverantör: Ownit).

Sammanställning: Stor solig balkong i söder med fri parkutsikt och sol från morgonen fram till ca kl 16.00.

Attraktivt och eftersökt läge vid idylliska Kristinebergs Strand i direkt anslutning till nybyggda Hornsbergs Strand och dess båthamn med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Gångavstånd till bussar (nr 49, 56, 62) och T-bana Kristineberg (grön linje), Stadshagen (blå linje). Möjlighet att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Vid intresse att anskaffa eller hyra båtplats, vänligen kontakta föreningen för mer information eller gå in på www.malarstrand1.se. OBS! Boende i föreningen har förtur till platserna.

Spännande, expansivt och vackert område med nya Hornsbergs Strand. Fantastisk strandpromenad, Kristinebergs strandpark och diverse service. I området finns flera mataffärer och i Lindhagensgallerian hittar du ICA Maxi, Systembolaget, Apotek och flera andra affärer och restauranger. Det finns låg-, mellan- och högstadieskola, dagis samt härligt klippbad i Fredhäll.

Till området hör också en stor lekpark med plaskdamm, rutschkanor, gungor, bordtennisbord och klätterredskap. En bit bort ligger tennishallen, en skateboardbana och fotbollsplan med konstgräs som är upplyst på kvällarna.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.