Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Olof Dalins Väg 20, 6 tr

Underbar tvåa med stor balkong. Bra skick och trevlig planlösning!

Adress

Olof Dalins Väg 20, 6 tr

Rum

2

Slutpris

2 880 000 kr

Avgift

3 758 kr/mån

Boyta

59 kvmOm bostaden

Välkommen till ett härligt rofyllt boende invid Kristinebergs Strand och ett synnerligen eftersökt läge invid Mälaren. Mycket trevligt disponerad hörnlägenhet om 2 r o k med stor balkong med sol från morgon till sen eftermiddag. Lägenheten är i gott skick med genomgående parkettgolv och ljus färgsättning. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong, trevligt kök med matplats för 4-6 personer, trivsamt sovrum och ett fräscht badrum med tvättmaskin. Belägen längst upp på lugn återvändsgata och endast 100 meter till vattnet. Här trivs man!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt god förvaring i en garderob samt en anslutande klädkammare. Hela lägenheten har genomgående fina parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Underbart vardagsrum med sjöglimt mot Mälaren. Utgång till stor balkong med sol från morgon till sen eftermiddag. Plats för soffgrupp samt matbord om så önskas.

– Trevligt kök med matplats för 4-6 personer. Ljusa köksluckor och vitt kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, spis samt spisfläkt. Gott om avställningsytor samt bra förvaringsmöjligheter.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Lugnt beläget med parkutsikt. Förvaring i två garderober samt plats för ytterligare byråer.

– Fräscht helkaklat badrum med ljust klinker på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med golvvärme, vägghängd wc samt tvättmaskin.

Pris: 2 975 000 kr

Månadsavgift: 3 758 kr

Andel i föreningen: 1,09527 %

Byggår: 1997

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd beläget på plan 2. I samma fastighet finns cykelförråd, barnvagnsrum och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 362

Hiss: Ja

Våning: 6

Parkering/Bilplats: Det finns parkering att hyra i garage för 1100 – 1500:-/mån och i carport för 900:-/mån. Till dessa platser är det separat kö. I övrigt gäller boendeparkering på gatorna i Kristinberg för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: www.kraftan.se
Brf Kräftan 1620 består av 76 lägenheter i tre hus. Föreningen är mycket välskött. Inga planerade avgiftshöjning eller större reparationer finns.

Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd och tvättstuga i huset. Gårdspark invid fastigheten med trädgårdsmöbler och platsbyggd grill.

Föreningen disponerar över 23 garageplatser och tre carport-platser. Garaget är beläget i fastigheten och nås enkelt via hissen. Månadshyran för garageplats är mellan 1.155 kr och 1.365 kr (gäller från april 2016). Det är separat kö till garage- och carport-platserna. I övrigt gäller boendeparkering på gatorna i Kristineberg för den som är folkbokförd i stadsdelen. Se www.stockholm.se för mer information om boendeparkering eller www.garageplatsen.se för mer information om andra garage i närområdet.

För de som är intresserade av båt, så finns en båtklubb med brygga rakt nedanför huset, Mälarstrands båtklubb, som är självständig i förhållande till de fyra bostadsrättsföreningarna Mälarstrand 1, 2, 3 och Kräftan 1620. Medlemmar i dessa föreningar har förtur till platserna. För mer information om båtklubben, se www.brfmalarstrand1.se.
Förvaringsplatser för kajaker finns att hyra i bostadsrättsföreningen.

Förening: Brf Kräftan 1620

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 76

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit 100 Mbit för 199 kr/mån alt Com Hem.

Sammanställning: Stor härlig balkong med sol från morgon till sen eftermiddag.

Attraktivt och eftersökt läge i Kristineberg invid idylliska Kristinebergs Strand och dess båthamn med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Stort köpcentrum inom gångavstånd. Här finns bl.a ICA-maxi, Apotek, Systembolag, hälsokost och frisör. Det finns en trevlig gårdspark med bl a trädgårdsmöbler och lekplats. Gångavstånd till bussar (nr 49) och T-bana Kristineberg (grön linje). Möjlighet att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Vid intresse att anskaffa eller hyra båtplats, vänligen kontakta föreningen för mer information eller gå in på www.malarstrand1.se. OBS! Boende i föreningen har förtur till platserna.

Till området hör också en stor lekpark med plaskdamm, rutschkanor, gungor och klätterredskap. Finns ett tennisintresse hittar du Janne Lundqvists tennisanläggning i området.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.