Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Olof Dalins Väg 20, Plan 4

Underbar tvåa med stor balkong. Bra skick och öppen planlösning!

Adress

Olof Dalins Väg 20, Plan 4

Rum

2

Slutpris

2 625 000 kr

Avgift

3 828 kr/mån

Boyta

59 kvmOm bostaden

Välkommen till ett härligt rofyllt boende invid Kristinebergs Strand och ett synnerligen eftersökt läge invid Mälaren, här är alltid ljuset och vattnet närvarande. Mycket trevligt disponerad hörnlägenhet om 2 r o k med öppen planlösning och stor balkong. Lägenheten är i gott skick med genomgående parkettgolv och ljus färgsättning. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong, trevligt kök med matplats för 4-6 personer, trivsamt sovrum och ett fräscht badrum. Belägen långt upp på lugn återvändsgata. Hissen går direkt ner till bottenplan och där möts du av gräsplanen, stranden och badbryggor mm. Här trivs man!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt god förvaring i form av en garderob samt en anslutande klädkammare. Hela lägenheten har genomgående fina parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Underbart vardagsrum med utsikt mot Mälaren. Öppen planlösning med kök skapar en rymlig känsla. Utgång till stor balkong med förmiddagssol.

– Trevligt kök med plats för stort matbord. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis samt ovansittande spisfläkt.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Lugnt beläget med parkutsikt. God förvaring i stor garderobsdel.

– Fräscht helkaklat badrum med ljust klinkergolv med värmeslingor och vitt kakel på väggar. Utrustat med vägghängd wc, badkar samt tvättmaskin.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 828 kr

Andel i föreningen: 1,12650 %

Byggår: 1997

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 342

Hiss: Ja

Våning: 5

Antal våningar: 7

Parkering/Bilplats: Det finns parkering att hyra i garage för 1100 – 1500:-/mån och i carport för 900:-/mån. Till dessa platser är det separat kö. I övrigt gäller boendeparkering på gatorna i Kristinberg för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: Brf Kräftan 1620 förvärvade år 2001 de tre fastigheterna på Olof Dalins väg 16-20 med tomträtt bestående av 76 lägenheter. Av dessa lägenheter utgör 8 st återstående hyresrätter vilket är en stor "dold tillgång" för framtiden. Föreningen är välskött, har en stabil ekonomi och bra kontroll på underhållsplan etc. För mer information gällande föreningen se gärna: http://www.kraftan.se/ eller årsredovisning.

Fastigheterna uppfördes 1997 och endast miljödeklarerade byggmaterial har använts. Bjälklagen är tjockare än normalt vilket ger mycket bra ljudisolering mellan våningsplanen.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd. Utöver det förråd som tillhör lägenheten (ca. 8 kvm) finns det 12 extraförråd i föreningen. Hyran för ett extraförråd ligger på 300kr/månad eller mer beroende på förrådets storlek. F
Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga, källsortering och grovsoprum. Gårdspark invid fastigheten med trädgårdsmöbler och lekplats som delas i samfällighet med föreningarna som äger fastigheterna vid Kristinebergs Strand. Föreningen har en egen innergård/terrass med stenläggningar, planteringar, sittplatser, grill och en boulebana. Hissen går direkt ner till "strandplanet" och ger direktaccess och badrocksavstånd till vattnet och kajen.

Föreningen disponerar över 23 garageplatser och tre carportplatser. Garaget är beläget i fastigheten och nås enkelt via hissen. Månadshyran för garageplats är mellan 1100 – 1500:-/mån och i carport 1000:-/mån. Till dessa platser är det separat kö. I övrigt gäller boendeparkering på gatorna i Kristineberg för den som är folkbokförd i stadsdelen. Se www.stockholm.se för mer information om boendeparkering eller www.garageplatsen.se för mer information om andra garage i närområdet.

För de som är intresserade av båt, så finns en båtklubb med brygga rakt nedanför huset, Mälarstrands båtklubb, som är självständig i förhållande till de fyra bostadsrättsföreningarna Mälarstrand 1, 2, 3 och Kräftan 1620. För mer information om båtklubben, se www.brfmalarstrand1.se.

Föreningen har 10 st kajakplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar. Hyran för en kajakplats ligger på 128 kr/mån. Medlemmar som önskar hyra kajakplats ombeds kontakta Styrelsen via mail till garage@kraftan.styrelseproffset.se.

I samarbete med Sunfleet finns en områdesgemensam bilpool med Volvo XC40.

Förening: Brf Kräftan 1620.

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 76

Antal hyresrätter: 8

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit 100 Mbit för 199 kr/mån alt Com Hem.

Sammanställning: Stor härlig balkong med förmiddagssol och utsikt mot Mälaren.

Attraktivt och eftersökt läge i Kristineberg invid idylliska Kristinebergs Strand och dess båthamn med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Stort köpcentrum inom gångavstånd. Här finns bl.a ICA-maxi, Apotek, Systembolag, hälsokost och frisör. Det finns en trevlig gårdspark med bl a trädgårdsmöbler och lekplats. Gångavstånd till bussar (nr 49) och T-bana Kristineberg (grön linje). Möjlighet att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Vid intresse att anskaffa eller hyra båtplats, vänligen kontakta föreningen för mer information eller gå in på www.malarstrand1.se. OBS! Boende i föreningen har förtur till platserna.

Spännande och vackert område under utveckling med en ny närbelägen stadsdel. Området kommer förutom nya bostäder också få en ny strandpromenad, Kristienbergs strandpark kommer att anläggas, nya restauranger och diverse service. I området finns idag två större mataffärer vid T-banan, låg- mellan- och högstadieskola, dagis och härligt klippbad i Fredhäll.

Till området hör också en nyanlagd stor lekpark med plaskdamm, rutschkanor, gungor och klätterredskap. Finns ett tennisintresse hittar du Janne Lundqvists tennisanläggning i området.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.