Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Lidnersplan 8, 5 tr.

Världsklass! Fantastisk sjöutsikt med två balkonger som ger ett vackert ljus i denna genomgående bostad som är i absoluta toppskick.

Adress

Lidnersplan 8, 5 tr.

Rum

2

Slutpris

3 945 000 kr

Avgift

3 279 kr/mån

Boyta

56 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till denna toppfräscha 2:a med 2 balkonger och sjöutsikt, i attraktiva Kristineberg! Med utsikt över Ulvsundasjön, öppen planlösning och härligt ljusinsläpp är denna lägenhet något som måste upplevas. Närhet till vatten, natur och alla kommunikationer.

Hall:

Välkomnande hall med generös förvaring via tre garderober i högblankt vitt samt en rymlig klädkammare.

I taket sitter inbyggda spotlights med dimmer. Vita väggar och ljust klinkersgolv.

Vardagsrum:

Från det stora fönsterpartiet med utgång till balkong erbjuder vardagsrummet en hänförande utsikt över Ulvsundasjön. Här flödar ljuset in! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en känsla av luft och rymd. Gott om plats för soffgrupp, TV-möbel samt övrigt möblemang. Vita väggar och vacker ekparkett som även återfinns i kök och sovrum. Njut av fantastiska solnedgångar och härlig kvällssol.

Kök:

Vinkelköket i vitt rymmer generös förvaring och har hög maskinell standard i form av kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, elspishäll, mikro samt fläkt i rostfritt.

Dekorativ vit kakelmosaik ovan rejäla arbetsytor i massiv ek, och en snygg fondvägg i havsblå nyans.

Intill köket finns matplats för 6-8 personer, invid ett stort fönster med vacker utsikt.

Sovrum:

I detta ljusa, rymliga sovrum ryms dubbelsäng samt övrigt möblemang med lätthet. Förvaring via två dubbelgarderober i högblankt vitt. Stort fönsterparti samt utgång till lägenhetens andra balkong i solsäkert söderläge, med fri utsikt över en lummig park. Även denna balkong erbjuder vattenvy!

Badrum år 2013:

Stilrent och ljust badrum med vit kakelmosaik på väggar samt vitt klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med handfat med underskåp samt spegelskåp, WC, dusch, tvättmaskin och handdukstork.

Pris: 3 895 000 kr

Månadsavgift: 3 279 kr
Obligatorisk avgift om 155 kr/m för fiberbredbandet tillkommer.

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 100 kr/mån

Total driftkostnad: 350 kr/mån

Byggår: 1938

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykel/barnvagns -förråd och källarförråd. I källarplan finns en tvättstuga som är utrustad med 3 tvättmaskiner, 1 torktumalare och 1 torkskåp. Gemensam loungemöblerad takterrass med magnifik utsikt över Ulvsundasjön.

Lägenhetsnummer: 23

Hiss: Ja

Våning: 5

Antal våningar: 6

Energiförbrukning: 161 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. För mer information gå in på : www.stockholm.se

Allmänt om föreningen: I föreningen finns 30 lägenheter och en lokal.
Fastigheten är uppförd 1938 och föreningen förvärvade fastigheten 2000. Ekonomin är god och föreningen gjorde ett positivt resultat 2012.

Det finns cykel/barnvagns -förråd och källarförråd. I källarplan finns en tvättstuga som är utrustad med 3 tvättmaskiner, 1 torktumalare och 1 torkskåp.

Gemensam loungemöblerad takterrass med magnifik utsikt över Ulvsundasjön.

Renoveringar:
2001: Relining av stammarna samt renovering av tvättstugan.
2004: Elstigarna byttes.
2007: Installation av ny fjärrvärmeundercentral.
2008: Renovering och målning av trapphus, driftstart av fibernätanslutet bredband samt OVK-besiktning.
2010: Fasadrenovering södra sidan
2010: Takrenovering södra sidan
2013: Nya balkonger
2013: Stambyte
2015: balkong- och fasadrenovering på norra fasaden, inklusive terrasserna längst ner

Förening: Folkungaträdet 5

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 30

Antal lokaler: 1

TV: Kabel-TV levereras av ComHem. Basutbudet ingår i månadsavgiften. För med information, besök www.comhem.se.

Internet: Fiberbredband. Leverantör: Ownit. Ingår i avgiften.Bredband finns och levereras av Ownit (fiber-lan). En obligatorisk kostnad på 155 kr/ månad är inkluderad i månadsavgiften.

Mycket attraktivt läge mitt i Kristineberg. I denna marina miljö bor du med direkt närhet till vattnet, badklippor och vackra promenadstråk. Vid Kristinebergs Strand hittar du härliga badbryggor och den populära restaurangen Piren.

Här finns mycket bra kommunikationer, och du kommer snabbt in till Fridhelmsplan där all tänkbar service finns. Tack vare Galleria Lindhagen finns en mycket välsorterad Ica Maxi, apotek, butiker och systembolag på nära håll.

Från lägenheten har du ca 100 m till idylliska promenad-/löparstråk längsmed vatten och båthamnar. Kort promenad till tunnelbanans gröna linje och buss nr 49, som på några minuter tar dig till innerstaden. Det finns ett gym och mataffär på ett avstånd av 50m. Inom 1000 m har du Lindhagens Galleria, tennishall, park och idrottsplats.

Det händer mycket i Kristineberg!
Det kommer att bli en integrering av Kristinebergs slottspark, Kristinebergs idrottsplats och marken ner mot Ulvsundasjön. Kollektivtrafiken ska utökas och ett torg med flera affärer, restauranger, diverse service och bostäder kommer att växa fram i området.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.